Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ko je muškarac "Zver"?

U današnje vreme, muškarci se dele na one koji imaju moć i na one koji je nemaju. Sredine skoro da i nema. Muškarac stiče epitet Zveri pre svega na osnovu svog materijalnog položaja i statusa u društvu. Što je deblji novčanik i lista poznanika ekskluzivnija, to je Zver veća...

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver spaja takve muškarce sa inteligentnim, atraktivnim i ambicioznim ženama.

Ko je muškarac Zver?

San gotovo svake Lepotice je imućan, dobrostojeći muškarac koji se izdvaja iz mase na prvi pogled: on je staložen, dominantan, inteligentan i drugi osećaju strahopoštovanje prema njemu. Muškarac Zver na sve načine manifestuje svoj visoki položaj u društvu, počevši od stila oblačenja do cigareta koje puši, pića koje pije ili manira na večeri. Biti bogat ne znači samo imati puno novca. Bogatstvo i moć su velikim delom u glavi pojedinca, a moćan muškarac Zver vrlo dobro zna kako da koristi svoje bogatstvo, kako da uživa u njemu i kako da svi primete njegov finansijsku nadmoć. Većina žena sanja o stabilnom, samouverenom i svemoćnom čoveku pored sebe kog će usrećiti samim svojim postojanjem i svojom lepotom. Ona traži njega: Zver, koja će joj pružiti svu udobnost i luksuz koji drugi ne mogu.


Muškarac Zver nije samo materijalno bogat čovek

Bogati ljudi su u većini slučajeva vrlo zauzeti poslom, stalno putuju i nemaju mnogo vremena za privatna druženja, prijatelje ili porodicu. Zver zato ima skoro sve što poželi: novac, karijeru, veze u poslovnom i estradnom svetu, poštovanje i ugled, sve materijno priuštive stvari osim – ljubavi.

On traži nju – svoju lepoticu koja će razmaziti i koja će mu ulepšavati dane, s kojom će deliti svoj lagodan život i luksuz. Zgodni i inteligentni tipovi muškaraca koji su uspešni u svom poslu su, jednostavno, magnet za žene.

Za ovo postoji logično objašnjenje koje seže još u kameno doba.

Uzmimo za primer naše pretke: žene su uvek tražile sposobne, fizički jake i dominantne muškarce jer su videle dobar materijal za produženje vrste. Takav tip muškarca je radio i štitio svoju porodicu i ženu. Baš tako i Zver 21-og veka ima sve potrebne resurse da od jedne Lepotice načini Kraljicu, da je razmazi, da joj ugađa na sve načine i da poboljša kvalitet života.

Da li ste Zver? 8 osobina moćnih muškaraca

Muškarac Zver je džentlmen, ugrožena vrsta...

Muškarac Zver je elegantni džentlmen koji će svojoj dami pridržati kaput, sipati joj piće u restoranu i ponuditi svoju jaknu ako joj je hladno. Baš zbog ovih svojih kvaliteta, Zver je danas ugrožena vrsta koja sebi može dozvoliti luksuz svake vrste, jer nije opterećen materijalnom egzistencijom. Savršen muškarac dobro poznaje žensku psihologiju i zna „kako sa ženama“. On čvrsto stoji na zemlji u svojim glanc-novim, skupim cipelama i nikada ne dopušta da ga poljuljaju sitnice. Ova staloženost deluje primamljivo, pogotovo za jednu pripadnicu nežnijeg pola koja ima nesigurnosti i sumnje.

Zver je inteligentan i privlačan muškarac koji odiše stilom, elegancijom i dominacijom. Ludi provodi na splavovima, u skupim restoranima, VIP mesta na sportskim događajima, egzotična letovanja i skupi automobili su svakodnevica jedne Zveri koja neće štedeti da sa svojom izabranicom podeli sav luksuz koji je stekao u životu. Moćni muškarci obično poznaju zvezde estradne scene, glumce, političare i uticajne biznismene. Krug prijatelja i poznanika Zveri je fascinantan i bitna je stavka uživotu jednog čoveka od moći.

Ukratko, ko je onda Zver? Zver je neko kome zavide na životu, neko na čijem bi mestu skoro svaki muškarac poželeo da bude i neko ko je uvek na listi VIP gostiju bilo kog događaja u gradu. Muškarac Zver je ono što gotovo svaka žena želi pored sebe.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem, a ne dečakom