Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto sam izabrala tebe i zašto ću uvek birati tebe?

Jednog jutra nagnuo si se prema meni i zamišljen, rekao: „Na ovom svetu postoje milijarde ljudi. Zbog čega si izabrala baš mene od svih?" U pravu si. Na ovom svetu postoji nekoliko milijardi ljudi, ali niko od njih nije ti. Vidiš, s tobom se više osećam kao ono što jesam, nego ikada pre. U sobi punoj ljudi, jedino što bih primetila su te kristalno plave oči. Tvoje oči. U tvom prisustvu se osećam mirno. U tvom prisustvu sve ima smisla. Zato sam izabrala tebe. Objasniću ti i zašto.

zasto sam izabrala tebe

Zašto sam izabrala tebe?

Izabrala sam tebe jer kada se nasmeješ, tvoj osmeh osvetli čitav moj svet i upali svako ugašeno svetlo. Jer je tvoj osmeh zarazan i uvek zna da izmami moj. Jer si me naučio da se smejem, kada sam zaboravila kako. Izabrala sam tebe zato što prihvataš i grliš sve moje strahove. Izabrala sam tebe, zato što me ceniš. Zato što imaš najiskrenije srce i najčistije namere. Zato što veruješ u moj potencijal. U mene.

Izabrala sam tebe jer ne zaboraviš da mi poželiš dobro jutro svakog dana. Zato što pored tebe, ne znam da ne volim sebe. Zato što si savršeno nesavršen. Izabrala sam tebe, jer mogu da te vidim kao pažljivog supruga koji pruža podršku. Koji mi skuva kafu i donese doručak u krevet. Koji ne zaboravi ni jednu godišnjicu, već je željno iščekuje, dok ih nižemo u bezdan. Jer mogu da te vidim kao brižnog oca našoj deci. Jer želim da nose tvoj lik. Jer želim da živiš i da te gledam u njima večno.

Izabrala sam tebe, ne samo jer si i ti izabrao mene, već zato što si izabrao da voliš i svaku moju manu i tamnu stranu. Jer sam se pored tebe osećala kao novorođena. Kao potpuno nova osoba. Izabrala sam tebe, u moru drugih, jer sam verovala u tvoj potencijal. U tvoju odlučnost da ostaneš pored mene, čak i kada bi to značilo da ideš protiv svih.

Izabrala sam tebe, jer ti verujem bezuslovno, od samog početka. Jer si fascinantan, intrigantan i pun života. Jer me podstičeš da naučim nešto novo svakoga dana i uživam u svemu što život ima da pruži. Jer imaš strpljenja za mene. Izabrala sam da volim tebe, jer ti niko drugi nije ni blizu. Izabrala sam da te volim, jer činiš stvarnost lepšom nego što sam je ja ikada mogla zamišljati. Izabrala sam tebe, jer te nisam tražila, već sam te jednostavno pronašla. Jer si ti pronašao mene.

Naišla sam na tebe onda kada sam prestala da tražim, da zahtevam, da vijam ljubav. Onda kada sam zavolela sebe. Valjda je to moralo da se desi, da bi onda ti, toliko duboko i iskreno zavoleo mene. Sudbinski, zavoleo mene i učinio me svojom. Izabrala sam tebe, jer si mi pružio drugu šansu za srećan i ispunjen život, na čemu nikada neću moći dovoljno da ti se zahvalim.

Izabrala sam tebe, jer se u svakom momentu osećam prelepo, čak i kada sam čupava i bez šminke. Jer se osećam prijatno u svom telu, čak i kada nabacim koju kilu više. Jer voliš svaki moj kilogram i svaku moju boru podjednako. Jer nikada ne zaboraviš da me na to i podsetiš. Izabrala sam tebe jer me podržavaš i ohrabruješ. Jer na tvoje rame uvek mogu da se oslonim i na njemu odmorim tešku glavu. Jer na tvom ramenu uvek mogu da se isplačem, bez osuđivanja. Jer znam da nikada nećeš dići ruke od mene. Izabrala sam tebe, jer mi uvek ukažeš na svetlo na kraju tunela.

Izabrala sam tebe, jer me i odvedeš tamo. Izabrala sam tebe, jer uvek mogu da zaplivam u moru plavetnila u tvojim očima. Jer te talasi mog uzburkanog mora nisu uplašili. Jer smo zajedno pronašli oseku, a zajedno sa njom i mirnu luku. Izabrala sam tebe, jer me prođe jeza kada me dodirneš. Izabrala sam tebe, jer se rode varnice kada me prisloniš svoje usne na moje. Jer mi se naelektriše svaki atom u telu.

Izabrala sam tebe, jer se to dešava samo srećnima. Jer si moja uslišena molitva, moja želja, moja potreba, moj princ na belom konju i zemlja po kojoj hodam. Zato, ukoliko se ikada ponovo zapitaš zašto sam izabrala baš tebe, zapamti ove reči. Želim da ti se one urežu u kožu. Želim da znaš da sam svim svojim bićem izabrala tebe. Želim da znaš da ću uvek birati tebe. Uvek ću te izabrati, iznova i iznova. Svaki put, izabraću tebe, bez sumnje, bez ustručavanja, bez straha i sa svakim otkucajem mog srca.

Izabraću tebe, jer zbog tebe i zahvaljujući tebi i kuca. Nikada neću prestati da biram tebe.