Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Online upoznavanje bonton - 9 važnih saveta za uspešno upoznavanje

Ukoliko ste ozbiljni u pronalaženju svog partnera, srodne duše, ljubavi svog života ili novih prijatelja, poznavati online upoznavanje bontona je bitno, kako bi napravili dobar prvi utisak i osigurali prvi sastanak sa novom osobom koju ste upoznali na sajtu.

Upoznavanje preko interneta je iz dana u dan sve popularnije jer ima svoje prednosti i generalno se ne razlikuje previše od upoznavanja ljudi u “stvarnom” životu.

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver Vam donosi 10 važnih saveta, kada je u pitanju bonton i kako se ponašati na sajtovima za upoznavanje.

online upoznavanje bonton


Profil za online upoznavanje treba da vas predstavi kakvi jeste u stvarnom životu

Kada je u pitanju profil na sajtu za upoznavanje, UVEK budite iskreni i predstavite se u najboljem mogućem svetlu. Ako niste nešto što niste u “stvarnom” životu, nemojte se predstavljati drugačije ni na vašem profilu odnosno na internetu.

Jer, šta ako upoznate osobu sa kojom možda možete da ostvarite vezu i kasnije ta osoba otkrije da niste bili iskreni od početka?

To automatski znači da su male šanse da ćete biti iskreni i kasnije.

10 saveta za dobar i atraktivan profil

Nemojte očekivati da ćete dobiti odgovor na svaku poruku

Sajtovi za upoznavanje vam daju mogućnost da se povežete sa ljudima preko poruka. Potrebno je biti realan i znati da verovatno nećete dobiti odgovor svaki put kada nekoga kontaktirate prvi. Pravillo je da nema pravila, jer da li ćete dobiti odgovor, zavisi od mnogo faktora ali naša iskustva i istraživanja kažu da će vam jedna od 3-5 osoba, odgovoriti na Vašu poruku.

Da li ćete dobiti odgovor, zavisi i na koji način i kako ste započeli konverzaciju, odnosno poslali prvu poruku. Da bi povećali šanse za odgovorom, savetujemo vam da pročitate članak kako započeti dopisivanje koje vam povećava šanse da dobijete odgovor.

Budite ljubazni ako osoba koja vas je kontakirala, vam nije interesantna

Ako ste dobili poruku od osobe koja vam nije interesantna i vidite po profilu da nemate zajedničkih interesovanja i pogleda na svet, šta uraditi?

Uvek krenite od sebe - da li bi voleli da vaša poruka bude pročitana ali bez odgovora na istu?

Jednostavno, budite ljubazni i odgovorite da niste zainteresovani. Ljubaznost se u većini slučajeva isplati. Možda ne mislite da sa tobom osobom možete biti u vezi, ali ko zna šta može da se izrodi iz vaše konverzacije. Možda ostvarite novo prijateljstvo.

Ako vam je osoba ipak interesantna, potrudite se oko odgovora

Upamtite da, sa druge strane ekrana je prava osoba, baš kao i vi koja ima osećanja.

Kada odgovarate na poruku koju ste dobili, potrudite se da vaš odgovor, bude namenjen baš toj osobi i da nije neki standardni odgovor koji šaljete svima, po šablonu.

Ako ne želite da se potrudite da odgovorite vašem potencijalnom partneru, razmislite i zapitajte se da li je online upoznavanje za vas.

Održavajte konverzaciju prijatnom

Izbegavajte previše lična pitanja, pogotovu na početku dopisivanja kao što su : sa kim živite, koliko zarađujete i slično.

Ako vam osoba postavlja ovakva pitanja, recite im ljubazno da ne želite da delite takve informacije sa osobom koju ste tek upoznali.

Ako se dopadate toj osobi i želi da vas bolje upozna, imaće razumevanja.

Kako izaći na kraj sa muškarcima koji žele da saznaju sve pre prvog viđanja?

Upoznavanje preko interneta zahteva strpljenje

Neka stvari idu svojim tokom i nemojte žuriti. Dajte vremena i sebi i drugoj osobi da se bolje upoznate. Ne možete primorati nikoga da vas upozna, ukoliko to druga osoba ne želi.

Upoznavanje preko interneta zahteva strpljenje potrebno je vremena, kao i za sve ostalo, da bi izgradili bilo kakvo poznanstvo ili vezu.

Takođe, ponekad je potrebno otići na nekoliko sastanaka sa nekoliko osobama, pre nego što upoznate nekoga sa kim mislite da možete ostvariti nešto više.

Opustite se i uživajte!

Iskustva i saveti nakon više od 100 sastanaka sa ženama koje sam upoznavao na sajtovima za upoznavanje

Prvi sastanak neka bude bezbedan

Kada je u pitanju prvi sastanak, savetujemo Vam da pročitate 6 saveta za bezbedno upoznavanje preko interneta.

Ukratko, uvek dogovorite da prvi sastanak bude na javnom mestu. Kafić, pub ili restoran je uvek dobar izbor. Ne preporučuje se da osobu koju još niste upoznali, zovete kod sebe na piće.

Ukoliko mislite da prvi sastanak nije bio previše uspešan i da mislite da je to ujedno i poslednji, zahvalite se na poznanstvu i krenite dalje.

Ako je falila iskrica na prvom sastanku

Ukoliko ste aktivni na sajtovima za upoznavanje, velike su šanse da ćete otići na nekoliko sastanaka pre nego što upoznate nekoga sa kim želite da se vidite opet.

Ako vas osoba sa kojom ste bili na sastanku ponovo kontaktira i želi da vas opet vidi, a smatrate da je falila iskrica odnosno hemija, budite iskreni i recite da jednostavno mislite da niste jedno za drugo.

Kao i uvek, budite ljubazni i zahvalite im se na njihovom vremenu.

Deaktiviranje profila

Nakon što ste upoznali osobu sa kojoj ste i počeli da se viđate, vreme je da razmislite o gašenju odnosno o deaktivaciji vašeg profila. Neki sajtovi za upoznavanje vam nude mogućnost da sakrijete svoj profil ili da ga deaktivirate, odnosno ugasite. Savetujemo vam takođe da se ne dopisujete sa drugim ljudima, jer verovatno ni vi ne bi želeli da vam se to isto, radi iza leđa.

Online upoznavanje je sjajna stvar i sve popularnija usluga na internetu, i ako pratite naše savete i iskustva, pronalaženje idealnog partnera može biti udaljeno od vas na samo par klikova.

Na sajtu za online upoznavanje www.lepoticaizver.com vas očekuje preko 2000 registrovanih članova iz regiona i inostranstva.

Svaki član na svom profilu ima svoje fotografije i opis sebe kao i osobe kakvu želi da upozna, zato su registrovani članovi ovog sajta, nam dali epitet kao ekskluzivan klub za odrasle.

Da li želite da od svog života napravite bajku?