Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Manipulator? 7 znakova da je profesionalac u manipulaciji

Manipulator je osoba sa kojom ćeš se viđati i sa kojom će stvari u početku, delovati neverovatne. Sve će delovati kao da je previše dobro da bi bilo istino i ti ćeš se pitati :"da li je moguće da mi se tako posrećilo?"

manipulator

7 sigurnih znakova da je on manipulator

Ali, kako vreme bude prolazilo, ti ćeš postepeno otkrivati njegove taktike manipulacije u vezi i kako si postala ravnodušna prema znacima upozorenja. Ispod možeš pročitati i otkriti da li je muškarac sa kojim se viđaš - profesionalan i iskusan manipulator.

Maniulator je emocionalno uvredljiv

Manipulator je veoma lako, emocionalno uvredljiva osoba. On ume da bude nepredvidiv sa svojim izlivima besa i ljutnje i da “odjednom” promeni raspoloženje zbog toga. Manipulatori uglavnom imaju “kratak fitilj” i skoro nikada ne možeš da znaš kako će reagovati. Njihova raspoloženja se menjaju drastično i ono će takođe uticati na vas.

Postaćeš žrtva njihovog uvredljivog načina ponašanja i reagovanja, ali češ se navići na to da nećeš ni uspeti da primetiš. Ipak, upamti da je emotivno zlostavljanje i dalje - zlostavljanje.

Izvinjavaćeš se zbog stvari zbog kojih nisi kriva

Nakon vaše svađe, ti si ta koja se uvek izvinjavaš. Ali, zašto? Zašto se izvinjavaš ako nisi pogrešila?

Manipulator je vešt da okrivi sve druge, osim samog sebe. Oni su toliko dobri u tome da ćeš često posumnjati da si ti problem i da nešto nije u redu sa tobom.

Ti ulažeš sav trud

Viđanje sa manipulatorom, vrlo često znači da ćeš ti biti ona koja radi sav “prljavi posao”. Ti ćeš biti ta koja će praviti planove, slati prva poruke, prva zvati, itd… Primetićeš da si ti ta koja ulaže mnogo truda i napora, da bi vašu vezu, održala živom.

Manipulator je šarmer

Da bi dobio ono što želi, manipulator zna i ume da koristi svoj šarm. On zna kako da te zavede i očara na jedan harizmatičan način, i to im ide veoma dobro od ruke. Manipulatori uvek dobro znaju šta rade i kako da vas drže blizu njih.

Nije pouzdan

Na manipulatora se ne možeš osloniti od samog početka. On je neuračunljiv, nepouzdan i često primetno udaljen. Međutim, oni znaju kako da se prikažu kao pouzdani, samo kako bi te držali u svojoj blizini, ali naravno - po njihovim pravilima i uslovima.

Manipulatori nisu u stanju da komuniciraju na pravilan način i vaša je “krivica” zašto ne znaš o planovima, o kojima ti on nikada nije rekao.

On voli da kontroliše

Kontrola je uvek u njihovim rukama, zato što žele da se osećaju da su dominantni. Manipulator je taj koji odlučuje kuda vaša veza ide. To je njihov način a vi samo možete da ga pratite. Kontrola daje moć i on veoma vešto, upravlja sa njom.

Promena nije opcija

On može malo da se promeni kako bi ti ugodio, ali se stalno vraća na isto, kada primeti da si zadovoljna. Manipulator se ne menja, zato što on ne želi da se promeni. Svoje postupke ne vide kao nemoralne i ubedićete da veruješ u isto.