Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Pre nego što upoznaš onu pravu osobu, moraš da upoznaš one pogrešne

Kažu da su naše “greške” te koje oblikuju našu sudbinu. Moguće je da je istina, jer da bi se pronašli - prvo moramo da se izgubimo.

Nijedan raskid veze ili razvod braka nije lak, a najteži je onaj gde je postojala velika ljubav. To je ona ljubav u koju ste se toliko uzdali, ona za koju ste se borili, samo da bi shvatili da ona, u stvari nikada nije ni postojala.

Nakon prekida jedne takve veze i raskola koji se može dogovoditi, ponekad je teško stati ponovo na noge.

Sve što ste investirali u vezu, raspalo se.

Osoba kojoj ste bili maksimalno posvećeni, sada gazi preko vašeg srca i razbija sve moguće nade.

Sve se raspada, u svakom smislu.

A vi se usput se pitate “Zašto? Gde je nastao problem?”.

Šanse su da su postojali znaci upozorenja da nešto nije u redu, znaci da vi i vaša “srodna duša” ipak niste jedno za drugo.

Te znakove upozorenja, niste primetili, zato što ste vam je nos bio u oblacima, zbog te ljubavi.

prave i pogresne osobe

Da je ljubav slepa, možda zvuči kao kliše - ali je surova istina. Zbog ljubavi, ljudi mogu da postanu slepi pored očiju i neretko da postanu i glupi.

Da, ljubav ume da nas spreči da ne vidimo golu istinu, koja nam je pred nosom.

Ali, to je nešto što ćemo manje-više, svi u životu, proći, kad-tad.

Vidimo neke stvari i ponašanja kod našeg partnera, koje biramo da ignorišemo. To radimo jer verujemo da će se osoba sa kojom smo u vezi - promeniti. To mislimo, zato što verujemo da će jačina i toplota naše ljubavi i našeg srca, otopiti partnerovo ledeno srce.

Često ignorišemo naše prijatelje i familiju koji nam ukazuju na te znake upozorenja, ali mi biramo da slušamo naše srce, u nadi da će se sve promeniti i da će vaša veza postati jača.

Istina je malo drugačija - ovo se retko dešava. Stvari se u takvom slučaju, retko kada menjaju.

PItate se zašto nekoga koga volite beži od vas i da ste uvek vi koji ste povređeni. Osećate da možda niste vredni nečije ljubavi. Jednostavno, ne možete da razumete zašto neko ne može da vas ceni i voli, za ono što jeste.

Jer, vi ste osoba koja uvek stavlja tuđa osećanja i potrebe, ispred vaših.

Vi ste tip osobe koja voli bezuslovno i duboko, i koja je više nego spremna da se žrtvuje, zarad dobrih stvari.

Pitate se zašto uvek “padate” na pogrešne osobe.

Onu osobu kojoj niste prioritet, onu osobu kojoj niste izbor, već ste možda samo jedna od opcija. Onu osobu, koja vas samo zove i koja je dobra prema vama, samo kada joj nešto treba. Onu osobu pored koje ne možete da budete ono što jeste u suštini i pored koje ne možete slobodno da izrazite vaša osećanja. Onu osobu koja vaš ne inspiriše da postanete bolji i pored koje se osećati sramotno zbog vaših nesigurnosti i mana. Onu osobu čije ponašanje, poljupci i zagrljaji vas ne čine da se osećati zaštićenim i voljenim.

Pitate se i zašto je tako teško primiti ljubav.

Pitate se, koliko dugo ćete još biti u stanju da prolazite kroz iste stvari, da osetite istu bol, da doživite ponovo da vam srce bude slomljeno. Pitate se koliko dugo ćete činiti iste greške - sve to bez da izgubite nadu i odustanete.

Znajte, svi mi činimo greške. Pogotovu greške kada su ljubavni odnosi u pitanju.

A zašto privlačimo ljude koji su pogrešni?

Zato što biramo one koji nisu za nas i zbog kojih se pretvaramo da je sve u redu, jer negde duboko u nama, znamo da će nas oni naučiti lekciji i da je to jedini način da je naučimo. I da, često ne shvatamo da su te teške lekcije one koje jednostavno, moramo da prođemo i osetimo na svojoj koži.

Istina je da najveće životne lekcije učimo u teškim vremenima i kroz velike greške.

Obična, svakidašnja irelevantna iskustva nas ne mogu promeniti, naš način kako gledamo na svet i na koji doživljavamo stvari.

To se jedino može desiti kada se suočimo sa drastičnim situacijama u životu, i kada smo ostavljeni sa slomljenim srcem, i žaljenjem.

Ali, na kraju krajeva - ako je to bilo potrebno da se desi kako bi spoznali sebe, naučili ko smo, kako da volimo i šta stvarno želimo u životu - onda to nisu bile greške.

Istina je takođe da će uvek postojati one osobe, one ljubavi, koje bi želeli da vratimo. One ljubavi, koje su se završile veoma bolno.

Ali, takođe je istina da, bez obzira koliko bi želeli da je ta ljubav bila nešto drugo nego što jeste, to ne menja činjenicu da je to jedini razlog zašto smo imali takvu "ljubav" je da naše srce, bude slomljeno.

Ta bolna greška nam je bila itekako potrebna, kako bi nas ona odvela ka pravoj ljubavi, ljubavi našeg života.

Sa tom bolnom greškom, mislimo na vezu u kojoj je samo jedna osoba davala, na onu toksičnu i lošu vezu iz koje smo trebali da izađemo odmah ili mnogo pre, pre nego što je počela da se raspada.

Ali, nismo.

Ne zato što ta “ljubav” nije trebala da se desi, već zato što da nismo to prošli, ne bi nikada razumeli šta je prava ljubav.

Dakle, te greške su morale da se dese, da bi nas odvele do prave osobe.

One prave.

Kada najmanje budete očekivali, upoznaćete osobu koja će vas prihvatiti i ceniti za to što jeste.

Ona prava osoba kojoj ćete biti izbor, koja vam neće nuditi lažna obećanja, niti igrati igrice sa vama.

Upoznaćete onu pravu osobu koja će učiniti sve kako bi se osećali zaštićeno, poštovano, voljeno i srećno.

Onu pravu osobu koja zna koliko vredite i koja neće biti uzrok vaših suza. Onu osobu koja će vam dati do znanje koliko joj značite i u čiju ljubav, nećete morati da sumnjate.

Onu osobu koja će videti kako vašu spoljašnju, tako i vašu unutrašnju lepotu.

Zapamtite da je ljubav vašeg života negde tamo, i da vas čeka.

A kada se sretnete, više se nećete pitati zašto je vaše srce moralo da bude slomljeno.

Kada upoznate onu pravu osobu, vaša ljubav će biti nezaustavljiva, vaše potrebe biće ispunjene i sva drama i tenzija će nestati.

Upamtite takođe da će vas prethodni, neuspeli odnosi, dovesti do one prave osobe - one koja je stvorena, samo za vas.