Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

33 zavodljivih pitanja za muškarca za savršen prvi sastanak

Pre nego što se nađete sa sledećim potencijalnim udvaračem, razmislite o pitanjima koja biste mu mogli postaviti na prvom sastanku. Ovo je odličan način da nekoga brzo upoznate, ali isto tako, postavljanje pogrešnih pitanja može izazvati atmosferu kao da ste detektiv koji ga ispituje za neki zločin. Umesto toga, usredsredite se na pitanja kao što su sledeća, kako bi se razgovor prirodno odvijao. Pitate se zbog čega je ovo bitno? Pre svega, ne želite da gubite vreme. Ako vi i vaš izabranik niste na istoj talasnoj dužini u pogledu vrednosti ili onoga što želite od života i ljubavi, zaista nema smisla da dalje produbljujete odnos. Takođe, prava pitanja za muškarca za prvi sastanak (koja ćemo ovde opisati), pomoćiće vam da steknete uvid u to ko je on, a da se on ujedno oseća prijatno i opušteno.

Hajde da počnemo...

pitanja za muskarca za prvi sastanak

Pitanja za upoznavanje njega

Ovo nisu tipična pitanja i to je dobra stvar. Vaš cilj je da postavite otvorena pitanja koja ga pozivaju da započne razgovor, bez da ga uplašite.

Ko je imao najveći uticaj na tvoj život?

Kada bi mogao živeti bilo gde u svetu, gde bi to bilo?

Šta te zasmejava?

Po pitanju čega si strastven?

Koje su tvoje tri najdraže stvari na svetu?

Odakle su tvoji koreni?

Pitanja za upoznavanje njegove porodice

Porodične vrednosti su većini nas veoma važne kada biramo životnog partnera. Pitati nekoga o njegovoj porodici je odličan način da se on otvori, kao i da dobijete informacije o tome kakav je on kao muškarac.

Kakva je tvoja porodica bila dok si odrastao?

Da li tvoja porodica živi ovde ili negde drugde?

Ko ti je u porodici najbliži?

Kakva je tradicija tvoje porodice bila tokom tvog detinjstva?

Da li imaš braće ili sestara?

Da li više ličiš na svog oca ili majku?

Pitanja za za muškarca za prvi sastanak pomoću kojih možete saznati šta voli

Često je najlakše započeti razgovor i razbiti tenziju pitanjima o tome šta ga interesuje. Tokom početka upoznavanja nekoga, saznanje o onome što ga zanima može vam pomoći da utvrdite da li imate dovoljno zajedničkog i da li želite da provodite više vremena zajedno.

Koji ti je omiljeni film?

Koju si knjigu poslednju pročitao?

Kada bi morao da jedeš samo jednu stavr ceo život, šta bi izabrao?

Da li više voliš pse ili mačke?

Koju vrstu muzike voliš?

Koju seriju trenutno gledaš?

Koji ti je omiljeni praznik?

Pitanja za muškarca za prvi sastanak, o njegovom viđenju idealnog partnera

Pitanja za prvi sastanak, ovakvog tipa još više pomažu u pružanju uvida u potencijal dugoročne veze sa dotičnim muškarcem. Ovo je veoma korisna, ali i opasna teritorija za muškarce, stoga ukoliko osetite da se povlači nakon prvog pitanja, nemojte forsirati i nastavljati dalje.

Šta trenutno tražiš od veze?

Koliko dugo je trajala tvoja najduža veza?

Šta smatraš najatraktivnijim kod potencijalnog partnera?

Kako izgleda tvoj idealan odnos?

Imaš li / želiš li decu?

Pitanja o njegovim ambicijama i ciljevima

Svi želimo partnera koji ima ciljeve i konstantno radi na unapređivanju sebe. Želite čoveka koji razmišlja o budućnosti i trudi se da ostvari svoje snove. Otkrivanje koji su njegovi ciljevi može postaviti osnovu za vezu, ukoliko se u tom pravcu krećete. Parovi koji podržavaju međusobne ciljeve imaju tendenciju da budu srećniji i da duže ostanu zajedno.

Koji ti je trenutno glavni cilj?

Gde se vidiš za 5 godina?

Koju si „Novogodišnju odluku“ doneo ove godine?

Šta bi voleo da uspeš da uradiš do kraja života?

Pitanja za muškarca o njegovoj karijeri i finansijama

Ovo je još jedna osetljiva tema. Neki muškarci rado razgovaraju o tome čime se bave, pa čak i o svojoj finansijskoj situaciji, dok drugima nije prijatno da dele takve informacije sa drugima. Stoga, ukoliko ne želi da vam kaže čime se bavi, možda će mu biti malo neprijatno zbog takvog pitanja, i zato pazite kada i kako ćete ovakva pitanja postaviti. Pre nego što dođe do toga, dobro procenite situaciju.

Štediš li za nešto posebno, poput kuće ili daljeg putovanja?

Da li ti se sviđa ono čime se baviš?

Koja ti je omiljena stvar u vezi tvog posla?

Kako izgleda tvoj jedan tipičan dan na poslu?

Da li si više potrošač ili štediša?

Imajte na umu da se razgovor ne svodi samo na zasipanje pitanjima. Pitajte ga jedno, dajte mu vremena da odgovori, kao i priliku da postavi vama pitanje na istu temu. Čak možete i da nastavite da komentarišete započetu temu. Ovaj tekst ne treba da služi kao sveobuhvatna lista pitanja za muškarca koja ćete postaviti na prvom sastanku, već vodič koji vam pomaže da uplovite u teme o kojima želite nešto više da saznate, kako biste bolje upoznali svog muškarca i utvrdili da li on ima dugoročni potencijal kada ste vi u pitanju ili ne. Ovim pitanjima koristite se kao priručnikom za prijatan, opušten ali i koristan razgovor, i pre svega uspešan i savršen sastanak.

Srećno!