Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

11 slika na vašem profilu za online dating koje odbijaju momke

Online dating je uzbudljiv i jednostavan način za upoznavanje preko interneta. Pruža vam svu udobnost, sigurnost, štedi vreme a i novac. Profil je prvi utisak koji ostavljate, zato pročitajte koje su to stvari koje momke nerviraju i šta da izbegavate kada pravite profil na online dating sajtu.

online dating


1. Namrgođeni ste

„Osmeh je jedina kriva koja ispravlja sve“ kažu, zato obavezno budite nasmejane na profilnoj slici. Svako želi da upozna pozitivnu osobu koja voli da se smeje. Diskretan osmeh je više nego dovoljan da pokaže da niste mrgudi, dok ozbiljno lice ili „ja-sam-kučka“ ostavlja negativan utisak i odbija muškarce, jer ko bi, pobogu, želeo da se javi devojci koja izgleda kao da mrzi ceo svet?

2. Imate manje od tri slike, a više od sedam

Nađite zlatnu sredinu. Niko ne očekuje da pokažete sve svoje na profilu, već je dovoljno par dobrih fotografija koje bi drugim ljudima približile ko ste i kako izgledate. 5 slika je idealno, zato nemojte preterivati jer previše slika može davati utisak egoiste ili osobe očajne da upozna nekog, dok premalo slika stvara utisak da nemate samopouzdanja i da krijete neki nedostatak.

Seksi fotke kao iskrica koja je dovoljna da privuče prave džentlmene

3. Slike na kojima se ne vidi lice

Veliki je broj devojaka koje same od sebe prave seksualni objekat i misle da će privući više muškaraca ako stave slike svog tela, bez lica. Da, privući ćete muškarce, ali kakve? Nemojte se previše eksponirati, ostavite nešto i mašti i čuvajte najslađe za kraj.

Registruj se danas - Zaljubi se sutra

4. Momci ne vole kada ste na svakoj slici drugačiji

Na jednoj imate previše šminke, na drugoj ste u „jutarnjem“ izdanju, na trećem ste polu-obučene a na četvrtoj u košulji i formalnim pantalonama. Pronađite sliku koja vas najbolje opisuje, vas, svakodnevnu i običnu jer ako tražite partnera za vezu poslednje što želite je da stvorite pogrešnu sliku o sebi. Ukoliko su slike drastično različite, momci će se zapitati koja vas ustvari najbolje opisuje, i biće zbunjeni, samim tim i odbijeni što moraju da mozgaju ko ste zapravo i zašto imate hiljadu „lica“.

Kad ona traži njega, nađe sve što joj je potrebno

5. Slike sa devojkama atraktivnijim od vas

Neke dame smatraju da same sebi podižu cenu ako stave slike sa atraktivnijim devojkama od sebe jer, po njihovoj logici, ako se druže sa njima, znači da su i one automatski privlačnije. Izbegavajte slike sa društvom već budite originalne i postavite svoje lične slike na kojima ste same.

6. Slike sa vidljivo manje atraktivnim ljudima od vas

Slično kao stavka 5. Neke devojke smatraju da ako stave sliku sa „ružnom drugaricom“ njihova lepota dolazi do izražaja. Ovo je zločesto, nije lepo ni prema toj devojci, ni prema momku koji gleda vaš profil jer pokušavate da na kvaran način sebi „podignete cenu“.

7. Fotke na kojima su svi sa slike u sličnim pozama

Grupne fotografije su veliko „ne“ kada je reč o online dating profilima. Drugim korisnicima je teško da vas identifikuju, zato izbegavajte grupne fotke u širokom luku. Osim što vizuelno nije primamljivo, može biti protumačeno kao izraz nesigurnosti i potrebe da stalno budete u društvu, te da niste samostalni dovoljno.

8. Fotka sa „drugom“

Kada žena traži muškarca, odnosno kada muškarac traži ženu za brak ili vezu, poslednje što će uraditi jeste objaviti sliku sa drugim muškarcem, odnosno ženom. Bez obzira da li je to brat, drug, bivši momak ili simpatija, slika je odbojna i odaje utisak promiskuitetne osobe jer drugi korisnici ne znaju u kakvom ste vi srodstvu, već pretpostavljaju na osnovu vašeg profila kakvi ste, a drugi muškarac na slici sa vama pali crvenu lampicu.

9. Eksponiranje atributa

Bez obzira koliko bile obdarene i ponosne na svoje atribute, kada dama traži muškarca na online dating sajtu, ona nikada ne bi smela da seksualizuje svoj lik jer time šalje pogrešnu poruku da traži muškarce kojima je prioritet fizički izgled i koji mahom žele seks-šeme. Budite pristojne, elegantne i najvažnije – odmerene, a atribute će i sam videti kad vas upozna, i kada ste sigurne da zaslužuje vaše vreme. U suprotnom će se muškarac fokusirati više na vaš fizički izgled, umesto na šarm, inteligenciju i druge kvalitete.

10. Većina slika su vam selfiji

Bitka protiv ove moderne „pošasti“ je odavno izgubljena. Ako uspete da izbegnete selfije na profilu, čestitamo vam, jer ste jedna od retkih koja neće okačiti selfi na profil. S obzirom da su sada već opšte prihvaćeni, selfiji se mogu naći na vašem online dating profilu, ali budite umerene. Selfiji nikad ne bi trebali da preovlađuju jer ćete ostaviti utisak nezrele „klinke“.

Zašto žene ostavljaju muškarce koje vole?

11. Pućenje

Najgora vrsta slika koju muškarci preziru su definitivno slike na kojima se devojke puće. „Duck face“ je proizvod društva koji na sve načine pokušava da seksualizuje žene na socijalnim mrežama. Budite prirodne, nasmejane i zrele dame koje znaju koliko vrede i ne spuštaju se na nivo pućenja već su svesne da je prirodan izraz lica sa osmehom muškarcima najprivlačniji.

12. Hiljadu i jedna slika sa vašom mačkom

Većina ljudi voli životinje, ali kada muškarac vidi na vašem profilu da imate hiljadu i jednu sliku svoje mačke, definitivno će oklevati da vam se javi jer ostavljate utisak osobe koja "smara" nebitnim stvarima i smatra da je centar njenog sveta obavezno centar bilo čijeg sveta. OK je s vremena na vreme okačiti sliku svog ljubimca, ali nemojte preterivati. Umerenost je ključ uspeha, pa i kad je reč o online upoznavanju i formiranju profila.

6 saveta za bezbedno upoznavanje preko interneta

13. Ludi izlasci

Alkohol, oskudno odevene devojke i neki raskalašni momci sigurno ne treba da budu na profilu devojke koja želi da privuče ozbiljnog muškarca. Ostavite tinejdžerske uspomene za jedan skromni folder na kompjuteru ili izradite slike za uspomenu, ali ako planirate da privučete zrele momke, moraćete da sredite profil u suprotnom će momci pomisliti da ste razuzdana i nepouzdana devojka samo za zabavu, a to je poslednje što želite da pomisle, zar ne?

Detalji koji odbijaju momke su nama možda nebitni, ali pokušajte da se stavite u tuđu poziciju i sagledajte svoj profil iz njegove perspektive: da li biste izašle sa sobom? Da li biste bile u vezi sa vlasnikom takvog profila? Odgovor koji date same sebi vam daje jasan znak da li je vreme da uredite profil ili možete mirno da sedite i čekate svog Princa na belom konju da vam pošalje poruku ili vas doda kao interesantnog člana.


Registrujte vaš profil na sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver.