Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto je teško voleti ženu, koja očekuje od tebe da ćeš otići?

U jednom trenutku, ona izgleda sigurno jer ne sumnja u tvoju ljubav, ali već drugog trenutka, možeš videti promenu po njenim očima, i načinu na koji te posmatra i analizira.

Da, ona te posmatra, analizira i studira. Traži znake upozorenja. Traži one znake koje bi joj rekli da ona nije više tvoja najlepša misterija i da li ti je postala dosada, koje želiš da se rešiš. Ili, još gore - ona razmišlja o onm trenutku kada ćeš otići i slomiti njeno srce.

Ona pažljivo sluša tvoje reči, zato što pokušava “čita” između redova. Zato što ponekad, ona samo čeka onaj trenutak kada ćeš joj saopštiti da je ostavljaš, ali ne zato što te ona ne voli ili zato što ona želi da odeš, već zato što je navikla da današnji muškarci ne znaju šta traže i žele, i da će joj zbog toga, slomiti srce.

zasto je tesko voleti zenu koja ocekuje da ces otici

Ona misli da je skoro nemoguće da će neko ostati sa njom, zauvek, do kraja života

Da, neki od vas će reći da je toj ženi očajnički potrebna pomoć ili lečenje. Ali, istina je da se ona već iscelila.

Nažalost, žene koje uvek očekuju da budu napuštene i ostavljenje, neće promeniti to lečenjem, već promenom njenog razmišljanja.

Dela su ta koja su joj potrebna da bi ponovo poverovala u ljubav

Jer, voleti ženu koja očekuje da ćeš je napustiti, znači biti svestan toga da je često potrebno da joj kažeš da nema potrebe za brigom i da ne treba da očekuje ono najgore. To znači, uveriti je da je nikad nećeš povrediti.

Njoj je potrebna stalna sigurnost zato što ne želi ponovo dati sebe nekome ko će je na kraju ostaviti, nešto što ne želi da ponovo iskusi.

U stvarnosti, ti si joj jedina sigurnost koju želi i koja joj je potrebna da poveruje ponovo u ljubav.

Ali, za to joj je potrebno vremena…

Sa takvom ženom, moraš da budeš strpljiv, jer je vremenom naučila da u isto vreme ona nije dovoljna i da je previše. Ona će izaći iz svoje ljušture, ali to će biti jedan spor proces, gde će ona konstantno razmišljati previše.

Jer, stvar sa takvom ženom koja je bila ostavljena više puta, je da ona skriva svoju pravu magiju, sve dok ne počne da ti veruje da je voliš i da nećeš nigde otići. I tada ćeš shvatiti da je ta žena koja očekuje da je napustiš, žena koja se uvek nadala da ćeš ostati. To je žena koja će ti pružiti bezuslovnu ljubav.

Takva žena je retkost, u ovom svetu, koji je zaboravio šta znači prava ljubav. Njeno srce je ogromno, duboko kao najdublji okean i dok te posmatra njenim očima koje sjaje, ti ćeš znati da je ona prava.

Zbog svega toga, ne smeš da je pustiš. Poljubi je tamo gde je najviše boli. Zagrli njenu dušu.

Voli je, pogotovu kada je najviše zbunjena i dosadna. Zato što je ona vredna toga.

Voli je, zato što žena koja očekuje da je napustiš, uradiće sve za tebe, kada shvati da nikada nećeš otići…