Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Muški govor tela: 10 tajni koje otkrivaju da mu se jako sviđate

Ukoliko niste sigurni da li stvarno misli ono što govori, njegov muški govor tela sigurno vas neće lagati.

Upoznali ste zanimljivog muškarca i pitate se da li on oseća isto ili približno prema vama, ali se plašite da ga pitate? Možda zato što ste se tek upoznali i možda zato što ne želite da izgledate kao da vam očajnički treba?

Za vas imamo dobre vesti: možete dobiti odgovore na ova pitanja - bez pitanja. Da, tako je. Sve što treba je da obratite pažnju na njegov govor tela.

Umesto da njemu postavljate pitanja ili čak i sebi kao što “da li mu se sviđam”, posmatrajte njegove ruke, torzo i druge delove tela koji će vam otkriti da li mu se sviđate. Ili ne…

muski govor tela

Muški govor tela jasno otkriva da mu se sviđate ili ne

Verujte nam, njegov govor tela nikada ne laže. Osim naravno, ukoliko je neko pod stresom. U tom slučaju, nije preporučljivo ni da ulazite u vezu sa takvom osobom. Stres takođe negativno utiče na performanse u spavaćoj sobi.

Njegov torzo je okrenut prema tebi

Ako dok razgovara sa vama, njegov gornji deo tela je okrenut prema vama, šanse su da misli da ste njegov tip žene. Ako je situacija obrnuta, verovatno samo želi da budete prijatelji.

Razmislite na ovaj način: u divljini, da li mislite da bi životinja, koja u drugoj vidi potencijalnog partnera, prišla mu sa strane? Stvar je vrlo jednostavna - ukoliko mu se sviđate, on je spreman da vas direktno “napadne”.

On se igra sa svojom kosom

Žene uvrću svoju kosu kada su pomalo nervozne. Ili, kada im se muškarac dopada. Muški govor tela je sličan i sa ženskim govorom tela. Ukoliko provlači prste kroz svoju kosu, a ukoliko nema kosu, trlja svoju glavu i okrenut je prema vama, to je znak da mu se dopadate.

Izbacuje svoj grudni koš prema vama

U divljini, ponosno izbačen grudni koš, podrazumeva osećaj samopouzdanja. Isto je i sa muškarcima. Ukoliko ponosno izbacuje svoje grudi, on pokušava da, metaforički, pokaže svoje “perje” (ili je narcis). Nadamo se da je ovo prvo u pitanju a ne drugo.

Dodiruje vaša leđa

Zar nije dobar osećaj dok vam muškarac nežno miluje i dodiruje donji deo leđa? Ukoliko on to radi, dok šeta sa vama, dok je iza vas ili samo kako bi vam se približio, to je znak da mu se definitivno sviđate.

Dodiruje vaše butine

Nadam se da pre nego što ovo radi, ima poštovanje prema vama, ali ukoliko dodiruje vaše butine, to je jasan znak da želi da vam se približi još više.

Oblizuje usne

Osim ako mu nije potreban balzam za usne usred zime, oblizivanje usana je znak nervoze ili totalne privlačnosti. Ili gladi. Ali ipak, verovatno je zbog vas.

Održava kontakt očima

Kontakt očima je najjednostavniji način da vam stavi do znanja da mu se dopadate. Dok neki muškarci koji su stidljivi izbegavaju kontakt očima, većina muškaraca održava kontakt očima sa ženom koja im se dopada.

Naginje se prema vama

Verujte mi, on vas dobro čuje. Ali, ukoliko se naginje prema vama, to je zato što želi da vas “omiriše” i da vam se više približi, za početak, fizički.

“Slučajno” jače dodiruje svaki deo vašeg tela

I to nije slučajno. Skoro svaki dodir je sa namerom. To je vrsta testa. Naravno, ukoliko vas drži i trlja vaše ruke, to je definitivno znak da ste žena koja mu se dopada.

Dodiruje vašu kosu

Ako se jednostavno ne topite dok vam neko dodiruje i dok se igra sa vašom kosom, onda možda nešto nije u redu sa vama. Ali mu se svakako dopadate, ako dodiruje vašu kosu. Samo pazite da vas ne čupa za kosu (osim ako je to u spavaćoj sobi…)