Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Viđanje sa više žena istovremeno i 6 stvari koje (ni)su OK

Viđanje sa više osoba istovremeno je nešto što, kako muškarci tako i žene, rade veoma često danas i svako ima svoje razloge zašto to radi. Nekome je to životni stil pun seksa, emotivnog rolerkostera, ali i ljubavi.

Postoje i osobe koje žele da se smire i skrase, venčaju, osnuju porodicu što je pre moguće dok drugi žele da uživaju u viđanju sa više osoba.

Ako si muškarac koji “planira” da se viđa sa više žena istovremeno ili to već radiš, ovo su mogući razlozi zašto je to tako :

vidjanje sa vise zena istovremeno

  • Upravo si izašao iz duge veze i jednostavno, trenutno tražiš zabavu, pre nego što odlučiš da se opet nekome posvetiš
  • Previše si zauzet, bez obzira da li radiš ili studiraš ili i jedno i drugo, da bi nekome mogao potpuno da se posvetiš.
  • Hoćeš da se registruješ na sajtu za upoznavanje jer znaš da možeš da upoznaš mnogo žena
  • Jednostavno, uživaš u životu, tako što izlaziš i viđaš se sa novim ženama
  • Muškarac si kome brzo dosadi seks sa jednom ženom
  • Nisi do sada pronašao pravu ljubav odnosno srodnu dušu, sa kojom želiš da se skrasiš
  • Žena koju si voleo te je ostavila i/ili izneverila i sada želiš da se "svetiš" tako što ćeš spavati sa mnogim ženama i lomiti im srca
  • Seks na jednu noć ti je interesantan i želiš da “privedeš” ženu posle noćnog provoda, viđaš se sa njom neko vreme i onda opet, sve ispočetka
  • Porno filmovi, slike golih žena na internetu su ti dosadili i sada želiš nešto konkretno
  • Želiš da se viđaš sa ženom koju takođe interesuje veza bez obaveza i koja samo želi da uživa u seksu i povremenom kvalitetnom viđanju

Koja je najvažnija veština koju moraš da imaš ako planiraš viđanje sa nekoliko žena istovremeno?

Ako nisi siguran i ne znaš kako biti privlačan ženama, viđanje sa više žena istovremeno je - nemoguća misija.

Da bi privukao ženu, moraš da joj budeš privlačan na više načina, počevši od toga šta govoriš i radiš povodom toga. U slučaju da joj nisi skroz privlačan, ne možeš očekivati da će ona hteti da bude, i da spava sa tobom.

Ako žena vidi da se druge žene oko tebe, ne interesuju za tebe, neće joj biti teško da te kontroliše i vrti oko malog prsta. Na primer, ako pokušaš da uspostaviš konverzaciju sa njom a ona ti pokazuje da nije previše zainteresovana, ona će to moći da vidi i oseti da si zabrinut da je ne “izgubiš".

Jednostavno, ako žena oseti da je ti više trebaš nego što ona traži i treba tebe, time postaje svesna da nemaš mnogo ili da uopšte nemaš izbora, sa ženama.

To ne znači da s vremena na vreme nećeš biti u mogućnosti da budeš sa novom ženom, ali nećeš biti u mogućnosti da se viđaš sa više njih istovremeno, jer kada ona počne da te ignoriše - počećeš da trčiš za njom.

Zašto?

Zato što zna da je “jedina”.

Da bi mogao da dođeš do toga da se viđaš sa više žena istovremeno, moraš da znaš kako da žena, oseti intenzivnu privlačnost prema tebi. Onoga trenutka kada budeš znao kako se to radi, videćeš da ćeš "odjednom" velikom broju žena, biti privlačan.

Zbog toga, razvićeš svoje samopouzdanje do te mere, koju danas ima jako mali broj muškaraca, ali koje će veliki broj žena, primetiti.

