Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ne javlja se danima? Evo šta to znači i šta želi da vam kaže

Moderan život, znači i moderan način kako se ljudi danas upoznaju - sajtovi i aplikacije za upoznavanje, SMS upoznavanje i razmenjivanje poruka. Upoznali ste muškarca, dopisivanje je bilo ok prvih par dana i onda “odjednom”, on je nestao. Šta znači kada se on ne javlja danima? Pomoći ćemo vam odmah da shvatite poentu - kada muškarac ne odgovara na poruke, i to je jedna vrsta poruke. To znači, u većini slučajeva, da muškarac - nije zainteresovan.

Šta kada se ne javlja danima i kako tu shvatiti “poruku”?

ne javlja se danima

Kada je muškarac zainteresovan, on će pronaći vremena

Mnogi od nas žive brz život i zauzeti su svojim poslovima i obavezama. Ali, ako mu je stvarno stalo do vas, on će učiniti sve da vam to i stavi do znanja - da želi da bude deo vašeg života. To znači da neće čekati da prođe nekoliko dana pre nego što vam odgovori na poruku, već će odgovoriti što je pre to moguće. Kada se pojavi poruka na displeju sa vašim imenom, to će ga učiniti srećnim, nikako uznemirenim, i sa zadovoljstvom će razmeniti, makar i par poruka, ma koliko god on bio zauzet.

Odgovoriti na poruku, zahteva par sekundi

Istina je da, mnogi muškarci ne vole dopisivanje preko poruka. Ali, današnji pametni telefoni imaju notifikacije koje ne nestaju sa ekrana, dok se poruka ne proveri. Čak i ako je stvarno zauzet, notifikaciju ne može a da ne primeti. Odgovor na poruku zahteva manje od minut, uglavnom par sekundi. Koji je onda izgovor da se on ne javlja danima?

Šalje različite signale

Ako morate da svaku njegovu poruku dešifrujete, to znači da on nije vredan vašeg vremena. Ako nije shvatio i prihvatio vašu “igru”, nastavite dalje. Izbegavajte muškarce koji šaju različite signale - jedan dan govori jedno, a onda se odjednom, ne javlja danima. Možda vaše srce želi da se on javi, ali poslušajte ponekad vaš mozak i intuiciju. Jer, kada se ne javlja danima, vrlo verovatno da negde duboko u sebi, znate kakva je to poruka koju vam on šalje.

Ni zbog jednog muškarca, ne treba da čekate satima na telefonu

Vi imate svoj život (ili bi barem trebali da ga imate), i zbog toga, on ne bi smeo da vam ga remeti. Ako je on tip muškarca koji namerno čeka satima ili danima, da odgovori na poruku, stavite mu do znanja da on nije vaš centar sveta. On nije Bogom dan niti jedini muškarac na ovom svetu. I zato, kada se ne javlja danima, pošajlite mu poruku kakva mu dolikuje, i nastavite dalje sa svojim životom.

Ako mu se sviđate, on će jedva čekati vašu poruku

I jedva će čekati da odgovori na nju. Razmena poruka i SMS dopisivanje mu ne spada pod moranje, već pod nešto što on želi da uradi. Kada je muškarac zainteresovan on će učiniti sve da veza ide u pravom smeru. A kada ne odgovora na poruke satima ili danima, to jednostavno znači da je vaša “veza” - osuđena na promašaj.

Razlika je kada se to ponekad desi i/ili ako je to navika

Ako nekim slučajem , slučajno gnoriše poruku i zaboravi da se javi, ponekad, to i nije tako strašno. Međutim, ukoliko se konstantno dešava da se ne javlja danima, to je jasan znak da muškarac nije previše zainteresovan. On se ne javlja, zato što mu niste u glavi i zato što ne razmišlja o vama. Odgovoriće na poruku kada njemu bude odgovaralo a to znači da on želi seks ili da mu je dosadno.

Ako želi vezu, potrudiće se

Ako nije voljan da se potrudi i investira vreme u vezu, to je jasan znak da mu nije stalo do vas. Stanite na trenutak i zapitajte se da li vam je potreban takav muškarac kome niste prioritet u životu. Ako ste ssamo vi ta koja se trudite i najviše ulažete vremena i truda u vašu vezu, a on nije spreman da se nađete na pola puta, takva “veza” će vas umoriti i učiniće da se osećate nezadovoljno. Upamtite, kada je muškarac zainteresovan, on će učiniti sve što je potrebno da ta veza opstane.

Ipak, znajte da muškarci ne znaju najbolje da izraze svoja osećanja

Ako ne odgovara često na poruke ili se ne javlja danima, on vam na taj način, indirektno stavlja neke stvari do znanja, za koje vam ne treba tumač. Naravno, najbolje bi bilo kada bi on pokazao poštovanje prema vama i bio iskren šta želi. Zbog toga, mnogi muškarci rade ono najbolje što znaju - izbegavaju problem, u nadi da će se to nekako rešiti, samo od sebe.

Dopisivanje za njega znači definicija veze

Kada muškarac odgovara na poruku odmah, to znači da je zainteresovan. Kada muškarac odgovara u poslednji čas, to znači, u većini slučajeva da ga interesuje isključivo veza bez obaveza tj, seks šema odnosno kombinacija. Ako mu šaljete poruke, jednu za drugom a vidite da su poruke pročitane i on i dalje ne odgovara - to je jasan znak da ne želi da ima nešto više sa vama.

Ako ne “trči” za vama, nemojte ni vi za njim

Ukoliko mu je stalo do vas, on će odgovoriti na poruke koju mu vi šaljete. Ukoliko nije, neće odgovarati i nemojte se truditi da promenite njegovo mišljenje. Potrebno je da imate samopouzdanje ali i iskustva da shvatite da ako on ne vidi šta i koga gubi, da je to - isključivo njegov problem i njegov gubitak. Pustite takvog muškarca i posvetite se onom muškarcu koji će biti srećan što vas ima u životu. Ne možete se boriti za muškarca koji se ne bori za vas.

I na kraju, prihvatite ovu poruku, ukoliko se ne javlja danima i ako ne odgovara na poruke - on jednostavno, nije zainteresovan...