Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ne brini, sve će doći svoje mesto, kada upoznaš onu pravu osobu

Da mogu da te pogledam u oči, verovatno bi me to podsetilo na nekoga.

Na mene.

Poznajem taj pogled. Mogu da prepoznam tu ravnodušnost u tvojim očima i odmah da znam da je to tvoj način na koji se suočavaš sa životom. Tvoj sopstveni odbrambeni mehanizam. Tvoj način na koji se štitiš. Ništa više od zida.

A ono što je zapravo unutra je nešto mnogo mekše, nešto mnogo više intenzivnije od onoga što biraš da prikažeš drugima. Ali to je sve samo prerušavanje i maska, zar ne?

Preplašen si da otkriješ svoje emocije ljudima koji ne znaju kako da te tretiraju. Plašiš se da tvoje srce bude slomljeno ponovo. Jer, nekaki si do sad uspeo da ga zakrpiš i znaš da ako se to dogodi drugi put, da će najverovatnije biti slomljeno zauvek.

Znam kako se osećaš, ali dopusti mi da ti nešto kažem.

Jednog dana, upoznaćeš nekoga zbog koga ćeš imati osećaj da si pronašao dom. Jednog dana ćeš upoznati osobu sa kojom nećeš samo želeti da odeš u krevet, već ćeš i poželeti da se budiš pored te osobe.

Ta osoba će biti drugačija od svih drugih ljudi koje si upoznao do sad jer će te ona čuti čak i onda kada ne budeš govorio i kada budeš želeo da ostaneš tih. Ta osoba će te pogledati u oči i odmah će znati šta je to za čim tvoje srce žudi.

Povezanost sa tom osobom, biće nešto neobjašnjivo.

To će biti veza, iznad ove fizičke realnosti. Nešto izvan ovog univerzuma.

To će biti osoba koja će te ohrabriti da srušiš svaki zid koji si sagradio oko sebe i koja će te podsetiti šta si u stanju da osetiš.

To će biti osoba koja će ti pomoći da se otvoriš. Da pričaš o svojim strahovima, nesigurnostima i greškama na sav glas i da se ne plašiš da ćeš biti osuđen.

Osetićeš tu slobodu da podeliš sve tvoje ideje, snove i ambicije koje, ma koliko suludo zvučale, zbog kojih tvoje srce jače kuca i zbog kojih tvoje oči sijaju.

Osetićeš takve stvari, za koje nikada nisi ni pomislio da postoje. Osetićeš koliko su tvoje emocije intenzivne.

Zbog te osobe, prigrlićeš svoju ranjivost. Zato što će svi strahovi koje si imao, nestati.

Tada ćeš konačno prihvatiti život oberučke i konačno tada ćeš dobiti hrabrost da kažeš one dve “male” reči koje imaju moć da otope i ono najhladnije srce.

Jednog dana, upoznaćeš osobu zbog koje ćeš se osećeti kao da si našao svoj dom i tada će mnoge stvari postati jasnije.

A do tad, prihvati lepotu života i živi svoj život maksimalno.

kada upoznas pravu osobu