Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako se veran muškarac, ophodi prema ženi koju voli?

Veran muškarac nikada neće kritikovati, niti dovesti u tu situaciju da žena posumnja u sebe, ali ni u njega. Umesto toga, on će učiniti da se ona oseća kao najlepša i jedina žena na ovom svetu. Njegova ljubav prema ženi koju voli, će je inspirisati da postane još bolja osoba. On će je podsetiti da je ona savršena žena, baš onakva kakva jeste, zbog čega će ona više voleti i poštovati sebe, ali i druge.

veran muskarac

Kakav je veran muškarac kada voli ženu?

Veran muškarac će obrisati sve profile na sajtovima za upoznavanje, kao i njihove aplikacije koje ima instalirane na telefonu. Veran muškarac će izbrisati sve broje devojaka koje su mu služile kao šeme i kombinacije, zato što zna da mu to više nije potrebno. Lojalan muškarac nema rezervni plan, zato što veruje u njihovu ljubav. On ni ne pomišlja o raskidu veze.

Veran muškarac će više ceniti mnoge druge stvari, nego samo fizičku intimnost, kao što to radi većina muškaraca danas. On će ceniti njenu inteligenciju, smisao za humor, njenu energiju, dušu. Njenu ličnost koja se krije iza njenog fizičkog izgleda. Lojalan muškarac je svestan da biti intiman sa nekim je mnogo više, nego se samo skinuti nag pred drugom osobom. Biti intiman za njega znači maženje, grljenje, ljubljenje, držanje za ruku.

Veran muškarac neće prestati da misli na svoju partnerku, kada ona nije pored njega. On će je nazvati ili poslati poruku, i reći ili napisati da mu nedostaje, kada je u gužvi i obavezama. Njemu neće promaći prilika da je pita kako joj je prošao dan i da li je sve u redu. Žena koja je sa vernim muškarcem u vezi, zna da će na njega uvek moći da se osloni.

Veran muškarac koji voli svoji partnerku, je ponosan na nju i želeće da je pokazuje svima. On će je upoznati sa svojim prijateljima i familijom. Iako su u vezi, on će svoju dragu zvati na ljubavne sastanke. Na događaje gde je on pozvan, on će doći i sa njom.

Lojalan muškarac, nema šta da krije. On će odgovoriti na svako pitanje, koje njegova partnerka ima i neće pokušati da izbegne neprijatne konverzacije. Veran muškarac je uvek iskren muškarac i ukoliko postoji neki problem, on će učiniti sve kako bi ga rešili zajedno, i nikada neće bežati od problema u vezi.

Veran muškarac je neko ko ima visok moral. On nije manipulator, lažov ili neko ko će svoju dragu, prevariti. On je takav da ni svoje najbolje prijatelje, neće skrivati u prevari. Lojalan muškarac će izraziti svoje razočaranje ili neslaganje u toj situaciji, zato što on veruje da niko ne zaslužuje da bude sa nekim u vezi, ko će ga/je varati.

Veran muškarac je neko kome se može verovati i neko ko ništa, nikada neće skrivati od žene koju voli. On je takav muškarac da će pokazati svoje obe strane - onu svetliju i onu malo mračniju. On je takav muškarac, da žena nikada neće morati da postavlja suvišna pitanja jer je on “otvorena knjiga”. Lojalan muškarac priča otvoreno, iskreno i ono što je najvažnije, nikada neće skrivati svoje emocije.

Ženi koju voli, veran muškarac, pokloniće svoje srce i staviće joj do znanja da će za nju - učiniti baš sve.