Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li se parovi koji se svađaju, više ili manje vole?

S vremena na vreme, svi parovi mogu da naiđu na određene prepreke u vezi i da se zbog toga, posvađaju. I dok vi verovatno mislite da je svađanje parova loša stvar, svađa je u stvari znak jedne zdrave veze, u kojoj postoji ljubav.

parovi koji se svadjaju

Parovi koji se svađaju

Niko ne kaže da su konflikti u vezi i svađe najprijatniji momenti, jer svaka svađa može da izvuče iz osobe neke loše i negativne emocije koje postoje. Meštuim, parovi koji se svađaju - svađaju se zato što im je stalo do jedno drugog.

Drugim rečima, kada postoji ljubav prema drugoj osobi, vi ćete se svađati i raspravljati sa njima, zato što želite da spasete vašu vezu.

Zašto nastaju svađe u vezi?

Svađe se pojavljuju u vezi, onoga trenutka kada postoji određena stvar na koju mora da se ukaže i kada je potrebno da se pronađe rešenje za isto. Zbog toga, parovi koji se svađaju, ako to rade na jedan konstruktivan način, mogu da doprinesu vezi više nego da joj odmognu.

Osim toga, parovi koji se svađaju, mogu u tim trenucima izneti jedno drugom, neka duboka osećanja i strahove kojie imaju. Jer, s druge strane, ukoliko potiskujete te emocije u sebi, verovatno ćete početi više da zamerate svom partneru i da se polako ali sigurno, udaljavate jedno od drugog.

Ukoliko ste u vezi sa osobom gde postoje česte svađe, ispod možete pročitati par korisnih saveta koje možete da pratite ukoliko želite da sačuvate vezu i na taj način, imate jednu konstruktivnu svađu, koja vašu vezu, može da ojača.

Izbrojte do 10 - ukoliko se svađa rasplamsala, dišite duboko i izbrojte do 10, pre nego što kažete nešto zbog čega bi se kasnije, eventualno kajali.

Nemojte biti previše lični - budite oprezni da ne povredite vašeg partnera tako što ćete reći neke loše i gadne stvari. bez obzira koliko ste ljuti, pokušajte da ih ne ne uvredite.

Budite konkretni - nemojte da dolivate ulje na vatru sa pominjanjem prošlih svađa i problema iz prošlosti. Sa tim, nećete preterano daleko dogurati.

Ne spominjite prekid veze ili razvod braka - istraživanja psihologa i eksperata za muško-ženske odnose, upozoravaju da pominjanjem tih reči, vaša veza stvarno može da se završi tako.

Definišite vaša očekivanja - nakon svađe i rešavanja problema, nemojte očekivati da će sve biti onako kako je bilo i pre vašeg svađanja. Dozvolite sebi da se smirite, ali i da posle toga, još više volite jedno drugo.

Zaboravite i oprostite

A šta je sa parovima koji kažu da se nikada ne svađaju? Takvi parovi, verovatno imaju neka nerešena pitanja sa kojima bi trebali da se pozabave. Moguće je i da parovi koji se ne svađaju, jednostavno se ne vole toliko i da zbog toga, ne brinu previše o njihovoj vezi i čuvanju iste.

Međutim, postoje i oni parovi u kojima vlada 100% harmonija, ali su takvi parovi, jako retki.

I zbog toga, sledeći put kada dođe do svađe i rasprave, poljubite i zagrlite vašeg partnera, zato što ste tada sigurni da vas partner voli i da brine o vama, isto toliko koliko i vi brinete o vašem partneru.