Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ostanite “solo”, sve dok ne upoznate osobu sa kojom će ljubavna veza biti bez napora

Jednog dana, upoznaćete osobu zbog koje ćete na ljubav, gledati na jedan sasvim drugi način. Taj neko će učiniti da vaša ljubavna veza teče glatko i bez previše napora.

Sve u vašoj vezi i ljubavi, ići će bez napora, zato što ćete oboje hteti da vaša veza bude uspešna. Volećete jedno drugo na isti način, borićete se podjednako i učinićete sve da vaša veza funkcioniše. Učinićete sve da vaša ljubavna veza bude za primer drugima, jer ćete to želeti istinski iz srca.

ljubavna veza

Ljubavna veza treba da bude bez napora

Kada upoznate onu pravu osobu, neće biti potrebe za žrtvovanjem, jer će tada sve doći na svoje mesto. Jer, kada se oboje volite, onako istinski iz srca, ništa neće stajati na vašem putu do potpune sreće. Zato što neće dozvoliti ničemu niti bilo kome, da vas razdvoji.

Takva ljubavna veza ići će glatko i bez napora, da će istopiti vaše srce. I onda, odjednom, primetićete da je svet postao jedno bolje mesto za živeti.

Volećete jedno drugo bez napora, zato što ćete se osećati sigurnim u naručju voljene osobe. Tada neće postojati tajne između vas, jer ćete reći sve jedno drugom, čak i one stvari o kojima ne pitate. Tada neće postojati sumnje u vezi osećanja, zato što ćete biti otvoreni jedno prema drugom.

Znaćete, negde duboko u vašem srcu, da je to to, zato što će vam osećaj to reći.

Takva ljubavna veza znači da ćete oboje biti prisutni i biti tu, jedno za drugo. Neće biti potrebno da molite za nečiju pažnju, jer ćete imati svu potrebnu ljubav koju ste oduvek želeli. Bez obzira na to da li su laka ili teška vremena, vaša ljubavna veza će opstati.

Takva ljubavna veza, daće vam osećaj da ste pronašli dom. Sigurno mesto.

I za takvu ljubav, vredi živeti.

A i kada stvari ne budu išle glatko, neće biti mesta za krivljenje drugih, samo da bi se druga osoba osećala loše. Neće, jer ćete oboje tretirati jedno drugo sa poštovanjem, čak i kada ste vi napravili grešku. Tada ćete saslušati jedno drugo, umesto da se nepotrebno svađate, vičete jedno na drugo i manipulišete, u vašu korist.

Takva ljubavna veza, znači da će razumevanje doći na jedan prirodan način. Sve će biti mirno, čak i kada naiđe oluja.

U takvoj ljubavnoj vezi, oboje ćete ući strastveno a u isto vreme, opušteno. Takva ljubav će biti laka, ali ne i laka za napustiti.

Jer, kada volite na takav način, nećete povrediti jedno drugo. Takva ljubavna veza, zalečiće ljubavne rane iz prošlosti. Tada ćete zavoleti sebe više i sve vaše mane, koje imate.

Takva ljubavna veza, učiniće da se osećate jačim i otpornijim.

Tada će sve biti bez napora…

Ali, više nećete nikada biti ona ista osoba…