Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Nisi slabić ako otvoreno pokazuješ svoja osećanja...

Mačo muškarac. Alfa mužjak. Supermen za kog ne postoji Kriptonit.

Svako ima svoj Kriptonit, veruj mi.

Ne, meni ne trebaju oni. Treba mi čovek od krvi i mesa kog nije sramota da pokaže svoja osećanja, svoju nežnu stranu i slabosti. Ako želiš iskrenu vezu sa osobom koja će te voleti više od svega, moraš biti spreman da se otvoriš i pokažeš svoje emocije. Ljudski, ranjivo i nimalo mačo jer su najpoželjniji muškarci oni, koji umeju da se otvore svojoj dami bez straha da će ona te slabosti iskoristiti protiv njega ili da će mu se podsmevati.

Budi muškarac čvrste volje i stava kada je potrebno odlučiti nešto i učiniti nešto za svoju damu, za svoju budućnost ili za naše zajedničko sutra, ali budi jednostavan čovek kada ti poveravam svoja osećanja i poveri mi svoja.

Reci mi da te je strah što ne znaš kuda ovo vodi. Reći ću ti da se i ja isto osećam, ali da treba da uživamo u današnjici i da ne upropaštavamo sadašnjost sumnjama u budućnost.

Reci mi da ti je samopouzdanje poljuljano jer se na poslu osećaš ugroženo i ja ću ti dati razloge zašto ne treba da sumnjaš u svoje sposobnosti.

Reci mi da me voliš, bez straha da ću ti iščupati srce i zgaziti ga i ja ću ti to delima dokazati.

papucar muskarac koji ne pokazuje svoja osecanja

Alfa mužjak koji me je odbio

Jednom sam bila u vezi sa momkom koji je nedodirljivi Alfa mužjak. U toku 7 meseci koliko smo se viđali nisam mu dala ni jednog povoda da posumnja da lažiram osećanja ili da se poigravam njime. Otvorila sam se i priznala mu šta osećam, govorila mu o svojim nesigurnostima, manjku samopouzdanja i o slabostima. Ni jednog trenutka nije podelio ništa slično sa mnom. Nije ni imao nameru. Jednostavno je bio zatvoren i nije shvatao da me time odbija od sebe sve više. Kada sam se najzad umorila od pokušavanja da doprem do njegove ljudskosti, rekla sam da mislim da je vreme da prestanemo da se viđamo jer ovo ne vodi nikuda. Bio je šokiran jer se nismo nikad svađali, veza je bila relativno „sveža“ i delovalo je kao da imamo dosta toga zajedničkog. Ono što nije shvatio jeste da je meni bilo potrebno više ljudskosti i da je njegova rezervisanost uništila našu šansu za srećnu budućnost. Iako je imao savršene manire, pazio me i razmazio, jednostavno nije bio – čovek. Običan muškarac sa svojim slabim stranama.

Papučar?

Bio je drugačiji kada smo sami i u društvu. U početku nisam to primećivala, ali sam kasnije razmišljala o tome i shvatila u čemu je problem. Plašio se da ne ispadne papučar pred drugarima jer, Bože moj, on je ugledan, ima status uspešnog poslovnog čoveka koji je do tada bio „šmeker“ i mogao da ima koju god poželi. Naravno da bi loše izgledalo da sada svojoj devojci pokaže javno osećanja i poljubi je u društvu ili je uhvati za ruku. Možda se tebi ovo čini klinački, ali devojke vole kada muškarci pokazuju svoju nežnu stranu, upamti to.

„Papučar“ je onaj koji nema muškosti da kaže svoje mišljenje i zauzme stav. Nemoj to da brkaš sa osećajnošću i ranjivošću koju svaka žena želi da prepozna u svom muškarcu.

Ok je da imaš slabosti i da se plašiš da mi kažeš, ali znaj da ni jedna zrela žena koja voli nikada to neće shvatiti kao manu, već kao izuzetnu snagu jer je više snage potrebno da budemo ranjivi pred nekim, nego da glumimo neustrašivost.