Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Prećutaće ih sa osmehom: 10 stvari koje muškarac nikad neće priznati ženi

Koliko god vas muškarac voleo i ludeo za vama, ipak postoji pozamašan broj stvari koje se nikada neće usuditi da izustiti u vašem prisustvu. Svi oni imaju neke svoje male, bezazlene tajne koje ne žele da dele ni sa kim, pogotovo ne sa svojom lepšom polovinom. U pitanju je njihova duboka intima koju sebično čuvaju za sebe, jer se boje da bi njihovo otkrivanje moglo da im se obije o glavu, ne zato što je reč o preterano šokantnim ili nužno negativnim stvarima, već zato što im neke situacije prosto nije prijatno da dele sa drugima, i pre svega, ne žele da povrede vaša osećanja. Stoga, napravili smo listu najčešćih slatkih tajni, koje vešto krije od vas.

stvari koje muskarac nece priznati zeni

Odmerava druge žene

Baš kao i zauzete žene, muškarcima će se okrenuti glava za atraktivnom damom u prolazu. Nikada vam to neće priznati, ali jednostavno ih, kao i žene, privlači pogled na nešto novo i privlačno kao što je zgodna žena koju će potajno odmeriti od glave do pete. Čak i kada su u srećnoj vezi, neće odustati od ove navike, jer ovo ne znači da im vi niste dovoljni, već je to prosto bezazlena navika, bez krajnje namere.

Detektivski je istražio sve o vama

Velika je verovatnoća da je tokom vašeg upoznavanja gledao vaš Fejsbuk profil, pa čak i guglao vaše ime. Zna čak i šta ste nosili na nekoj poslovnoj zabavi, sa kime se družite i kuda se krećete. Možda ovo na prvi pogled zvuči zastrašujuće, ali je zapravo sasvim normalna stvar za kojom, pogotovo u vreme društvenih mreža, posegne veliki broj ljudi. Ovo je prirodna znatiželja, koja nema negativnu konotaciju, već samo odražava nečiju zainteresovanost prema vama, sve dok vas bolje ne upoznaju te dobiju potrebne informacije od vas samih, iz prve ruke.

Krišom gleda filmove za odrasle

Ne previše često, ali povremeno. Krišom, nada se da i vi to normalno prihvatite, a možda čak i naučite da uživate u tome zajedno sa njim. Realnost je da je muškarcima najčešće previše neprijatno da podele ovaj pikantan detalj sa vama, iako verovatno to potajno žele.

Vole kada imaju vreme za sebe

Iako će neki muškarci možda pokazati nezadovoljstvo što ostaju sami, a vi ste se uputili u grad sa drugaricama, oni zapravo ipak uživaju u svojoj slobodi, makar na tu jednu noć. Daleko od toga da ne uživaju u vremenu provedenim sa vama, ali kao i svi, ipak vole s vremena na vreme da ostanu sami u svom gnezdu, te uživaju u svojim hobijima ili tipičnim “muškim” zanimacijama poput sportske utakmice, kladionice, serije ili igrajući video igre, nečemu što sa vama verovatno inače ne rade.

Užasava se kose po stanu

Većina muškarca odskoči kada se susretne sa klupkom ženskih dlaka u slivniku, ili pronađe dlake vaše kose po svojim stvarima ili na sebi. Ovo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerka trpi razne druge neprijatnosti zbog njih, a i ne žele da vas uvrede.

Ne voli karmin na usnama

Muškarci vole da vide sređenu ženu, ali šminka i ostale ženske igrarije, ipak nisu njihov fah. Naročito ne vole kad ih partnerka, nakon što nanese karmin, poljubi. Iako je prošlo neko vreme nakon "obojenog poljupca" imaju osećaj da im je karmin i dalje na usnama, i da su i oni “našminkani”. Na kraju krajeva, karmin na muškarcu, nije baš odlika muževnosti, zar ne?

Primećuje kada vas neko odmerava

Muškarci i te kako primećuju kada im drugi muškarac zapazi ili odmeri partnerku. To saznanje automatski budi u njima ponos i ljubomoru i okidač je za poznati mačo zaštitnički stav. Često, ovo je nešto što će prećutati, jer ne žele da deluju posesivno ili nesigurno, bez valjanog razloga.

Voli komplimente

Ispod muževne alfa maske koju ponosno nose, kod muškaraca se takođe krije zdrava doza ranjivosti i nesigurnosti. Najčešće će reči hvale pokloniti vama, ali i oni uživaju kada im date do znanja da izgledaju dobro, da su vam zgodni i privlačni. Naravno, oduševljenje neće izostati ni kada su u pitanju komplimenti na račun njihovih veština u spavaćoj sobi.

Nervozan je pred “prvi put”

Iako izgledaju samouvereno, muškarci su veoma nervozni kada treba prvi put da vode ljubav sa ženom. Izuzetno im je bitno da ostave dobar prvi utisak, a hiljadu boljki vezano za to im se mota kroz glavu, počevši od straha da vam ne budu dovoljno zgodni ili privlačni, da ne ispune vaša očekivanja ili da ne pomislite da su loši ili čudni u krevetu.

Nije uvek raspoložen za seks

Iako je mišljenje da su muškarci uvek raspoloženi za seks široko rasprostranjeno, ono je daleko od prave istine. Istina je da muškarci generalno imaju veći seksualni apetit od žena, ali glavobolja, umor ili stres i njih, isto kao i žene, može da parališe kada je intima u pitanju. Partnerku nikada neće odbiti ili joj priznati da im zapravo nije do toga, ali izvedba neće biti na očekivanom nivou.