Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Šta on misli u krevetu? 5 stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa

Muškarci se uglavnom ponašaju samouvereno i smelo, kada je reč o seksu. Uglavnom su oni glavni inicijatori istog, češće nego žene. Ipak, ono što možda niste znali je da i oni ponekad previše razmišljaju o tome da li će sve izvesti kako treba. Intimnost je važna i za njih, te iako se trude da se ponašaju seksi, muževno i priušte vam najbolju seksualnu avanturu ikada, i oni imaju svoje nesigurnosti koje teško izražavaju, za razliku od žena. Žene najčešće imaju nesigurnosti u pogledu svog tela, dok muškarci umeju da budu nesigurni u vezi sa njihovim čitavim performansom u spavaćoj sobi, o čemu često razmišljaju tokom seksa. Baš kao i ženama, i njima je potrebna potvrda, koju teško dobijaju. Ukoliko ste se ikada zapitali šta on misli u krevetu, na pravom ste mestu – sledi 5 stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa.

o cemu muskardi razmisljaju tokom seksa

Kako seks utiče na psihu muškarca?

Da, verovali ili ne, seks kod muškaraca može da izaziva anksioznost, koja potiče iz njihove sumnje u sopstvene sposobnosti tokom seksa, u spavaćoj sobi (ili negde drugde). Muškarci su oduvek osećali pritisak da drže korak sa standardima koje postavlja društvo. Od muškarca se uvek očekuje da on bude taj koji će napraviti prvi korak i očekuje se da, kada dođe do seksa, sve zna i da, kao pravi “alfa mužjak”, vodi igru. Da ne pominjemo da i muškarci i te kako mogu biti nesigurni po pitanju svog tela i fizičkog izgleda, a neretko i kada je u pitanju njihova “obdarenost”. Ovo može vrlo lako izazvati nervozu i neki oblik nervoze. Kako da uradi sve savršeno? Čak i on može u nekom aspektu da zakaže. O takvim stvarima muškarci često razmišljaju u krevetu, a ponekad ne mogu ni da ih se otarase ni tokom seksa, što može biti veliki problem, koji sam po sebi dovodi do lošeg performansa. Pored ovih, muškarci se suočavaju i sa još nekoliko problema. Za razliku od onoga što većina ljudi misli, muškarci ne smatraju seks samo fizičkim iskustvom. Oni ga takođe smatraju šansom za povezivanje na emotivnom nivou. Poznato je da mnogo njih voli avanture i žene za jednu noć, ali neki i te kako žude za ljubavlju. Iako brige koje more muškarce tokom seksa mogu da variraju, postoji par univerzalnih o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa. Hajde da saznamo koje.

5 stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa

Da li je zadovoljava onako kako ona očekuje?

Muškarci teže da zadovolje ženu tokom seksa, bilo to iz sebičnijih razloga da bi se osećali dobro i uspešno, ili jer zaista žele da joj udovolje. Bilo kako bilo, tokom seksa muškarci ne razmišljaju samo o sebi, već i o ženi sa kojom su u krevetu. Ovo je jedna od najčešćih stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa. Ukoliko im je stalo do osobe sa kojom ga upražnjavaju, ova briga će biti još izraženija. Muškarci se trude da udovolje ženi i ispune njene potrebe, baš onako kako ona želi i očekuje. Ukoliko u tome ne uspeju, najverovatnije je da ne znaju kako, a ne da to ne žele. “Da li joj prija ono što radim?” “Da li treba da nastavim/prestanem?” “Da li joj se dopada ova poza?” “Da li želi brže ili sporije?”, samo su neka od pitanja o kojima muškarci misle u krevetu.

Seksualni performans

Ponekad, muškarci imaju problema „na delu“ koji mogu stvoriti haos u njihovim mislima i glavi, dok imaju seks. „Šta ako ne izdržim dovoljno dugo?“, „Šta ako ne budem mogao da postignem erekciju?“... Te nesigurnosti i problemi u velikoj meri zavise od muškarca. Većina muškaraca imaju ili su imali problema sa anksioznošću ili erektilnom disfunkcijom barem jednom u životu. A, ukoliko je reč o nekom vidu seksualne disfunkcije, onda je verovatnije da će još više brinuti. Ovde komunikacija igra glavnu ulogu. Muškarac bi o tome trebalo da razgovara sa svojom partnerkom, jer žena ne može sama da otkrije uzrok njegovih problema da se pokaže u najboljem svetlu. Ipak, ovo je jedna od stvari o kojoj muškarci najšeće razmišljaju tokom seksa.

Da li je drži zainteresovanom?

Znam da većina žena koje čitaju ovo nisu očekivale ovako nešto na listi stvari o kojima muškarci razmišljaju tokom seksa, ali nažalost, i to je istina. Neki muškarci takođe imaju nesigurnosti u pogledu toga da bi žena mogla izgubiti interesovanje za seks sa njime. I ne, ne govorimo o gubitku interesa tokom seksa (jer se to verovatno neće dogoditi dok ste usred tog čina), već kada seks počne da postaje rutina i monotonija. Kada žena prestane da pokazuje interesovanje za muškarca ili njihov seksualni život, njegov um to shvata kao nešto što je njegova krivica, što je do njega, što zatim prerasta u problem koji ga brine, muči i o kojem razmišlja tokom svakog seksa. Bilo bi isto da je situacija, naravno, obrnuta.

O njenom bivšem(im) partneru(ima)

Muškarac će biti najsrećniji ukoliko je prvi ili najbolji seksualni partner ženi, ali takve situacije su zaista retke. S obzirom da joj nije prvi i da zna da iza sebe ima konkurenciju koju treba „nadmašiti“, automatski će mu se javiti određene misli i nesigurnosti, kada je u pitanju seks. Činjenica da bivši partner žene sa kojom sada on upražnjava seks možda već zna ono šta ona najviše voli, o čemu uživa, a on možda ne, stvoriće nesigurnost u njemu i o tome će razmišljati tokom seksa. Verovatno će se upoređivati i razmišljati o tome da li je njegova partnerka imala bolji seks sa bivšim partnerom ili sa njim. Čak i ukoliko ta nesigurnost nije toliko snažna, svaki muškarac je barem jednom pomislio o ovome tokom seksa ili van njega.

Kako će ona prihvatiti njegove nesigurnosti/mane?

Ukoliko je muškarac bio dovoljno hrabar da ženi otkrije svoje nesigurnosti o kojima razmišlja tokom seksa, žena bi trebala da bude otvorena i da ga ne osuđuje. Ipak, pre nego što to urade, muškarce brine da li će ona to na taj način shvatiti i prihvatiti, što je jedan od glavnih razloga zašto često oklevaju to da urade. Vidite, seks je dvosmerna ulica i oboje biste trebali znati da li ispunjavate potrebe i želje svog partnera i obrnuto. Baš kao što muškarci često uveravaju žene da nema potrebe da se osećaju nesigurno po pitanju svog tela, isto to bi žene trebalo da urade kada su u pitanju muška nesigurnost, koje i te kako ima, iako oni ne govore toliko otvoreno o tome. Čim o nečemu često razmišljaju tokom seksa, znači da je vredno razgovora, kako ne bi izazvalo dodatne seksualne probleme i komplikacije i kako bi obe strane bile zadovoljne i uživale u seksu.