Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Svima onima koji se danas osećaju nevoljeno i napušteno

Drage usamljene i divne duše,

Želim da vas podsetim da se danas možete osećati tako usamljeno, ali i da ipak postoji neko ko vas zaista voli. Ništa nije večno, jer posle svake kiše uvek dođe sunce. Postoji neko ko može videti tugu i bol u vašim očima. Zna da ne možete videti svetlost, a da pre toga niste osetili tamu. Taj neko to zna jer je bio tamo, koračao je istim putem, hodao istim cipelama.

Verovatno vam sada ovo izgleda kao nemoguća misija, nešto što je nedostižno i mislite da vam nije suđeno. Osećate se kao da nikome ne možete da verujete, da ne možete da pronađete izlaz iz samoće... kao da nemate nikoga kome se možete obratiti kada sve postane teško.

To je tako samo zato što trenutno nemate nekoga ko će držati vaše meko i krhko srce.

Svima onima koji se danas osecaju nevoljeno i napusteno

Verovatno vam misli preplavljuju i razmišljanja da li ćete ikada pronaći i doživeti tu vrstu ljubavi, ljubavi koja će vam otopiti srce i naterati vas da ponovo volite.

Svi bi trebali da znaju da na našoj zemlji živi preko 7 milijardi ljudi. Sigurno je da među njima postoji mnogo ljudi koji bi svim svojim srcem želeli da upoznaju osobe kao što ste vi i koji bi sve dali da vas imaju u svom životu.

Sad ćete reći: „Ma da, važi, baš ću ja sad da tražim po svetu...“ ili “Ihhhh, pa kako ja da dođem do te osobe, kako da je nađem,...“.

Da, možda ih niste upoznali, ali možda ste se još sinoć sreli. Možda su oni osobe za koje nikada ne biste pomislili da vam žele najbolje. Međutim, sve ovo nije bitno.

Važno je da oni postoje i to je jedina stvar u koju trebate da verujete.

Ne brinite ako se osećate loše dok se svako jutro budite sami. Upoznaćete osobu sa kojom ćete da delite ne samo jutro, već i dane i noći... godine. Ne smete dozvoliti da vas osećaj usamljenosti preplavi. Budite oprezni sa glasovima u vašoj glavi koji žele da vas definišu kao nekog ko je nedostojan ljubavi. Ne slušajte ih, ne dozvolite da vas ubede, jer jeste.

Svakim delom vašeg bića zaslužujete ljubav.

Trenutak vremena odvojite i stavite ruku na svoje srce. Osetite njegovo lupanje. Nemojte misliti ni na šta. Samo osetite. Tu je za vas. Podseća vas da ste živi i preplavljeno je ljubavlju, a to je vaše srce. Ono kuca za vas. Svakim svojim udarcem govori da ste vi ljubav.

Zato, svaki sledeći put kada se budete osetili sami i izgubljeni, tužni, samo stavite ruku na svoje srce i osetite ljubav. Vaše srce je vaš dom i vaše sigurno mestu. Njemu se uvek možete vratiti jer ljubav uvek možete naći u svom srcu.

Voljeni ste, zapamtite to.