Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako smiriti “lošeg” momka i biti njegova jedina devojka?

Mnoge žene imaju svoje razloge zašto ih privlače loši momci. Oni su opaki, uglađeni i često, grešniji od samog greha. Dok većina muškaraca razmišlja o tome koje su prave reči koje treba da kaže jednoj devojci, “loš momak” jednostavno zna šta treba da kaže. I to što kaže, kod žena izaziva ubrzano lupanje srca.

Dok se drugi muškarci predomišljaju i pitaju gde izvesti devojku na sastanak, loš momak to već zna i tamo idu. Bez obzira, da li se to njoj sviđalo ili ne.

Naravno da zna gde će izvesti devojku na sastanak, jer on je tip muškarca koji se kreće i poznaje dobra mesta, bez obzira da li je to diskoteka, mesto pored reke ili vidikovac sa koga se vidi ceo grad i sa kog možete posmatrati zalazak sunca.

U pravom trenutku, on zna kada će je poljubiti. I onda, znaće kako i šta treba da kaže, da bi se njoj naježila koža.

Na kraju večeri, otpratiće je do kuće i poljubiti strastveno da će joj se pomutiti pamet. A ona, ona će biti sigurna da će on otići kući i da neće moći o ničemu drugom da razmišlja osim o njoj, jer je njoj gotovo nemoguće da razmišlja o bilo čemu, osim o njemu.

A onda?

On ne zove. Ne javlja se danima. Ne odgovora odmah na poruke već nakon 2 dana.

To je …. “loš momak”, poznatiji i kao zavodnik, ženskaroš, igrač…

los momak

Kako “pripitomiti” takvog muškarca?

On je tako blizu, ali opet, tako daleko.

Pitaš se kako zavesti zavodnika? Želiš ga jako, ali znaš da je takvog muškarca imati, skoro nemoguća misija. Da li je moguće da takav muškarac voli samo tebe?

Ti želiš, naravno, da to bude moguće… Pa, dobre vesti su da je to moguće. Možda...

Znam da to nisi želela to da pročitaš, ali imamo za tebe par insajder saveta koji ti mogu pomoći da zavedeš zavodnika.

Prvi korak - “moraš” biti tražena “roba”

Da se odmah razumemo, ne moraš ništa, ali ukoliko želiš da primiriš lošeg momka, moraš da budete dobra “riba”, sa određenim kvalitetima.

To znači, frizura, šminka i garderoba i sve ostalo što ide u uz to, zato što je loš momak, opsednut izgledom njegove devojke.

Mnogo toga je do tvog izgleda. Da, možeš da budeš 100% prirodn, bez šminke i ostalih stvari, ali to će ti svakako pomoći i tvoje samopouzdanje će biti jače, nešto što ti je potrebno.

Ne moraš biti Sindi Kraford, ali daj sve od sebe da izgleda što je bolje moguće. Ukoliko ti je potrebna pomoć oko šminke ili garderobe, tržni centri su pravo mesto gde će vam se izaći u susret, kako sa šminkom tako i sa garderobom.

Luckavost i inteligencija

Radite na tome da budete pametniji, luckastiji i inteligentniji. Vežbaj sa prijateljima u koje imaš poverenje i radi na tome da budeš prirodna i opuštena, kada on “baci foru”. Smisao za humor i sarkastičnost je nešto što bi valjalo da imaš u svom arsenalu oružja, ukoliko planiraš da šarmiraš ženskaroša.

Cilj sa ovim je da se ne smeješ nervozno svemu što on kaže, i budeš malo hladnija i ravnodušnija. Možda toga nisi svesna, ali to su osobine i kvaliteti koje njemu odgovaraju jer je i on sam takav, ali i zato što će ti on odgovoriti, na isti način.

Budi takva žena da ti loš momak ne treba

Drugim rečima, budi sposobna žena. Sposobna da brineš o sebi, o svom poslu i karijeri, prijateljima, kući ili stanu u kom živiš i naravno, o svom životu.

A onda, daj mu do znanja da vam je potreban, za nešto. Na primer, nešto vezano za tvoj automobil. I kada ti pomogne, zahvalite se i to je to.

Nemojte mu dati sve i odmah

Kada si na sastanku sa njim, on je muškarac tvojih snova. Naravno, razumem to. Skoro da možeš i da kažeš da ga već voliš i da prema njemu imaš emocije.

Ali, tvoju požudu, nemoj odmah da pokazuješ. Drugim rečima, nemoj da mu daješ sve i odmah.

Ukoliko želi da te poljubi, skloni glavu. Nemoj mu dozvoliti poljubac odmah.

Ukoliko želi da te uhvati za ruku dok pešačite do restorana, pusti ga da te uhvati za ruku, ali ne dugo.

Seks?

Ne, nikako odmah.

Loš momak mora to da zasluži.

A sada, sada igrajte njegovu igru…

Nije monogam? Nema problema, jer nisi ni ti

Drugačije rečeno, viđanje sa drugima i upoznavanje novih ljudi, ne treba da ti bude strano.

Teško je, ali je tako. Znam da ga želiš i u potpunosti to razumem.

Ako te drugi momak pozove na sastanak, idi ili pozovi druge muškarac na sastanak. I nemoj da se osećaš loše zbog toga. To je samo viđanje. Isto kao i što se on viđa sa drugim ženama.

Loš momak je možda taj koga želiš, ali imaš i život i pravo da ga živiš onako kako ti želiš.

Samo, budi sigurna da je obično viđanje i nemoj se igrati sa drugim muškarcima, niti pokušati da uvučeš drugog momka u neprijatnu situaciju, samo kako bi loš momak, bio ljubomoran.

Halo, ko je to?

Sledeći korak je da budeš ponosna ali i rezervisana. Tvoj loš momak je upravo ono što želi i da bude - loš momak. On igra na tu kartu i želi da tako razmišljaš o njemu.

I zato, potrebno je okrenuti igru u tvoju korist. Kada zove, ne odgovaraj. Kada ti piše poruke, odgovori mu dan ili dva kasnije.

Ovo svakako nije dobar savet ukoliko vam se neko sviđa i ako vam je istinski stalo do nekoga, ne bi trebali da igrate igrice.

Ali, loš momak je divlji i teško ukrotiv. On nije kao većina “normalnih” muškaraca i zbog toga, sa njim treba postupati na jedan drugačiji način.

Ukoliko odmah ne odgovariš na njegove pozive i poruke, na taj način činiš da se oseti nesigurnim (opet naglašavamo, to nije nešto kako želiš da se tvoj momak oseti). Ali, ovo je dobro za njega, jer je i njegov stav “nije me briga”.

Ovi saveti ti mogu pomoći da se ženskaroš zaljubi u vas, i zbog toga je potrebno da budeš strpljiva.

Šta ako ovi saveti ne funkcionišu?

Kažu da se ludilo može definisati tako što radite iste stvari na isti način a da očekujete drugačije rezultat.

Ukoliko ovaj plan ne radi za te, učini sve kako bi zaboravila na lošeg momka i nastavi dalje, jer sve ostalo može ti doneti samo bol.

Činjenica je da ovakve veze, nemaju previše šansi da uspeju. Jer, na kraju krajeva, ti želiš da takvog momka, promeniš u nekoga ko će biti posvećen jednoj ženi i koji neće ići od jedne do druge. Ili, možda samo želiš da se zabaviš, neko vreme, i to je sasvim ok.

Samo, budi spremna da staviš svoje srce kao ulog, jer loši momci, mogu da budu opasni po njega.

“Nažalost”, zbog toga i privlačimo mnoge žene…