Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Tebi, koji si povredio ženu koja se plašila ljubavi...

Ona nikada nije imala nameru da se zaljubi u tebe, zato što je imala strah od ljubavi.

Zbog toga te je dugo izbegavala. Znala je negde, duboko u svom srcu da vaša “ljubav” neće dugo potrajati. Da ćeš prekinuti vezu i povrediti je kao i muškarac pre tebe.

Ona nije htela da se zaljubi u tebe ali ti si bio toliko uporan i ubedljiv, da je bila očarana tvojim slatkim rečima i obećanjima da je to prava ljubav i da imate zajedničku budućnost.

I onog trenutka kada te je zavolela, bio je trenutak kada si ti odlučio da ti je dosadila i kada si odlučio da želiš nešto drugo.

tebi koji si povredio zenu koja se plasi ljubavi

Ona ti je dala svoje srce, a ti, ti si ga slomio...

Ostavio si je sa bolom. Ona je mislila da si drugačiji muškarac od većine muškaraca. Ona je mislila da si je stvarno voleo zato što si uvek bio tu za nju. Ona je mislila da će ovaj put sve biti drugačije.

Ispao si i kao većina drugih muškaraca koji joj je davao lažne nade i koji je samo trošio njeno dragoceno vreme. Slomio si njeno srce.

Nisi drugačiji od drugih, jer si otišao, bez reči. Ostavio si je da razmišlja o tome šta je bilo pogrešno. Ona nije znala da si ti samo kukavica koji se pretvarao da je pravi džentlmen.

Zaveo si je zato što si hteo nekoga da imaš pored sebe. Nekoga da te voli i da pruža pažnju, samo kako bi se ti osećao bitnim. Do njenih osećanja ti nije stalo, niti si mario za bol koju si joj naneo. Sve o čemu si ti brinuo je samo ti i tvoje sebične potrebe.

Ispao si nečovek jer si povredio ženu koja je bila povređena pre. Ubio si joj nadu za buduću ljubav. Umesto da si bio muškarac i iskren prema njoj, izabrao si da budeš sebičan i da se igraš sa njenim osećanjima, dok ti ta igra nije dosadila.

Nisi muško. Ti si kukavica koja se služi manipulacijom.

Povredio si je. I sada je povređena ali će se dići kao feniks iz pepela i naučiće da voli ponovo. Tako je to sa nama ženama. Mi tu bol, pretvarano u snagu i zbog toga, postajemo još jače i bolje osobe.

Uskoro, ona više neće biti uplašena zato što će upoznati nekoga ko je pravi muškarac. Upoznaće nekoga ko će je voleti na način kakav žena zaslužuje da bude voljena i nekoga ko će je ceniti zbog toga što je ona neverovatna žena.

A ti? Ti ćeš moći samo sebe da kriviš, kada na kraju - ostaneš sam.