Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 stvari koje žene u svojim 40-im zaista žele od muškarca

Hej, ti! Da, baš ti. Ne samo da bi sigurno želeo da izlaziš sa ženom koja je sigurno i ponosno zagazila u svoje 40-te, već ćeš je morati i zadovoljiti, oduševiti i saznati šta ženama iznad 40 godina zaista treba i šta zaista žele od muškarca. Pa, da vam kažem nešto što verovatno i nije iznenađujuće - većina žena u svojim 40-tim viđala se ili je bila u vezi sa svakojakim muškarcima. Kao neko ko se bavi ovakvom temom konstantno u svojim tekstovima, čula sam mnoštvo pravih horor priča. Priča o muškarcima koji su ih varali, muškarcima koji ne bi slušali njihove potrebe ili muškarcima koje su one morali finansijski da izdržavaju. Iako svaka žena starija od 40 godina ima svoju jedinstvenu priču, sve ove žene imaju jednu zajedničku stvar, a to je da znaju tačno šta žele od muškarca.

sta znee u 40im godinama zele od muskarca

Šta žene u svojim 40im godinama žele od muškarca?

Kažu da su 40-te nove 30-te. I to je i te kako tačno! Žene u svojim četrdesetima jedne su od najpoželjnih žena u svetu upoznavanja i sastanaka. A znate li zašto? Zato što su u ovom periodu ostvarene, samostalne, imaju iskustva na pretek i izgrađen život, kao i izgrađene stavove, mišljenje i znaju tačno šta žele od muškarca. Prošle su kroz dovoljno veza, situacija, muškaraca, pa čak i brakova da bi naučile šta je to što im je zaista potrebno i šta traže u jednom muškarcu i nemaju vremena za detinjaste igrarije. Stoga, ukoliko želite da osvojite baš jednu ovakvu ženu, saznajte kojih je to 8 stvari koje žene u svojim 40-tim zaista žele od muškarca.

Emotivnu podršku

Većina žena u današnjem svetu je nezavisno i ima tu mogućnost da se same izdržavaju. Ipak, to još više važi za žene starije od 40 godina.Ovim ženama ne treba muškarac koji bi im pomogao sa finansijama ili bilo kojim drugim osnovnim potrebama. Jednostavno imati automobil ili stan neće impresionirati ženu u 40-ima, kao što je to bilo u srednjoj školi. Pa, za šta joj onda trebaš? Šta žene preko 40-te zaista žele od muškarca? Odgovor je - emotivnu podršku. Trebate joj da budete njen oslonac, njen temelj, da budete osoba kojoj može da veruje i na koju može da se osloni. Da biste to učinili, morate obratiti pažnju na njene sklonosti. Da li voli da bude sama kada se oseća uznemireno ili bi radije izašla na večeru da skrene misli? Svaka žena ima svoj jedinstveni mehanizam za smirivanje i uklanjanje stresa. Ukoliko možete da budete deo načina na koji ona pronalazi stabilnost i emotivnu podršku (čak i ako to znači da je ostavite na miru neko vreme), želeće da vas zadrži pored sebe zauvek.

Želi da je slušate

Deo dobrog sistema za emotivnu podršku znači biti dobar slušalac. Generalno, žene se više vole povezivati s drugima pomoću komunikacije, nego što to čine muškarci. Zbog toga, žene su u stanju satima razgovarati, dok se muškarci radije povezuju sedeći jedan pored drugog, gledajući fudbalsku utakmicu. S obzirom da većina žena ima mnogo više prakse u komunikaciji, to znači da su veoma svesne da li ih slušate ili ne. Ukoliko pogledate u daljinu ili negde okolo, ili počnete raditi na nečemu drugom dok ona priča, ne sumnjajte – primetiće to. Žena će videti da joj ne posvećujete potpunu pažnju. Biti dobar slušatelj znači potpuno se fokusirati na ono što ona govori. To znači da je angažujete razgovorom postavljajući pitanja i pod pitanja na nešto što ona priča ili komentarišući isto. Dajte sve od sebe da razumete šta ona zaista govori. Žene u svojim 40-im imaju mnogo pozitivnih osobina. One su inteligentne i imaju puno životnog iskustva. Ipak, jedna stvar koju treba da znate je da ove žene imaju malo strpljenja prema muškarcu koji ne razume osnove ljudske povezanosti, koje uključuju slušanje i komunikaciju.

