Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Tražite vrednog i uspešnog muškarca za brak? 6 stvari koje trebate izbegavati

Otići na prvi sastanak sa uspešnim muškarcem je san za većinu žena jer uspešni muškarci su uvek poželjni za vezu i brak, kako zbog svog materijalnog stanja, tako i zbog reputacije i položaja u društvu.

Ali baš zbog toga mnoge žene osećaju velik psihološki pritisak i čine neke velike greške. Ovde ćemo videti koje stvari treba da znate i koje treba da izbegavate pre nego što se upustite u traženje uspešnog muškarca.

1. Ne možete da sakrijete oduševljenje zvog njegovog položaja

Ako je muškarac sa kojim odete na sastanak javna ličnost i ima određenu reputaciju u društvu probajte da kontrolišete svoje emocije i da ne pominjete to u toku sastanka. Nemojte samo pominjati novac i slavu jer će onda muškarac steći utisak da ste zainteresovani za njega samo zbog toga.

2. Idete na previše neproduktivnih sastanaka

Bolje je ne ići na sastanke ako niste puni samopuzdanja. Ako često idete na sastanke i susrećete samo ljude koji vam nikako nisu interesantni, bolje je da se povučete na neko vreme i obnovite energiju za nove sastanke. Problem je što su žene nestrpljiva bića, žele sve odmah i to im stvara najviše problema. Najbolji muškarci su vredni čekanja, jedan dobar sastanak u mesecu je bolji nego 10 loših, samo što je za tako nešto potrebno dosta strpljenja.

3. Izlazite sa svojim drugaricama u nadi da će upoznati muškarca

Kada ste sa drugaricama, niste dostupne. Žene u društvu nisu privlačne. Muškarcima je teže da vam priđu pa se zato takvi izlasci najčeće završe bezuspešno. U svakom slučaju puno bolja opcija je da preko dana odete u obližnji kafić, naručite jedno piće i glumite da ste zauzeti gledanjem u TV ili čitanjem knjige. Tada će muškarcu biti puno lakše da vam priđe jer ste same i ne mora da trpi odmeravanja vaših drugarica.

4. Imate tendenciju da kažete previše ličnih stvari na prvom sastanku

Većina žena je lakoverno pa često kažu previše ličnih stvari iz svog života već na prvom sastanku, ili postoji i gora verzija, to su one žene koje se unervoze pa popiju koju čašicu više i onda pod dejstvom alkohola opet ispričaju previše.

5 tipova ljudi sa kojima ne treba da idete na sastanak

5. Ne dajete mu da dođe do reči

Žene generalno žele da njihovi partneri budu dobri slušaoci, ali to ne znači da ih ne treba pustiti da i oni pričaju. Trebalo bi izbegavati previše direktna pitanja kao što su: „da li piješ?“„da li tražiš ženu za brak?“„kako ti je izgledala bivša?“ jer to su sve pitanja koja vam smanjuju šanse kod muškarca.

6. Ne zaboravite na svoje manire...

Tajna dobrog sastanka je smeh i prijatna atmosfera, ali ni u tome ne treba preterivati jer može izazvati neugodne reakcije. Uvek održavajte kontakt očima jer to će pokazati vašem partneru da vas zanima da saznate nešto više o njemu i njegovom životu. Sad kad znate koje greške trebate izbegavati, biće vam lakše da nađete uspešnog muškarca. Potrudite se da muškarca šarmirate i privučete svojim pozitivnim osobinama više nego izgledom jer izgled privlači, a karakter zadržava kako muškarca, tako i ženu.