Lična iskustva sa viđanjem više žena istovremeno

Bilo je raznih perioda i različitih trenutaka u mom životu, pa tako i iskustvo gde sam se viđao sa 5-6 žena istovremeno koje sam “rotirao” i koje su navraćale do mene, ja do njih ili ponekad smo išli u motel/hotel, kako bi se "družili".

U većini slučajeva, kada nisam bio u nekoj vezi, viđao sam se uglavnom sa najviše 2-3 žene istovremeno iz razloga što sve preko toga, znatno otežava situaciju, koja je potpuno nepotrebna. Postalo je teško pratiti i pamtiti sva mesta gde smo išli, sve teme za razgovor koje smo imali, kao i sve to o čemu smo pričali.

Viđanje sa više od 2-3 žene istovremeno, takođe oduzima mnogo vremena i energije. To znači da te sputavaju sa tvog puta, odnosno tvoje svrhe i ponekad, udaljavaju od tvojih životnih ciljeva. Savet je - ograničiti kontakt i viđanje sa maksimalno 2-3 žene istovremeno.

Ono što je potrebno da znaš je da sve te žene sa kojim se budeš viđao istovremeno, neće uvek biti tu za tebe, sve vreme. Ono što se može, vrlo verovatno desiti je, da postoji žena ili žene koje “svrate” u tvoj život na svakih par meseci da bi se videli i koje opet nestanu na neodređeni period, iz razloga zato što znaju da je to sve što vas dvoje, možete imati.

Viđao sam se i sa devojkama kojima je možda i bilo malo dosadno u životu, sa devojkama koje se ponekad možda osećaju same pa i usamljeno ili im je jednostavno muka od muškaraca koji im nisu privlačni i sa kojima im nedostaje “iskrica”.

Takođe, postojale su i devojke koje su samo želele dobar provod, izlazak, večeru i sve ostalo što ide uz to pre nego što smo imali seks kod mene ili nje, iz razloga što one, nisu želele da se osete kao "lake ribe". Ovo mi je bilo sasvim ok jer generalno volim žene i uživam da provodim vreme u njihovom društvu.

Da li zavodnik može da prestane da bude ženskaroš?

Ništa manje, takvo viđanje mi je dobro dolazilo jer sam tada mogao da napravim pauzu i malo se isključim od mnogih obaveza i stvari na kojima radim.

Ako planiraš da se viđaš sa više žena istovremeno, ovih 6 stvari (ne) treba da radiš

1. Posle seksa, nemoj da je zoveš i da joj pišeš poruke

Ovo je verovatno i zlatno pravilo, ako planiraš da se viđaš sa više žena istovremeno - posle seksa je NE zoveš, pogotovu ne posle prvog.

Razlog je zato što želiš da joj staviš do znanja da ne tražiš vezu i da se možete videti, kada ti se ona javi tj kada vam oboma odgovara i kada se dogovorite.

Za razliku od viđanja sa samo jednom ženom, viđanje sa više žena znači i ne previše kontakta i komunikacije sa njima, osim ako ti se neka devojka sviđa i ako želiš da ostvariš nešto više sa njom.

To ne znači da s vremena na vreme, ne treba da joj pošalješ poruku i pitaš kako je, “lajkuješ” joj neku sliku ili status na Facebook-u ili Instagramu, ako ste prijatelji tj. ako se "pratite".

Ako ne planiraš da upadneš u “zamku” i da ti "samo" jedna bude devojka ili potencijalna žena/partnerka sa kojom treba da provedeš ostatak života, NIKADA je ne zovi prvi, niti joj prvi nemoj slati poruke.

UVEK budi onaj koji odgovara na poziv ili poruke.

Kada odgovoraš na poziv, budi jasan, konkrektan i naravno, kao i uvek pozitivan, ali uvek pređi na stvar što pre, umesto da razgovaraš o tome šta je danas obukla, jela ili pričala sa svojim prijateljicama na kafi.

Ako te pita da se vidite ali si zauzet taj dan/noć, predloži joj neki drugi dan. Ako si slobodan, samo napred, ali izbegavaj da se viđate često.

Zašto?

