Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako sam pronašla ljubav - Jana i Gabrijel

Inače sam protiv sajtova za upoznavanje. Odrasla sam u patrijarhalnoj porodici, mirna uvek, povučena, čuvana i pažena, rasla ispod staklenog zvona, ali eto desio mi se život i mladost-ludost.

Brak koji je zavrsio razvodom i ja sama sa dvoje dece.

Iz hira ili dosade, par godina posle, dospem slučajem okolnosti na jedan sajt za upoznavanje. U početku mi je bilo zanimljivo. Novi ljudi, kuckanja, fotke, ali onda je sve uzelo maha i javljalo mi se dnevno po više desetina muskaraca sa razno raznim zahtevima. Sve je prevrsilo svaku meru kada sam pocela dobijati razne neprimerene sličice i jos gore ponude. I taman, kad sam odlučila da obrišem nalog sa tog sajta stigne mi poruka od jednog dečka.

Kaže: "Neću ti napisati lepa si, slatka si. Imaš ogledalo, vrlo dobro znaš kako izgledas. Pregledao sam tvoj profil i na osnovu onoga što si napisala, sviđa mi se tvoj karakter. Ako ikad budeš imala malo vremena, i želiš da se dopisuješ, možemo da pokušamo".

kako sam pronasla ljubav Jana i Gabrijel

Ta poruka je bila takvo osveženje, u odnosu na one koje sam inače dobijala. Ušla sam na njegov profil i malo pregledala sličice... Gabrijel.

Uvek su mi bile bitne oči i to je valjda bilo nešto što bih prvo primetila.

I kad sam videla njegove, na slici samo, jednostavno nešto mi je govorilo da je to to. Samo sam mu napisala da ni on nije za baciti. I počeli smo se dopisivati.

Svidela sam mu se.

Naravno sličice igraju veliku ulogu. Na osnovu njih je on vec skontao kakva sam ja ili bar kakva bih mogla biti. To su sasvim obične fotografije na kojima se videla lepota devojke, ne vulgarnost ili razgolićenost. Jednostavne fotografije iz stvarnog života. Na sajtu sam napisala da nisam tip devojke za jedno veče i da mi je čak to grozno te da bih zelela da se dopisujem, a i ko zna, možda sretnem svoju srodnu dušu.

No, da se vratim na priču.

Sve je išlo tako brzo, kao da se znamo godinama unazad. Par dana, satima smo se dopisivali. Poceli bi o tome ko sam, odakle, šta sam prosla i šta mi se desilo, a desila mi se jedna tužna priča koja se dešava onim devojkama koje se mlade i na brzinu udaju za mangupe pa onda ne mogu da se izbore sa njima ili se desi prevara kojih je danas tako često ili još nesto gore, no neću o tome sad.

Nakon nekog vremena skontamo da imamo slične priče.

Neverstva bivših supružnika i velike boli koje smo odbolovali. Tu smo se našli. Pričali o prošlosti, o sadašnjosti i budućnosti koju smo želeli i desi se da želimo iste stvari.

Meni se na njemu svidelo to sto je stalno bežao od škakljivih tema, za razliku od drugih muškaraca sa kojima sam se pre njega dopisivala i razumeo me u potpunosti čega god da se dotaknem, a on je zavoleo moju otvorenost jer priznaćete da je mnogo lakse komunicirati preko telefona nego uživo pričati sa nekim direktno, gledajući se oči u oči.

I tako danima, dok me u jednom momentu nije nazvao.

Njegov glas je u meni izazvao bujicu, ne znam , osećanja koja su se bila vec rodila, ali valjda mi je sve to bilo i suviše brzo, pa nisam želela da priznam.

Volela sam ga već.

Poludela sam za njim, a nisam ga lično ni upoznala. Svidjao mi se lik koji sam videla na njegovim fotografijama, i svaka njegova poruka mi je i previše značila, a sve to toliko brzo da ni sama nisam znala šta me je snašlo.

Strah od prvog susreta

Plašila sam se prvog susreta.

