Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Šta muškarca čini privlačnim? 8 atraktivnih muških osobina

Šta jednog muškarca čini privlačnim? Ovo je „pitanje od milion dolara“, na koje zapravo i nije toliko teško odgovoriti. Mnogi muškarci nam pišu, pitajući šta jednog muškarca čini privlačnim i atraktivnim ženama. Ovo je delikatno pitanje, poprilično širokog spektra. Svaka žena je drugačija, a kako kažu, „o ukusima ne vredi raspravljati“. Neke žene vole asertivnije muškarce, dok druge žene vole kada je muškarac povučeniji. Neke vole plavušane, dok druge preferiraju tamne muškarce. Važno je znati da ne postoji jedinstveni recept. Međutim, postoje opšte osobine koje većina žena traži kod muškarca, kada pokušava da pronađe odgovarajućeg partnera. A ove osobine nemaju nikakve veze s tim da ličite na Bred Pita ili koliko ste teški u banci. Šta zapravo muškarca čini privlačnim? U nastavku, pronađite 8 atraktivnih muških osobina, koje će bez sumnje privući pažnju izabranice vašeg srca.

sta muskarca cini privlacnim

Šta muškarca čini privlačnim i atraktivnim?

Prema mom iskustvu, ono što sam smatrala privlačnim kod muškaraca bilo je, moglo bi se reći, osnovno. Želela sam komunikativnog partnera sa dobrim smislom za humor, koji je smireniji od mene. Poprilično sam živahna i eksplozivna, a da je moj partner isti, imali bismo velike probleme. Ali, to ne znači da moja najbolja prijateljica želi isto. Niko nije rekao da će pronaći partnera i osvojiti žensku pažnju biti lako, posebno zato što svi žele različite stvari. Ali avaj, tu smo, a odgovor na pitanje „šta čini muškarca privlačnim?“ verovatno zanima sve pripadnike jačeg pola. Dobra vest je da postoje određene muške osobine sa kojima se većina žena može složiti da su poželjne i atraktivne. Dakle, ukoliko želite da znate šta muškarca čini privlačnim, nastavite da čitate. Vreme je da saznate!

8 osobina koje muškarca čine privlačnim

Da, žene bi verovatno volele da imaju priliku sa Rajanom Goslingom ili Bred Pitom, ali u stvarnosti, žene nisu toliko zainteresovane da li izgledate kao top model ili ne. Žene se obično odlučuju za privlačnije muškarce samo za površne avanture. Međutim, kada je reč o ozbiljnim vezama, one nisu zainteresovane za pronalaženje najseksipilnijeg momka u gradu. Pa, šta onda zapravo muškarca čini privlačnim ženama?

Smisao za humor

Žene žele da se smeju. Na kraju dana, većina žena želi partnera koji će umeti da ih nasmeje i oraspoloži. Smisao za humor je izuzetno važan, te bi to definitivno trebalo da bude osobina na vašoj listi, ukoliko želite da budete privlačni suprotnom polu. Možete li da zamislite da ste sa nekime ko ne ume da vam izmami osmeh na lice? Studije su takođe otkrile da muškarci za koje se utvrdi da imaju dobar smisao za humor, deluju i inteligentnije.

Maniri

Sećam se da sam tokom jednog sastanka gledala momka kako zeva bez da pokrije usta i kako je bio izuzetno nepristojan prema konobaru. Nepotrebno je reći da je to bio ujedno i naš poslednji sastanak. Maniri kod muškaraca su ženama izuzetno važni, jer im to pokazuje kakva ste osoba i kako ste odgajani. To su stvari na koje žene i te kako obraćaju pažnju kad su na sceni zabavljanja. Saosećajnost, empatija, iskreni osmeh, to je ono što razoružava žene. Finoća je seksi, atraktivna i uvek u modi!