Zato što ako planiraš da se viđaš sa više žena istovremeno, onda treba i da provodiš vreme sa više žena, a ne previše sa samo jednom.

Viđanje jednom u 7 dana, je OK. Viđanje 2 puta u toku jedne nedelje, dolaziš u “momak-devojka” situaciju a sve preko toga, znači da želiš da joj se posvetiš i vežeš samo za nju.

Ako se viđaš sa više žena u isto vreme, a pored toga imaš životne planove i ciljeve kojima si posvećen i na kojima radiš konstantno, jednostavno nećeš imati vremena za više od jednog viđanja nedeljno.

Ako ne održavaš taj balans viđanja jednom u 7 ( do 10) dana i tvoje životne svrhe i ciljeva, biće ti teže da kontrolišeš i vladaš situacijom.

Jedan veoma bitan savet

Imati smisao života, svrhu i životne ciljeve koji su ti važniji od žene je ključni faktor, ako želiš da te tvoja Lepotica, gleda kao pravu Zverku.

Ovo ti skoro nijedna žena neće priznati, barem ne javno, ali većina žena žeil muškarca čiji život nije baziran i gde on, ne zavisi od žene.

Žena želi da je njenom muškarcu poželjna, da je poštuje, ceni i naravno voli.

Ali, takođe želi da njen muškarac ima mnogo više toga u životu i da je posvećen drugim stvarima u životu, a ne samo njoj.

Da bih ti ovo dokazao, seti se nekog muškarca kojeg poznaješ i imaš veliko poštovanje prema njemu i seti se onih muškaraca koji su poznati u svetu i po tome da koja je njihova svrha, šta god oni radili.

Ti muškarci sanjaju veliko, ali i rade na tome, imaju i znaju svoju misiju i cilj, i na tom putu ih teško šta može zaustaviti.

Kada muškarac nema ovo iznad navedeno, on postaje zahtevan, nametljiv i ništa manje, nesiguran sa ženama. Kada se to desi, žena gubi poštovanje prema muškarcu, a tada se veza ili brak - raspadaju.

10 signala da mu nisi jedina

2. Ako te pita da li se viđaš sa drugim ženama, budi iskren

Nakon nekoliko viđanja i nakon čega ona nije sigurna na čemu ste, vrlo je moguće da će te žena pitati da li se viđaš sa drugim ženama ili kuda ovo vaše viđanje i upoznavanje vodi.

Najbolji savet je - budi iskren i reci joj kako jeste.

Ali, da joj ne bi povredio ego previše, unesi određenu dozu humora pre nego što joj daš iskren i direktan odgovor.

Na primer, ako te pita da li se viđaš sa drugim ženama, nasmeši se, pogledaj okolo po sobi i kaži joj : “Koliko vidim, ti si jedina ovde”, i promeniš temu.

Na ovo je moguće da će ti odgovoriti osmehom jer žene znaju da čitaju između redova.

Bitno je naglasiti da u slučaju takvog pitanja, dosta žena ŽELI da izbegneš konkretan odgovor jer sve što i ona traži i želi od tebe je da se ponekad vidite i imate seks. Ne žele sve žene vezu u kojoj moraju da se posvete drugom partneru.

Na takvo pitanje, možeš i odgovoriti “odgovor/pitanjem”, na prijatan ali samopouzdan način, na primer : “Zašto se brineš o tome? Ovde smo sada, lepo nam je, sviđaš mi se i ne opterećuj se previše oko toga.”.

Na sve to možeš dodati i da, pošto niste u vezi, ni ti nju ne pitaš da li se i ona viđa sa više muškaraca istovremeno. Nakon toga, male su šanse da će ti ovo pitanje, ponovo biti postavljeno.

Nakon odgovora, možeš očekivati razne reakcije, kao što su plač, drama, odgovor da se više nećete viđati niti da će te ponovo zvati...

Iz ličnog iskustva, žene sa kojima sa se viđao, znale su ili pretpostavljale su da se viđam sa drugim ženama, bez da su to i morale da me pitaju.

