Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Nikada me zapravo nisi ni voleo, samo si se bojao samoće

...A zaslužujem bolje od i više od toga.

Signali su uvek jasni posle nekog vremena, kada skinete ružičaste naočare i sagledate situaciju sa tačke emotivne udaljenosti. Sve one stvari koje ste zanemarivali i na koje ste okretali glavu na drugu stranu, sada vidite da su zapravo bili alarmi koji su vam govorili da dotična osoba nije za vas i da bežite glavom bez obzira. Sada, sve vam deluje toliko transparentno i očigledno, te se pitate kako to da ranije niste bili svesni istog, zar ne?

nikada me nisi ni voleo samo si se bojao samoce

Ljubav ili usamljenost?

Na početku, kada žargonski rečeno „ izgubimo glavu“ za nekim ko nam se zaista sviđa, teško je biti objektivan i realno sagledati širu sliku. Zanešeni, želite svim svojim bićem da im verujete kada kažu da osećaju isto prema vama ili da su spremni za posvećenost i vezu. Da li vam je nekada isve izgledalo previše dobro da bi bilo istinito? Začkoljica kod muškarca koji se ponašaju i deluju savšeno jeste da zapravo to nisu, već često strahuju od samoće. Naravno, ovo nije uvek slučaj, ali mnogo muškaraca se svim silama se trude da vas obore sa nogu i rade sve kako treba, kako bi nešto prikrili. Ponaša se kao savršen muškarac, kako ne biste primetili i doveli u pitanje slomljenog dečaka koji se krije ispod. Želi da se ponovo oseća voljeno i sigurno toliko očajnički, da je čak voljan da lažira čitavu stvar. Mnogo ljudi ne shvata značaj oporavka nakon raskida. Usamljenost posle gubitka voljene osobe bude previše za njih, te taj korak u potpunosti preskoče i mahom skaču u naručje sledeće osobe koja im se nađe na putu. Ovo je sebično, neodgovorno, i nažalost - veoma često. Naravno, ne treba da budete paranoični prema svakom muškarcu koji pokušava da bude dobar prema vama, jer neki zaista samo žele da vas osvoje, bez drugog motiva. Ipak, postoji način na koji možete pripaziti na znakove koji ukazuju na to da nisu preboleli svoju bivšu ili da jednostavno ne žele da budu sami, te izbegneta da se vežete za nekoga ko je sa vama iz lične koristi, a ne ljubavi.

Slomljeno srce

Pripazite na način na koji govore o svojoj bivšoj devojci ili ženi. Koliko je često spominju? Ukoliko ih vi pitate nešto na tu temu, da li se potpuno zatvore i odbijaju da pričaju o tome? Da li su puni negativnih emocija, besa ili čak mržnje? Imala sam prilike da uđem u odnos sa nekoliko muškaraca koji očigledno nisu preboleli svoju bivšu, a najočigledniji znak koji bi ih uvek odao bio je to koliko je mrze. Opisivali bi je kao "užasnu osobu" ili "potpunog lažova." Dok sam tada to, naivno, jednostavno prepisivala lošem raskidu, sada znam da je to bio jasan uvid u to koliko im je srce zaista bilo (i ostalo) slomljeno. U ovom slučaju, vi ste samo sredstvo preboljevanja, kako ih samoća ne bi dočekivala sa suzama i bolom svaki put kada legnu sami u krevet.

Istorija bivših

Još jedna stvar koja vas može na vreme upozoriti da ste nekome samo lek protiv samoće i usamljenosti, a ne ljubav života, jeste njihova istorija kada su u pitanju ljubav i romantične veze. Kada su poslednji put bili u vezi? Da li su konstantno u vezama? Koliki je najduži period koji su proveli sami? Serijski monogamisti, kako bismo mogli nazvati ovakve ljude, su česta pojava, i ovakve ljude kada je u pitanju ljubav treba izbegavati po svaku cenu. Konstantno boraviti u vezama je nezdravo i znak da imate posla sa nekim ko ima ozbiljnih problema sa samoćom, odnosno ne zna da se nosi sa njom, te rešenje pronalazi u skakanju iz jedne veze u drugu. Ne želite nekome da budete samo još jedna osoba koju mogu da drže pored sebe, jer ne znaju kako da budu sami sa sobom. Zaslužujete nekoga ko želi da bude sa vama jer jednostavno samo to i želi, i gaji iskrene emocije prema vama, bez igara , bez glume i skrivenih namera.