Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ovako svaka prava žena želi da bude voljena (ali ti to nikada neće reći)

Svaka prava žena želi da bude voljena kada naiđe trenutak nesigurnosti i kada se oseća tako. Kada stvari ne idu baš glatko. Ona želi da bude voljena kada je nervozna i uplašena. Ona želi da je njen partner volim kada je krhka i ranjiva, zato što joj je tad ljubav najpotrebnija. Svaka prava žena želi zaspati mirno, znajući da je njeno srce sigurno.

Prava žena želi da bude voljena kroz akcije i dela svog partnera a ne samo kroz njegovih reči. Ona želi da se oseća voljenom i kada njen partner nije u blizini. Kada je njen partner sam u klubu ili kafiću ili sa njegovim drugarima i kada im priđe atraktivna žena, ona želi da se pogotovu u tim trenucima oseća voljenom. Prava žena želi da se oseća sigurno u vezi. Ona želi da bude u vezi gde “oči zveraju okolo” ili “gde ostavljanje opcija za druge ljude”, nije opcija.

Prava žena ne brine previše o ružama, svećama i svim onim romantičnim gestovima. Ona želi da se oseća pouzdanom i cenjenom od svog partnera. Ona traži pravu vezu, ne idealizovanu romansu. Ona želi da bude uverena, da kad god se pojavi sumnja, njen partner je uveri u to koliko je ona voljena.

Prava žena želi da bude shvaćena, motivisina i izazivana od strane svog partnera. Ona ne želi nekoga ko će se uvek složiti sa njom. Ona želi da raste sa svojim partnerom. Ona želi da njeni talenti napreduju i da partner bude taj koji će je pogurati kada je to potrebno i partner koji će je inspirisati da ostvari svoje snove i ciljeve.

Ovakve žene, žele da njihovi partneri vole i njihove unutrašnje demone. Onaj deo, na koje možda i nisu toliko ponosne. One žele da kada njihov partner vidi ono najgore u njima, ostane pored i da ih voli još više.

Prava žena, nije sa muškarcem zbog njegovog novca. Prava žena će pomoći svom muškarcu da zaradi novac, a ne samo da ga troši. Ona ne traži skupe poklone. Ona traži njegovo prisustvo. Ona želi da ide na avanture sa njim i da ide na sastanke kao što je to bilo u prvih par meseci u vezi. Takva žena želi da vidi da oni imaju zajedničku budućnost.

Ona želi da bude tvoja inspiracija, ljubavnica i najbolji prijatelj.

Ona želi da ne budeš površan, zato što su njene emocije duboke poput najdubljeg okeana.

Takva žena želi da bute tvoja muza.

Ona žena, koja će okrenuti tvoj svet naopačke.

Ona zbog koje ćeš postati bolji čovek.

Ona o kojoj ćeš maštati.

Ona o kojoj ćeš uvek razmišljati.

Ona sa kojom ćeš želeti da ostariš.

Ona zbog koje ćeš se osećati živim.

Ona koja će biti - ljubav tvog života.

kako zena zeli da bude voljena