Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Znaš li šta ona traži?

Ona ne pokušava da te zamajava, šaljući ti razne poruke i svoje “selfije”. Ona, kao i sve druge žene, konstantno testira svog muškarca, njegove reakcije, hemiju između vas dvoje. Ona ti ne može reći da si ti taj pravi muškarac, bazirano na tvom fizičkom izgledu i na osnovu nekoliko razmenjenih poruka. Možda si “gospodin pravi”. Možda si toksičan muškarac po nju. Ona traži način da sazna istinu.

Ona ne igra namerno igrice sa tobom. Ne pokušava namerno da te dovede do ludila. Ona svrstava svoja osećanja i posmatra ih. Šalje ti poruke prva da bi se videli i kako bi provodili vreme zajedno, jer ona traži odgovore na svoja pitanja, kao što stu “da li smo jedno za drugo”, “da li bi bili dobar par”, “da li imamo zajedničku budućnost” ili “da li gubim vreme sa njim…”

ona trazi

Ona traži samo ljubav...

Ona ne želi da srlja u pogrešnu vezu. Ne želi da joj bude slomljeno srce. Ona traži način da izbegne iste grešku kada su veze i ljubav u pitanju, jer ih je dovoljno napravila u svojoj prošlosti.

Znaj da zbog toga, ona ne žuri sa tobom. Ona ulazi polako u vezu sa tobom, ne zaleće se i ide korak po korak.

Ona traži njega, sa kojim će moći da ima razgovor koji ima smisla, pre nego što će ga poljubiti. Ona traži da nauči više o tebi, o tvojoj prošlosti, porodici, poslu i hobijima, pre nego što te pozove u njenu spavaću sobu. Ona traži načine da zna u šta se upušta, pre nego što ti se posveti i investira svoje vreme i energiju u tebe.

I pre nego što postane opuštenija pored tebe, biće joj potrebno malo vremena. Ali opet, na kraju, ona može da donese odluku da ti nisi pravi za nju.

Prestaće da flertuje sa tobom. Prestaće da ti šalje poruke. Možda će samo nestati odjednom. I to je u redu…

Jer, ona ima pravo da razmotri svoje opcije. Dozvoljeno joj je da se približi i da se udalji od tebe. Dozvoljeno joj je da, iako je uložila sebe i svoje vreme u vezu, povuče se jer misli da nisi vredan mogućih nevolja u koje bi se mogla uvući. Ima pravo da promeni svoje mišljenje, čak i ako to znači da bi mogla nekome da povredi osećanja.

I ako je bila zainteresovana za tebe neko vreme i odjednom se povukla, to ne znači da te je zamajavala i da se igrala sa tobom. To ne znači da je htela da se igra sa tvojim srcem. To ne znači da ti se smeje iza leđa, jer zna da si odlepio zbog nje.

Šta više, šanse su da se ona oseća loše jer vaša veza nije postala oficijalna. Šanse su da je ona osećala nešto prema tebi i pokušavala je sazna šta da radi sa tim osećanjima. Ona je tražila da pronađe odgovor da li da pokuša nešto više i koji bi njen sledeći korak bio.

Nikada te nije zamajavala. Ona nikada nije htela da te povredi. Ona “samo” traži ljubav i nažalost, nije je još pronašla.

Ona traži i dalje…