Kako?

Jednostavno - jer ako su se one osećale onako kako i jesu, znale su da isto tako lako, to može da se dogodi i (sa) drugim ženama. Zna da posle seksa, sigurno postoje druge žene koje bi se videle sa mnom, isto kao i što ona traži opet da se vidimo.

Takođe, očigledno je bilo i na način na koji sam ih gledao, razgovarao sa njima, dodirivao i generalno se ponašao prema njima, na taj način im stavio do znanja da mi se sviđaju, da mi prija njihovo društvo i seks ali da mi nisu potrebne u mom životu.

Ako ipak nastavi sa ovim pitanjem, budi iskren i reci joj da se viđaš sa drugim ženama, ali i da ti se ona sviđa, da voliš da provodiš vreme sa njom, da se ne opterećuje i da je najbitnije da vam je dobro u tom trenutku.

Na ovo ćeš dobiti ili pozitivnu reakciju ili ako je negativna, pokušaće da ti odgovori tako da se osećaš loše i posramljeno zbog toga a reakcija odnosno odgovor može biti sledeći : “Jedini si sa kojim se viđam. Loš si prema meni. Ne znam i ne razumem sebe zašto se i dalje viđam sa tobom”.

Nisam “padao” na ovo, jer je ovo samo pokušaj kontrole i manipulacije. Žena, kojoj muškarac izaziva dobar osećaj i koji joj je privlačan, želi da ga zadrži samo za sebe i svesna je da to nije lako, jer je svesna da on - ne želi da se veže.

Kada bih im rekao kako jeste, uglavnom bih je tada privukao, grlio, ljubio i svuda dodirivao, dok sam je lagano pripremao za spavaću sobu.

Umesto drame i prazne priče nakon "teških tema", koristio sam svoju muškost kako bi je doveo u stanje drugog osećaja i raspoloženja, koje joj sigurno, više prija.

Posvetio bih joj se i pružio ono, što ona traži i želi.

Način na koji bi me neke žene gledale, pomalo uzbuđeno, govorilo mi je da možda negde duboko u njihovim mislima, one se ipak nadaju da ću se promeniti i da ću poželeti da se vežem i budem samo sa njom. Nadale su se da ću nakon takvog seksualnog doživljaja, shvatiti da je ona ta.

U takvim trenucima, žena ne retko daje sve od sebe kako bi zadovoljila svog muškarca na najbolji mogući način u nadi da će se promeniti i posvetiti samo njoj.

Iako je to možda isto uradila 10ak puta, u poslednjih par meseci…

Šta je gamofobija?

3. Ona ti je neko za o(t)puštanje, ne za vezu

Česti izlasci, skupi restorani, provodi i česta viđanja, uglavnom znači da radiš na tome da je osvojiš kako bi bili u vezi. U tom slučaju, mnogo vremena i energije se troši samo da bi bio sa njom, umesto da se viđate kada to ona traži ili želi.

Ukoliko planiraš da ti to bude devojka, na dobrom si putu.

Međutim, ukoliko planiraš viđanje sa nekoliko žena istovremeno, potrebno je da svemu tome pristupiš na drugačiji, više balansiran način i da znaš kako da pametno investiraš svoju energiju i vreme.

Ukoliko radiš na tome da postaneš krupna Zverka jednog dana, to znači da si posvećen svojoj svrsi i životnim ciljevima prema kojima grabiš, odnosno da nećeš uvek imati mnogo vremena za svoju izabranicu.

Takav način života iziskuje posvećenost, energiju, vreme ali i strast prema tome što radiš, (ne samo prema ženama).

Ovde ne mislim na to da imaš dobro plaćeni posao od 08-16h kome si “100%” posvećen, kao i da si posvećen podizanju tEGOva u teretani i radiš na svom fizičkom izgledu, već na to da imaš krupne ciljeve za budućnost na kojima trenutno radiš.

