Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Lepotica i Zver – prava istina o sajtu i kako menjamo svet na bolje

Danas je imenovanje predmeta, udruženja, internet stranica i sličnih tvorevina u mnogome isprazno i fokus je isključivo na zvučnosti. Cilj je da se ekstravagantnošću i neobičnim nazivima privuče pažnja čitaoca, prolaznika, posmatrača. Mediji i reklamni materijali ne prezaju od upotrebe provokativnih i seksualizovanih naziva, sve u cilju privlačenja pažnje (a dobro je poznato da seks sve prodaje).

Mi smo drugačiji. Klub za odrasle, unikatni i inteligentniji sajt za upoznavanje, nego što se mnogima čini na prvi pogled.

Naš sajt edukuje ljude o psihologiji, zabavljanju, problemima, emocijama, sociološkim fenomenima. Drugačiji smo od drugih jer kod nas ništa nije slučajno, pa tako ni naziv našeg sajta za upoznavanje preko interneta.

lepotica i zver sajt za upoznavanje


Zašto baš „Lepotica i Zver”?

Kao što naš tim pažljivo bira profile koji će postati članovi sajta za upoznavanje, sa istom pažnjom je odabran i ovaj naziv koji krije duboko značenje i ima značajnu simboliku.

Ko je Lepotica, a ko Zver?

Svima poznata bajka sa dobropoznatim akterima – divnom, mladom damom i strašnom Zveri koja je zarobljava. Priča ima srećan rasplet, ali je put do tog raspleta razlog zašto smo odabrali ovaj naziv.

Svaka bajka ima pouku i kada bi smo dovoljno detaljno analizirali, videli bismo da je svaka bajka izuzetno slojevita i mnogo simboličnija nego što se nama čini, te da nije namenjena samo deci, već i odraslima jer sadrži bitne životne i moralne pouke koje odrasli vrlo lako zaborave.

U „Lepotici i Zveri”, Belin otac, kog ćemo simbolično predstaviti kao simbol Srca i emocija, upada u nevolje jer je želeo da ubere ružu, nešto lepo i čisto, sa poseda Zveri.

Bela – simbol Božanske, uzvišene ženstvenosti odlazi u dvorac kako bi spasila „Srce”, te se zamenjuje s njim i postaje zatočenica u dvorcu Zveri.

Zver predstavlja nešto nepoznato, a strah od nepoznatog je uvek bio ljudski neprijatelj br. 1. Vremenom Bela počinje da shvata razlike, da ih prihvata i najzad uviđa nežnu, osećajnu i ljudsku stranu kod nečega što je smatrala okrutnim bićem bez emocija.

3 saveta za Lepotice koje su u vezi sa Zverkom

Probaćemo da dešifrujemo tu simboliku: Srce je dovelo Božansku ženstvenost, ili ženu, u neprilike u kojima se ona suočila sa nekim ko je isprva delovao strašno, preteće i divlje. Kada je dozvolila sebi da vidi suštinu, da vidi ko je Zver iznutra, kakva je osoba i kako se odnosi prema njoj, uvidela je njegovu nežniju stranu, uvidela je čoveka u njemu. Ova spoznaja je dovela do srećnog raspleta, jer je upravo ta spoznaja bila rešenje za skidanje kletve, te se Zver pretvorila u lepog princa kakav je bio nekad.

Paralela sa našim sajtom za upoznavanje

Skeptici su odavno prestali da čitaju ovaj članak jer misle da je to još jedan u nizu pokušaja da se stvori publicitet, ali ljudi koji veruju da je život nešto drugo osim nasušnih potreba ostali su sa nama, i zato zaslužuju da otkriju nešto što će im obogatiti život i promeniti pogled na svet.

Ideja iza našeg sajta jeste da nikada ne treba donositi sud o nekome ishitreno. Jedna od glavnih razlika između upoznavanja uživo i online jeste što vam online upoznavanje daje slobodu da se sa nekim dopisujete pre nego što ga vidite uživo. Svi smo svesni koliko je uticajan vizuelni aspekat neke osobe – na prvi pogled nam neko može postati izuzetno privlačan, ili izuzetno odbojan. Kada se dopisujete sa nekim pre nego što ga vidite (osim slika na profilu), dajete sebi šansu da upoznate ko je on ispod te „fasade”. Vaša potraga za „Srcem”, tj. iskrenim emocijama ili ljubavlju, vas je ostavila zarobljene u dvorcu kao Belu, i zbog nekoliko loših iskustava mislite da su sve Zveri loše, ali baš kao što nas i popularna bajka uči – nije sve onako kako se čini.

Šta mogu pronaći na sajtu za online upoznavanje Lepotica i Zver?

Sajt za online upoznavanje www.lepoticaizver.com vam nudi mogućnost da pronađete svoju Zver, ali i svoju Lepoticu. Zver sa našeg sajta je kao i Zver iz bajke – neko ko je situiran, ima svega u izobilju, inteligentan je, obrazovan ali mu fali ono nešto, fali mu Lepotica koja će iz njega izvući ono najbolje.

5 saveta za Lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom Zverkom

Lepotica sa našeg sajta je lepa Bela koja traži sigurnost u zagrljaju Zveri, nekog ko će joj pružiti „srećno do kraja života”, i naučiti je da je različito isto vredno i da su osobine i karakter ti koji zaslužuju ljubav.

Naravno ovo se ne odnosi samo na nežniji pol. Likovi u bajkama su simboli, ne konkretne paralele sa osobama i zato lik Bele može biti otelotvorenje kako žene, tako i muškog Erosa koji je povređen i plaši se bilo kakvog kontakta sa damama.

Oslobodite se straha od nepoznatog i dajte sebi šansu da upoznate pravu Zver

Ništa na svetu nije slučajno, tako ni ime naše stranice za upoznavanje partnera preko interneta nije slučajno, a na našim članovima je da procene kakve im se prilike pružaju na sajtu i da li vredi dati ljubavi šansu. Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver nudi više od upoznavanja. Naš sajt vam nudi preko 200 edukativnih tekstova na temu muško-ženskih odnosa, psihologije, upoznavanja, ali i tekstove koji će vam pomoći da zavolite sebe i da poradite na sebi i svom razvoju. Našim blogom želimo da vam pokažemo da je bitno učiti, baš kao što Bela voli knjige, morate raditi na sebi jer to doprinosi vašoj lepoti. Gradite sebe iznutra da biste bili lepši i privlačniji. Čovek koji se trudi da bude bolje svakim danom, zaslužuje najbolje od života. Samim tim što radite na sebi, bićete srećniji i stećićete više samopouzdanja od kog nema ništa privlačnije. Zaboravite stereotipe i nemojte se osvrtati na tuđa mišljenja i neodobravanja. Uplovite u svet online upoznavanja i dajte šansu ljubavi, kao što je Bela dala šansu Zveri.

Kako mi menjamo svet na bolje?

Lepotica i Zver sajt za online upoznavanje je mnogo više od jedne internet stranice.

Mi spajamo svetove.

Spajamo ljude različitih interesovanja, ali istih ciljeva.

Mi otvaramo vrata za nova poznanstva.

Pružamo šansu onima koji je zaslužuju.

Poklanjamo vreme onima koji nemaju vremena za izlaske i upoznavanja.

Mi stvaramo mogućnosti za Dame i Džentlmene koji znaju šta žele i ne plaše se da ka tome posegnu.

Mi menjamo svet online upoznavanja.

Registrujte se još danas, potpuno besplatno, i upoznajte preko 2000 članova iz regiona i dijaspore.