Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Voleći tebe, izgubila sam sebe (i ne kajem se)

Jedna od najtežih stvari kroz koje sam morala da prođem je gubitak tebe. Ta bol je bila nepodnošljiva. Nikada se nisam osećala toliko usamljeno u svom životu. Nikada nisam mogla da pomislim da ljubav može tako da boli.

voleci tebe izgubila sam sebe

Voleći tebe, izgubila sam sebe

Toliko sam se udaljila od sebe same, da više nisam znala ko sam. Potrebno mi je bilo mnogo dana i noći, suza i hrabrosti da konačno priznam sebi da osoba, kada sam bila sa tobom, nisam bila ona prava ja. Postala sam neka druga žena. Postala sam osoba osoba koja se odrekla svega, samo da bih zadovoljila i ugodila tebi.

Za tebe sam činila sve, volela te i brinula o tebi, samo da bih shvatila da bilo šta da uradim za tebe, da ti to, nikada nije bilo dovoljno.

Toliko sam se bila prilagodila tvojim potrebama, da nisam primetila da gubim sebe.

Pretpostavljam da se zbog toga, moj ceo svet srušio kada si me ostavio. Osećala sam se toliko prazno, da nisam mogla podneti još jedan gubitak.

Moji snovi, nade i planovi za budućnost, svi su bili vezani za tebe - za tebe koji mi je slomio srce, razbio sve nade i nikada se nije okrenuo.

Mrzela sam sebe zato što sam ti dozvolila da me toliko povrediš.

Ali sada, sada razumem da si ti bio samo lekcija na tom putu, i da si morao tako da me slomiš, da bih postala ono što jesam danas.

Bilo je potrebno da mi slomiš srce, da plačem i da živim sa tim bolom, da bih shvatila da mi je očajnički potrebno da pronađem sebe i da shvatim da je taj bol samo trenutan, ali i da osoba koja smo u suštini, je ono što određuje našu sudbinu.

Bilo mi je potrebno da se osećam usamljeno i napušteno, toliko usamljeno, da shvatim da neću naći svoju sreću, ako se ne vratim sebi.

Hvala ti

Zahvalna sam na svakom koraku na putu ponovnog otkrivanja sebe i zato što sam postala jača nego ikad.

I sve što želim da ti kažem je jedno veliko - HVALA.

Hvala ti što si mi otvorio oči i nesvesno me primorao da promenim svoje stare navike.

Hvala ti, jer od sada neću nikome dozvoliti da gazi preko mene.

Nikada više neću napraviti istu grešku da zadovoljim i radim sve za drugu osobu, dok zaboravljam na sebe i na svoje potrebe.

Da, još jednom, hvala ti na svemu tome.