Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Slomio si mi srce, ali ipak - hvala ti od srca!

Hvala ti što si me tretirao na način kakav jesi. Pokazao si mi kako ne želim da se neko ponaša prema meni. Takođe si mi pokazao i kako želim da me neko tretira. Onako, kako svi to ljudi žele.

Ne zaslužujem nekoga ko će ismevati moje mane ali zaslužujem nekoga zbog koga ću se dobro osećati za ono što jesam. Nekoga ko će me voleti onakvu kakva jesam i ko neće pokušati da me menja.

Ne zaslužujem nekoga zbog koga ću plakati ali zaslužujem nekoga ko će mi obrisati suze, zagrliti me i reći da će sve biti u redu.

Hvala ti što nisi bio tu, kada si mi najviše bio potreban. Tako si mi pokazao da ne želiš da ostaneš pored mene. A meni, meni je potreban neko ko će uvek biti tu.

Hvala ti i što si me prevario. Sada sam sigurna da ipak nije bilo do mene. Hvala ti što si me ostavio zbog druge osobe jer si me nesvesno spasio godina i godina bola.

Trebala bih takođe da ti kažem hvala i što me nisi voleo. Jer, tako si me “naterao” da naučim kako da zavolim sebe. Da, volim moje rane iz prošlosti, jer one govore da sam živa i da sam preživela.

Volim moj celulit, moje strije, moj osmeh i moje čudne palčeve. Volim sve u vezi mog “nesavršenog” tela.

hvala ti od srca

Hvala ti...

Hvala ti od srca što si bio jedna od najgorih stvari u mom životu koja je mogla da mi se desi, jer sam tako naučila da se oslonim na sebe.

Takođe, hvala ti što si mi pokazao kako jedna toksična veza izgleda, tako da znam da ne ulazim više u jednu takvu.

Hvala ti i što si mi slomio srce na komade, jer sam na taj način naučila kako ih skupim i da ih još više zavolim.

Priznajem, dugo vremena sam se osećala posramljeno. Nisam mogla da priznam tu činjenicu ni sebi ni drugima da sam ti dozvolila da mi uradiš sve to što si mi uradio. Stidela sam se da kažem mojim prijateljima i familiji da sam i dalje sa tobom u vezi, nakon svega onoga kroz šta sam prolazila sa tobom.

Ali srećom, više ne.

Tako si me spasio od mene same. Kada si raskinuo vezu sa mnom, uradio si ono što sam želela ali nisam imala snage.

I da, to boli. Ali taj bol je ništa u poređenju sa svim lekcijama koje sam naučila.

Taj bol me je učinio još jačom. Tako sam postala još bolja osoba.

I još jednom - hvala ti za sve. Od srca...