Samopouzdanje

Kada su u pitanju privlačni muškarci, oni obično odišu samopouzdanjem. Bez obzira kako izgledate, samopouzdanje je ključno. Seksi je, ne može se poreći. Ovo nema nikakve veze sa izgledom, već samo sa vašim stavom i time kako se nosite pred drugima. Glavu visoko, ramena unazad, i osećaćete se, a i biti privlačni, bez sumnje!

Snaga

Ne, ne mislim na fizičku, već na unutrašnju snagu. Mislim na čvrst stav i mišljenje, koji govore da je muškarac snažan i da zna ko je i šta je. Nema ničeg privlačnijeg od muškarca koji stoji čvrsto na zemlji. Žene žele da se osećaju sigurno, pogotovo u prisustvu svog partnera. Stoga, to je nešto što treba dokazati ukoliko se pitate šta muškarca čini privlačnim ženama. Da li to znači da morate izgledate kao Hulk? Ne. Ovde se ne radi o mišićnoj masi. Radi se o tome da ženi date osećaj da ste stabilni, mentalno i emotivno snažni i da je možete zaštititi. To muškarca čini privlačnim.

Ranjivost

Mnogi muškarci se plaše povezivanja sa svojom ženskom stranom ličnosti, ali to je upravo ono što žene traže u muškarcu. Žele partnera koji je konektovan sa svojim emocijama, empatičan i emotivno dostupan. Svakako da nam se sviđa ideja da budemo sa „mačo muškarcem“, ali ne možete biti stalno alfa. Iscrpljujuće je, a ponekad i naporno drugima. Suprotno popularnom verovanju, mnoge žene smatraju da muškarac nije jak sve dok nije dovoljno hrabar da bude i ranjiv. Šta čini muškarca atraktivnim? Kada se ne plaši da kaže šta želi, čega se plaši, kako se oseća i slično.

Intelekt

Ko ne želi inteligentnog partnera? Što se tiče mozga, inteligentni muškarci su seksi. Kritičko razmišljanje, želja za učenjem i kreativnost – sve su to privlačne stvari. Žena želi da zna da će imati partnera pored sebe koji će je terati da se razvija i napreduje, a ne nekoga koga će ona morati da gura kroz život. Inteligentan i obrazovan muškarac je privlačan i zaista seksi. Lep um je seksi. Ukoliko ženu zainteresujete svojim umom, bićete privlačni, bez obzira na to kako izgledate.

Nezavisnost

Ni jedna žena ne želi maminog dečaka. Ipak, toliko muškaraca nije u stanju da samostalno kuvaju, čiste ili vode računa o sebi. Muškarac koji ume da živi i samostalno i nezavisno, važna je osobina koju žene traže u muškarcu, jer ne žele da postanu zamenska majka. I, prilično je privlačno i atraktivno doći kući u čist stan i na spremnu večeru. Žene traže partnera, a ne odraslo dete.

Aktivno slušanje

Muškarce često zadirkuju zbog njihovih loših veština slušanja. Ali, ukoliko se pitate šta muškarca čini privlačnim, ovo je definitivno jedna od osobina koje žene smatraju atraktivnim, kada je u pitanju jači pol. One žele muškarca koji će ih aktivno slušati i pružati iskreno mišljenje i savete, kada je to potrebno. Atraktivan muškarac je neko sa kime žena može otvoreno da razgovara i koji čini da se ne oseća kao da komunicira sa zidom.

Kako izgleda privlačan muškarac?

Ne morate izgledati kao neki od najpoželjnijih neženja da biste se smatrali atraktivnim i privlačnim muškarcem. Većina onoga što muškarca čini privlačnim ženama zapravo ima veze sa vašim osobinama i manirima. Da li ste već poželjan, privlačan muškarac? Ili ćete to tek postati, sada kada znate šta muškarca čini atraktivnim? U svakom slučaju, ukoliko iskoristite ove savete, nećete imati problema da osvojite žensku pažnju za koju se borite sa velikom konkurencijom.