Zbog ovoga, svoju ženu nećeš prioritizovati pogrešno. Kada pronađeš NJU, bez obzira koliko je voliš i koliko ti znači, ti ćeš i dalje biti posvećen tome što voliš i svom smislu života.

U periodu kada sam bio dosta aktivniji sa viđanjem sa nekoliko žena istovremeno i da bi uopšte došlo do viđanja ili nečeg više, ona je morala da odgovara mom načinu života.

Ukoliko ne odgovora - ništa od viđanja.

Prosto i jednostavno.

Kada sam pronašao malo slobodnog vremena da se vidim sa jednom od njih i dam sebi malo oduška, uglavnom sam ih zvao kod sebe jer su tada znale, šta ih očekuje.

Ipak, uvek sam prema svakoj dami pokazao poštovanje, uvek bio džentlmen, pozvao ih na večeru ili slično, umesto da samo sedimo kući, pričamo i imamo seks.

Balans je bitan u životu.

Iz razloga što sam mnogo vremena posvećivao svojim poslovima i stvarima na kojima sam radio, provedeno vreme sa devojkama sa kojima sam se viđao, mi je pomoglo da se povremeno isključim, barem i na kratko, i skrenem misli sa posla i obaveza.

Viđanje sa njima je bio jedan od način da se o(t)pustim i pustim u sebe žensku energiju, zbog balansa. Osim večera i izlazaka po restoranima, često sam sa njima išao i na izlete, kafu, šetnju, u bioskop.

Održavanje balansa u životu je veoma bitno i ovo je ključni faktor za održavanje strasti u vezi.

Zašto su ženama privlačniji loši momci?

4. Ne približavaj joj se previše, niti njenoj familiji

Kada veza postane ozbiljna, normalno je da se, pre ili kasnije, upoznaš sa njenom, kao i ona sa tvojom porodicom/familijom.

Ako se viđaš sa više žena istovremeno, upoznavanje njenih roditelja je nešto što bi trebao da izbegavaš. Ukoliko si pozvan na porodično okupljanje, a ona zna da ti nije jedina i da se viđaš sa drugima, u redu je da odete zajedno.

Svesna je da ne želiš vezu, već "prijatelja sa beneficijama" i verovatno za nju upoznavanje sa roditeljima ne predstavlja nešto veliko niti posebno.

U slučaju da si je lagao i pretvarao se da želiš da joj se posvetiš i budeš samo njen, upamti da ćeš je razočarati i jako povrediti njena osećanja (o čemu ćeš pročitati više ispod), kada završite sa viđanjem ili kada se istina (laž) otkrije.

5. Prestaješ da se viđaš sa drugim ženama, ali kada TI to želiš

Činjenica da se viđaš sa više žena istovremeno, se nekim ženama, neće ni malo svideti. Jednostavno, nisu iz te priče i ne žele da te dele sa drugim ženama, nešto što će vrlo verovatno od tebe i zahtevati.

To znači da ako želiš da nastaviš viđanje sa više njih, moraš da budeš spreman na to da ćeš neke žene izgubiti iz svog života jer se i ti ne uklapaš u njihov. Ako nisi spreman na to, to znači da nisi spreman ni da se viđaš sa više njih.

Kada ti jedna od žena sa kojom se viđaš, zatraži da prestaneš da se viđaš sa drugim ženama, to je sasvim u redu da prihvatiš, samo ako ISKRENO želiš da se njoj posvetiš.

Međutim, ako to ne želiš i znaš da ćete se viđati samo neko (kratko) vreme, nasmeši se i reci joj da ćeš razmisliti o tome.

Zašto joj ne odgovoriti negativno odmah i direktno?

Zato što većina, ako ne i skoro sve žene na svetu, žele da čuju pozitivan odgovor, samo kako bi se one bolje osećale.

Šta god da joj odgovoriš, znaće da ćeš nastaviti da se viđaš sa drugim ženama i da će ona morati mnogo više da se potrudi, kako bi se ti, više vezao za nju.

