Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

6 stvari koje snažne žene ne tolerišu u vezi

U ženskoj prirodi postoji određena snaga, koja izgleda da zastrašuje slabije muškarce, ali inspiriše one koji su spremni na odanog i snažnog partnera do kraja života. Žene koje znaju kako da iskoriste svoju ženstvenost na pravi način, i te kako su svesne svoje snage - one su snažne žene, koje neće tolerisati toksično ponašanje i trivijalnosti u vezi, koliko god volele svog partnera. Biti u vezi sa snažnom ženom ima bezbroj svojih prednosti, ali u isto vreme, ne može svaki muškarac biti u takvoj vezi. Snažne žene znaju šta žele i neće pristati na manje od toga, posebno kada je u pitanju ono o čemu pričamo danas. Ukoliko pomišljate na to da uđete u emotivnu u vezi sa snažnom ženom, sledi 6 stvari koje snažne žene nikada ne tolerišu u vezi. Da li ste spremni na ovaj izazov? Ili, ukoliko ste pripadnica lepšeg pola, da li ste spremni da postanete snažna žena koja će stojati iza sebe, svojih želja i ambicija? Saznajte u nastavku!

snazne zene

Šta snažne žene ne tolerišu u vezi?

Laži

Čak i kada su to male, bele i beznačajne laži, snažna žena će ih lako „nanjušiti“. Iskrenost je srž i stub života snažne žene i oni će to negovati, bez obzira sa kime je u vezi. Ukoliko pokušate da je obmanete lažima, očekujte da će vam ona servirati istinu na tacni i sama vas ostaviti u vašem lažnom svetu. Neće imati ništa protiv vaše želje da izađete na piće sa prijateljima i neće vam suditi, ako pogrešite. Međutim, snažna žena će preseći stvari u korenu, ukoliko odlučite da je lažete zbog toga.

Nepoštovanje

Snažne žene nikada ne tolerišu bilo koji oblik nepoštovanja. Ne samo prema njima, već i prema drugim ljudima - bez obzira na to ko su ili šta rade. Snažne žene izuzetno cene poštovanje i one će obratiti pažnju na to da li posedujete taj kvalitet. Ukoliko ne znate kako da poštujete tuđa mišljenja, tuđe živote i njihove izbore, ne zaslužujete njenu pažnju i njeno poštovanje.

Ignorisanje njenog mišljenja

Snažna žena će uvek biti tu da sasluša vaše savete, ali to ne znači da ne zahteva isto. Ukoliko ne poštujete da ona ima sopstveno mišljenje, argumente i želje ili ne slušate šta ona ima da kaže, smatrajte se istorijom, jer snažne žene ovo ne tolerišu u vezi. Ako postoji nešto što snažne žene cene kod sebe, to su njihove intelektualne sposobnosti. Stoga, trebali biste uvek biti spremni da saslušate i uvažite njeno mišljenje ili savet. Ukoliko želite život sa snažnom ženom, pripremite se da igrate jednaku ulogu u vezi i poštujte njenu vrednost koliko i ona vašu. Ukoliko to ne možete da učinite, ne ulazite u vezu sa snažnom ženom - ona to neće tolerisati.

Nepoštovanje granica

Ukoliko ona kaže ne, to znači - ne. Ne pokušavajte da terate stvari na svoju vodenicu kad su njene granice u pitanju, jer ćete se opeći. Ne možete snažnoj ženi ometati njenu nezavisnost i ne možete očekivati da će se ona pridržavati samo vaših namera. Žene su od davnina često podčinjene u vezi, a snažne žene vraćaju moć tamo gde treba i ne tolerišu nepoštovanje njihovih granica. Poštujte je i imaćete nekoga ko je spreman da vas podrži i poštuje zauzvrat - pređite njene granice i možete da se pakujete.

Neiskazivanje emocija

Ukoliko je u početku vaše veze sa snažnom ženom bilo u redu da izrazite svoju privlačnost i emocije prema njoj, obasipate je komplimentima i znacima pažnje, onda ne biste na to trebali da zaboravite, čak i kada je vaša već duže vreme. Ukoliko ste dugo zajedno i ukoliko ste uspeli da „osvojite“ snažnu ženu, to ne znali da treba da prestanete da joj dajete do znanja koliko je volite i koliko je smatrate lepom i atraktivnom. Manjak reči i gestova kojima iskazujete svoju naklonost, snažne žene ne tolerišu u vezi, jer znaju da zaslužuju više od toga.

Manjak podrške

Snažne žene vođene su ciljevima i ambicijama, za koje naporno rade i u koje ulažu mnogo truda. Stoga, ukoliko joj ne pružate podršku, već umanjujete njen uspeh i trud, videće vas kao nesigurnog „dečaka“, koji je samo toksičan. Snažna žena želi nekoga ko će je pratiti u njenom napretku i rasti zajedno s njom. Snažne žene ne tolerišu manjak podrške i razumevanja u vezi.

Snažne žene su stabilne, smaostalne i izgrađene ličnosti, koje znaju šta žele i koliko vrede, stoga ne tolerišu određene stvari u vezi, koliko god volele svog partnera. Ovim pravilima bismo svi trebali da težimo, kako bi zaštitili svoje „ja“ i bili sa ljudima koji nas zaslužuju, umesto da pristajemo na manje od toga. Snažna žena je svaka žena koja čvrsto stoji iza sebe, svojih uspeha želja i postupaka, i stoga ne toleriše manjak bilo čega u vezi, već bez ustezanja zahteva ono što joj i pripada. Da li ste i vi snažna žena ili se i dalje trudite da to postanete? Da li ste muškarac koji se plaši snažne žene i ne zna kako da postupa sa njom? Bilo kako bilo, ovih 6 stvari koje snažne žene ne tolerišu u vezi, mogu da vam budu kompas, kako biste bolje razumeli njihovu perspektivu.