Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Provedite nezaboravnu Noć Veštica - 7 "Halloween" ideja za parove

Čak i ako vam je ova sablasna sezona apsolutni favorit (što da ne?), ipak se možda osećate iscrpljeno od same pomisli na to da prisustvujete nekoj zabavi za Noć Veštica ili Halloween. Nakon što ste godinama ulagali napor u osmišljavanje što kreativnijeg kostima, oblačili se i obilazili žurke po gradu, možda ste ovo prerasli i radije biste ostali kući sa svojim partnerom. Ukoliko je ovo slučaj, imamo pravo rešenje za vas!

noc vestica halloween

Provedite nezaboravnu noć veštica

Ne krećite u krevet i ne odustajte tako brzo! Postoji toliko fenomenalnih ideja na temu Noć Veštica, koje su savršene ukoliko ne planirate da izađete, ali još uvek želite da je na neki način obeležite. Neke od njih su zastrašujuće, neke prijatne, ali sve su, u svakom slučaju, apsolutno idealne za ovo doba godine. Stoga, evo nekoliko ideja kako provesti Halloween odnosno Noć Veštica sa svojom izabranicom ili izabranikom:

Horor filmovi

Bili njihov fan ili ne, strašni filmovi idealni su za obeležavanje ovog praznika. Ukoliko niste raspoloženi za velike zabave ili izlazak, možete napraviti atmosferu u ovom duhu i u sopstvenom domu. Naručite ukusnu hranu, opremite se slatkišima i grickalicama, i ušuškajte se uz neke od kultnih horor-klasika.

Rezbarenje bundeve

Ovo je slatka, tematska aktivnost koja ne zahteva mnogo truda i ulaganja, uz koju oboje možete probuditi svoju kreativnost i pustiti joj na volju. Kupite bundeve, i prionite na posao. Izrežite ih na način na koji vam se oboma sviđa. Zanimljiva ideja - možete čak i probati da izrezbarite lice jedno drugog. Sigurno će vam biti zanimljivo, a posle se možete slatko nasmejati i uživati u svojim reprezentacijama. Kasnije, mogu vam poslužiti kao jesenja dekoracija doma ili bašte.

Luna park

Mnogo zabavnih luna parkova biće tematizovani za Noć veštica. Čak i da nisu, uvek odišu duhom uzbuđenja i po malo strave. Vozite se rolerkosterima, trčite kroz improvizovane lavirinte i prepustite se adrenalinu. Ukoliko se otrgne i koji vrisak, znaćete da ste na pravom putu da obeležite Noć veštica kako dolikuje.

Noćni bioskop

Odaberite i rezervišite noćnu projekciju u vašem lokalnom bioskopu, po mogućstvu oko ponoći. Ovo će biti u duhu Noći veštica, a ukoliko se tematski filmovi ne prikazuju, makar odaberite neki horor ili psihološki triler. Odajte počast ovom prazniku uz malo jeze na koži.

Ukleta kuća

Ukoliko u vašoj blizini postoji napušteni objekat ili čuvena “ukleta” kuća ili dvorac, uputite se u tom pravcu. Ništa neće bolje dočarati duh Noći veštica nego jeziva neizvesnost ovakvih izleta koji prosto dižu kosu na glavi. Ukoliko smete, naravno.

Poslastice u duhu Noći Veštica

Ukoliko se ipak opredelite za to da ostanete ušuškani u toplini svog doma, možete obeležiti ovaj praznik tako što ćete zasući rukave i baciti se na pravljenje slasnih poslastica inspirisanih ovom tematikom. Kolačići u obliku duhova, bundevica, kostura… Mašta je na vama. Osim što ćete se dobro zabaviti, imaćete čime i da se zasladite nakon poduhvata, a možda i počastite po neko dete koje je rešilo da se kostimira i pođe u maškare.

Strašne priče

Ovo možete izvesti i u svom domu, a još zanimljivije je ako biste otišli u park ili prirodu, zapalili malu vatricu oko koje možete biti okupljeni. Podelite jedno s drugim neke strašne priče za koje ste čuli, ili možda čak i neka lična jeziva ili paranormalna iskustva. Ništa nije više u duhu Noći veštica nego malo prave jeze i strave, čak i za odrasle.