Kada upoznaš pravu ljubav i nekoga do koga ti je stvarno stalo, vrlo je verovatno da nećete želeti da budete u otvorenoj vezi kada ta veza, postane ozbiljna. Kada ti kaže da ne želi da se viđaš sa drugim ženama, i kada si spreman da zaboraviš na druge žene, reci joj to i ono najvažnije - drži se datog obećanja i nemoj da pogaziš reč.

6. Ona je, pre svega, žena i pazi na njena osećanja

Viđanje sa više osoba istovremeno, znači vrlo verovatno da ćeš nekoj od njih, slomiti srce.

Ovo je sastavni deo i nešto što je poželjno da znaš, ako si se svesno odlučio za viđanje sa više žena u isto vreme.

Htele to one ili ne da priznaju, većina žena želi da bude u društvu muškarca prema kome ima jaka osećanja, koji je privlači i čini da se ona oseća dobro, u svakom smislu.

To znači da kada se viđaš sa više žena, ne bi trebao da ideš sa tom namerom da joj namerno povrediš osećanja.

Zato UVEK pokušaj da paziš na njena osećanja.

Zašto?

Zato što ćete većina žena, iz razloga zašto se nisi posvetio samo njoj, pitati da li ona možda nije dovoljno dobra za tebe. Mnogi muškarci odgovoriće sa “ne znam”, i tako je ostaviti u nedoumici zašto nije dovoljno dobra.

Nemoj da budeš jedan od tih muškaraca.

Budi džentlmen.

Umesto toga, reci joj da je lepa, zgodna i da ti se sviđa (kao što i jeste tako), ali da jednostavno ne želiš ništa previše ozbiljno. Takođe, uvek joj reci da ima izbora i ako ne želi više da se viđate na takav način, da potraži nekog drugog i koji želi isto što i ona.

Neke od devojaka sa kojim sam se viđao su ovo prihvatale zdravo za gotovo i umele su često da se jave porukom u kasne sate, da su u provodu sa svojim drugaricama.

Moj odgovor je uvek bio u smislu : “Uživajte i lepo se provedite”, gde bih odmah nastavio sa svojim poslom i toj poruci ne davao previše značaja.

Zašto?

Zato što sam imao druge žene u svom životu i da sam hteo da se vežem samo za nju, to bih već i uradio.

Šta uraditi sa emotivno nedostupnim muškarcem?

Istina je da žene, sa kojima nisam hteo da ulazim u emotivnu vezu i da se vežem, jednostavno, nisu bile za mene, barem ne u tom trenutku ali im to nisam rekao direktno. U svakom slučaju, verujem da sam sa svakom morao da budem, kako bih saznao šta želim a šta ne i na taj način, bolje upoznao sebe.

Neko bi možda rekao da sam svakoj trebao da kažem da nije za mene, iz tog i tog razloga, ali to ne funkcioniše dobro jer nijedna žena, ne želi da joj se to kaže, na taj način.

Dodao bih i to da, tražene žene (žene koje se viđaju sa nekoliko muškaraca istovremeno), rade sve ovo isto muškarcima.

Ostavljaju ih, zavlače i govore stvari koje povređuju muškarce (i mi imamo osećanja), koji ih stvarno vole.

Dok sam bio mlađi i pre nego što sam se posvetio svesno i počeo da radim na sebi, ne retko sam mogao da budem odbijen a ponekad i totalno ignorisan.

Stvari su se promenile kada sam počeo da se interesujem, čitam, istražujem o različitim temama i kada sam rešio da se posvetim sebi i svojim ciljevima.

Kako postati privlačan ili privlačniji ženama je nešto što se mnogo muškaraca pita danas, ali retko koji i nešto preduzima po tom pitanju.

Ako se odlučiš za takav korak, nemoj se iznenaditi da ti neka od njih sa kojom se viđaš, predloži i “trojku” sa još jednom ženom. Sve-sve, samo da bi bile sa tobom.

Da, istina je da sam slomio neka srca, ali i žene koje su "tražena roba", su lomile srca, mnogim muškarcima…