Da umete da komunicirate

Svi bi mogli da nauče po koju lekciju iz komunikacije. Čak i najiskusniji komunikatori imaju mane ili stvari na kojima bi mogli raditi. Koji su vaši nedostaci u komunikaciji? Da li ćutite i ne želite da razgovarate ako ste uznemireni? Da li vičete, ljutite se ili preterujete u afektu? Da li vam je teško da pretočite svoje emocije u reči? Da li vam je teško da razgovarate o tome zašto ste tužni? Ukoliko imate bilo koji od ovih problema, žena u svojim 40-im zaista će ceniti ukoliko uložite trud da na tome poradite. Ne samo da ovo pomaže vašoj vezi, već ako ona vidi da vi pokušavate raditi na sebi, to će je motivisati da se i sama unapredi. Na ovaj način, zajedno možete da izgradite čvrstu i zdravu vezu. To je nešto što žena u svojim 40-im zaista želi od muškarca i što će znati da ceni.

Muškarca od poverenja

Žene starije od 40 godina su umorne od igara. Cene iskrenost i neposrednost. Ukoliko ženi u 40-im možete dokazati da ne igrate nikakve igre i da može da vam veruje, ona će vas nagraditi sa puno slobode. To je zato što žene starije od 40 godina nisu samo umorne od igara, već i ne žele da vode računa o svom muškarcu. Žene u svojim 40-im razumeju da se odnosi grade na poverenju. Dakle, preterana reakcija nije nešto čemu će težiti, osim ako joj ne date dobar razlog za to. Jedan način da utvrdite koliko ste pouzdani jeste da direktno i iskreno odgovarate na njena pitanja. Ukoliko nemate problema sa time da delite otvoreno svoj život sa njom, biće sigurna da ovu vezu shvatate ozbiljno. Žena u svojim 40-im ne želi da vam lupa recke, već samo želi da može da se opusti znajući da vi ništa ne krijete.

Da preuzmete inicijativu

Ranije sam spomenula da su žene u svojim 40-im nezavisne i da im treba emotivna podrška, a ne finansijska podrška. Još jedna stvar koju one zaista žele od muškarca je romantika. Jedino što žena ne može sama da dobije je osećaj da ih je romantični gospodin oborio s nogu. Ovde se morate snažno dokazati, a to ćete uraditi ako preuzmete glavnu ulogu. Inicirajte razgovore. Pozovite je na sastanke. Planirajte vaše večeri sami i pokupite je. Pokažite samopouzdanje. Žene u svojim 40-im ne žele da se osećaju kao da one vas moraju da jure. Biće vam drago da zna da niste ovde da gubite vreme. Žene starije od 40 godina takođe žele napredovanje u vezi. Obično ne žele da budu u "slučajnoj" vezi. Možda će želeti da stvari započnu ležerno, ali žele da vide kako vi vodite vaš odnos i uzdižete ga na sledeći korak, bez njene pomoći.

Da pokažete interesovanje

Žena u svojim 40-im proživela je mnogo toga. Imaće uspostavljenu grupu prijatelja, dobru karijeru, možda decu i razne hobije. Zadovoljna je svojim trenutnim životom. Ukoliko želite da budete dodatak njenom životu, morate da poštujete ono što je provela godinama gradeći. To znači da poštujete vreme koje joj je potrebno da se pobrine za sve. Ukoliko mora da otkaže vaš sastanak zbog dece ili karijere, morate da shvatite da će te stvari u njenom životu doći ponekad i pre vas. Dakle, što joj više pokažete da možete biti pozitivan dodatak njenom životu, a ne da joj gubite vreme, tim više će želeti da bude sa vama. To je ono što žene u svojim 40-im zaista žele od muškarca.

Samopouzdanje

Žene u ovom dobu su prošle kroz sve. Bojenje kose, teretane, brijanje, dijete, najnoviju modu. One znaju šta je potrebno da bi izgledale dobro. Najmanje što možete da učinite jeste da joj pokažete da ste takođe ponosni na svoj izgled i da vodite računa o njemu. Ukoliko je ona spremna da odvoji po sat –dva za frizuru i šminkanje kako bi vama izgledala lepo, barem obucite lepu košulju i dobar par cipela. Ovo je jedna od najčešćih žalbi žena koje se tiču muškaraca. Dakle, nema patika za večerom ili kačketa na glavi uveče.

Nezavisnog muškarca

I na samom kraju, jedna stvar koja se podrazumeva, pre nego što uopšte razmišljate o upoznavanju žene koja je u svojim 40-im, jeste vaša nezavisnost. Prva na listi je finansijska nezavisnost. To znači da vam ona nije potrebna da podržava vaš životni stil. Žene u svojim 40-im ne žele da izdržavaju muškarca, jer imaju sebe i verovatno svoju porodicu koju treba da izdržavaju (same) i to rade već godinama. Ne treba im drugo dete - treba im muškarac. Takođe bi trebalo da budete nezavisni i u drugim oblastima svog života. Trebali biste znati barem kako da skuvate nekoliko obroka, sami operete svoj veš i očistite za sobom. Na taj način, oborićete ženu u 40-im sa nogu, jer je ono što zaista žele od muškarca, da mogu nekada da se oslone na njega i da im on skine malo tereta sa leđa.