Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto je sajt Lepotica i Zver besplatan samo za žene

Kada se povede priča o poslu, online upoznavanju i samom sajtu Lepotica i Zver, postoje ljudi, pa i sami članovi sajta koji su nam postavili pitanje : zašto je sajt za upoznavanje Lepotica i Zver besplatan za žene, a za muškarce nije? Da li je to diskriminacija?

Diskriminacije nema, ali postoje neki razlozi zašto je koncept sajta takav kakav je. Prvensteno, Lepotica i Zver sajt je jedno ekskluzivno mesto koje se po samom konceptu razlikuje od drugih sajtova za upoznavanje, jedan džentlmenski sajt i online klub za odrasle i zrele ljude koji koriste online dating sajtove, isključivo kako bi ostvarili inicijalni kontakt sa članovima sajta, i što je moguće pre - otišli na prvi sastanak. Ništa manje, verujemo da nijedan džentlmen ne bi dozvolio dami da plati članarinu, niti račun, na prvom sastanku.

Takođe, jedan od razloga zašto je sajt za upoznavanje Lepotica i Zver besplatan za žene, je iz razloga što su žene koje koriste sajtove i aplikacije za upoznavanje, u većini slučajeva, mnogo više konkretnije, znaju i imaju svoj cilj i šta traže, za razliku od muškaraca koji koriste usluge ovakvih stranica.

U periodu kada mi je mesto boravka bio Beograd, zahvaljujući raznim sajtovima za upoznavanje, bio sam na preko 100 sastanaka za manje od 2 godine, kako radi poslovnog istraživanja, tako i radi ličnog interesovanja i životnog iskustva.

no money no honey

Svako novo upoznavanje osobe je jedna nova, pročitana knjiga

Svako novo upoznavanje žena, može da se poredi sa tim, da je svako novo upoznavanje jedna nova “pročitanja” knjiga. Neka knjiga je bila kraća, neka duža. Neka jako uzudljiva i poučna, a neke druge “knjige”, i ne toliko. Ništa manje, svako novo upoznavanje mi je pomoglo da i sam sebe, kroz upoznavanje drugih, mnogo bolje upoznam, što je veoma bitno na putu ličnog rasta i razvoja.

Ta istraživanja ali i iskustva, koje sam mogao da vidim i čujem od žena sa kojima sam bio na sastancima i kakva su njihova iskustva sa muškarcima, bio je samo jedan od razloga zašto sam odlučio da sajt za upoznavanje bude besplatan za dame, jer znam da muškarci koji znaju šta hoće i koji su konkretni, rado će izdvojiti malu sumu novca za nešto kvalitetno i koja će im u stvari uštedeti mnogo vremena i sačuvati, mnogo nerava. Između ostalog, u svetu u kojem živimo, vreme je novac, i muškarci koji ga nemaju mnogo, iz razno-raznih razloga, ga cene više i žele da na što efikasniji način, stupe u kontakt sa potencijalnom, srodnom dušom.

Tu takođe postoji i taj psihološki efekat. Kada čovek, za neku uslugu plati ili nešto kupi, šanse su mnogo veće da je rešen da se nečemu stvarno i konkretno posveti. Ista stvar je i sa VIP ZVER članarinom. To znači da je muškarac spreman na stvarno upoznavanje, i da će biti aktivan na sajtu sve dok ne pronađe onu osobu, sa kojom od svog života, želi da napravi bajku.

I sam sam takođe plaćao članarine na drugim sajtovima, jer sam želeo mogućnost dopisivanja. Uvek sam koristio plaćene sajtove jer sam uvideo da su besplatni sajtovi za upoznavanje puni nekompletnih, neozbiljnih i lažnih profila. Lakše bi bilo pronaći iglu u plastu sena, nego upoznati nekoga ko stvarno želi da ostvari poznanstvo u pravom životu. Toliko vremena, nisam baš imao.

Lepotica i Zver sajt je namenjen isključivo ljudima koji imaju ozbiljne namenje

Ukratko - VIP ZVER članarina je drugi filter (nakon ručnog proveranja i odobravanja profila), koji odvaja ozbiljne muškarce od onih malo manje ozbiljnih. Isto tako, žene shvataju VIP korisnike ozbiljnijimm, kada znaju da su VIP korisnici jer im ta usluga, omogućava komunikaciju preko poruka.

Takođe, znamo da ovaj sajt nije za svakoga, isto kao što ni na primer, određeni automobili nisu dostupni svako.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sajta za upoznavanje, možete pročitati i druga popularna pitanja na stranici često postavljenja pitanja i odgovori i kao i uvek nas kontaktirati preko kontakt formulara gde ćemo Vam odgovoriti na sva vaša pitanja, u najkraćem mogućem roku.