Planirali smo ga, ali opet, ja sam stalno bežala, smišljala izgovore. Nikad ti ne znaš u danasnje vreme ko je ko. Ima toliko manijaka, toliko laznih profila, ili ko zna koga već.

Čak sam i njemu govorila ,,Ne znam ja. Ti mozeš biti manijak.,,

Danas se smejemo kad to spomenem. Čak mi se i svidja kad se malo ponaša, kao manijak.

No, ne znam kako i zbog čega se to desilo, ali jedan dan sam jednostravno dosla sa posla i rešila da ćemo se upoznati. Poslala sam mu poruku i dogovorili smo se da se konačno sretnemo.

Kada kazem konačno... Ništa ovo nije trajalo dugo. Možda se sve izdešavalo u nekih desetak dana, ali toliko smo se dopisivali da sam već znala kako diše.

I, videli smo se prvi put. Čarobno.

Naravno, nije sve bilo glatko to veče. Devojka koja je bila toliko opuštena i otvorena na sajtu, odjednom je crvenela i nije znala šta da kaze. Prekrštala sam ruke, vrtela kosu, skrivala pogled. Video je da imam i tu crtu u sebi.

Ali onda je on, muškarac kog sam i zavolela, uzeo stvar u svoje ruke. On je vodio razgovor, on je bio taj koji je uspeo da me opusti. I videlo se odmah - mi smo isti oni koji su željno čekali zvuk poruke na telefonu. Isti oni koji su se potajno voleli, dok se još nisu ni upoznali lično. Isti oni koji su kad su se ugledali prvi put to veče, potrčali da se poljube i zagrle, ali ipak ustuknuli i povukli se iz ne znam kog razloga.

I eto, pretrpela sam strah od upoznavanja neznanca.

Završilo se i to prvo vece.

Dugo smo šetali pre no što me je dopratio do zgrade. Jeste me poljubio, ali to je sve. Prelepo veče sa nekim koga sam tek upoznala lično, ali sam ga, čini mi se na osnovu dopisivanja sa sajta. vrlo dobro istražila. I poljubac. Uf. Nije tada bio bitan ni taj poljubac, nešto drugo me je oduševilo to veče.

On je bio prvi muškarac koji je u meni izazvao lavinu poljupcem u ruku.

Uvek mi je to bilo bezveze, ali on je to tako uradio, da je bilo nezaboravno. U jednom momentu me je zgrabio za ruku i polako zavrnuo rukav. Kažem rukav jer se sve ovo desavalo negde u januaru.

Dakle, zavrnuo mi je rukav i nežno me poljubio u ruku malo iznad dlana. Taj poljubac ću pamtiti ceo život. Poljubac kakav dobiješ samo jednom u životu ako imaš sreće.

Poljubac za pamćenje.

Posle toga se nismo videli jedan dan. Valjda sam slagala utiske. Premotavala film... Naravno dopisivali smo se i dalje, pisali jedno drugom o toj noći.

Najlepše od svega je bilo što smo oboje znali da smo probudili nešto ogromno. Par dana posle smo se videli opet i ušli u vezu.

Danas. Danas smo muz i zena. Ne još zvanično, ali to je samo papir. I njega ćemo potpisati vrlo brzo. Živimo zajedno i planiramo proširenje porodice.

Moja deca su ga prihvatila. On ih obožava.

Tako da, sajt za upoznavanje, da ili ne?

U mom slucaju, veliko da.

Meni je doneo ogromnu ljubav i srecu.

Ovu priču sam ispricala već mnogo puta do sad i verovatno ću je pričati još dugo.

Tako sam upoznala ljubav svog zivota.

- Tim sajta za upoznavanje Lepotica i Zver se zahvaljuje Jani, koja nam je poslala ovaj tekst i podelila njihovu priču sa nama i vama. Mi im želimo puno sreće.

A ukoliko i vi imate zanimljivu priču koju želite da podelite sa drugima, kontaktirajte nas.