Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ne interesuje me ko je bio pre mene, dokle god nema nikog dok sam ja tu

Da li je bitno koga si i koliko njih si imao pre mene?

Kvantitet ili kvalitet. Uostalom, ko uopšte određuje da li su one bile bolje nego ja i po čemu? Zaista me ne interesuje, iako znam da si sigurno nesvesno par puta upoređivao mene i bivše devojke, što smo svi ponekad uradili, odlučila sam da ignorišem glasove koji mi govore da nisam dovoljno dobra. Odlučila sam da se prepustim trenutku i budem najbolja verzija sebe, jer je to jedini način da te zadržim.

Ako budem iskrena, jedinstvena, spontana, pozitivna i prirodna...

Nikada ne treba osuđivati partnere na osnovu bivših ljubavi i donositi zaključke. Svi se menjamo I sigurno postoje stvari na koje nismo ponosni iz naše prošlosti, ali upravo ta reč je ključna.

Prošlost.

Ono što je iza nas, s razlogom.

Sada smo novi, drugačiji, izmenjeni iskustvom i spremni za novu avanturu i nove ljubavi. Od starih smo naučili štošta.

Obogatili smo svoj život greškama i hvala bivšim ljubavima na tome jer smo sada spremniji za pravu osobu.

Moje nisko samopouzdanje je upropastilo par mojih veza jer sam znala da je partner imao “vrh” devojke pre mene. Iako je on bio lud za mnom, nikada nisam bila samodovoljna. Ženski mozak je stvar krajnje neobična – čak i kada nema problema, naš mozak će stvoriti iluziju kako bi nas izbacio iz harmonije I probudio sve one nesigurnosti malih devojčica koje kopkaju po prošlosti, upoređuju se s drugim ženama, traže mane na svom telu i onda pakosno kliču: “Vidi koliki ti je nos! Vidi kako su ti široka ramena! Vidi! Vidi!”

Samosputavanje je najveći neprijatelj žena, ali i muškaraca.

Naravno da će se partner umoriti vremenom od pokušavanja da te ubedi da si njemu najlepša, najzgodnija, da se ponosi tobom i sl. Kada svesno sabotiraš vezu, nema te sile koja će te sprečiti.

Nije iznenađenje kada se probudiš a pored tebe leži samo ona pakosna devojčica koja ti se smeje u lice jer je pobedila, opet.

A ti kasnije plači i kaj se. Ili nauči nešto iz toga. Na tebi je. Ako pogrešiš jednom, greška je. Dva puta, možda slučajnost. Tri puta – tvoj izbor.

Zato ne želim da znam s kim si bio, niti mi je bitno. Izgradila sam svoje samopouzdanje dovoljno da me tvoje bivše partnerke ne mogu zaplašiti ili aktivirati onaj glasić koji govori da “nisam dovoljno dobra”.

Ja sam dovoljno dobra.

Ja sam prava, sad i ovde.

Pitanje je da li sam prava za tebe?

ko je bio pre mene nije bitno