Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako sam prebolela muškarca koji nikada nije bio moj?

Preboleti i zaboraviti nekoga ko nikada nije bio tvoj, je mnogo teže nego preći preko bolnog raskida sa nekim sa kojim ste bili u vezi. Zašto? Zato što ste za tu osobu, bili tu - proživeli ste neke stvari i iskustva zajedno, zajedno ste jeli, spavali, izlazili i zajedno ste prekinuli i vezu.

U drugu ruku, kada pokušavate da zaboravite na muškarca sa kojim niste bili u vezi niti imali nešto, sve što imate su vaše misli, odnosno vaša iluzija - šta bi bilo, kad bi bilo. I zbog toga, to može da bude bolno, bolnije nego da ste imali nešto više.

Ne baš tako davno, bila sam u situaciji gde me je odbacio momak, koga nisam ni upoznala. Upoznali smo se preko sajta za upoznavanje, i samo smo se dopisivali i razgovarali preko telefona. Ali, naši razgovori su ponekada umeli da traju satima, zato što smo mogli da razgovaramo o svemu i svačemu i skoro svake teme smo mogli da se dotaknemo. Priznajem, osećala sam da smo povezani, na neki pomalo, neobjašnjiv način.

Razgovarali smo o svemu i podelili mnogo toga intimnog. Sve je to trajalo nekih dva meseca, zato što je on živeo u inostranstvu i zato što smo se dogovorili da ne žurimo pre nego što se dogovorimo kada ćemo se prvi put videti i upoznati. Ali, posle dva meseca, taman kada sam počela da se zaljubljujem u muškarca koga nikada nisam videla, dobila sam poruku da on ne misli da smo jedno za drugo, ali da mu je na neki način, "stalo do mene".

kako preboleti muskarca

Tog trenutka, nastao je šok. Moje srce je bilo slomljeno i nisam mogla da verujem šta mi se dogodilo. Sve moje nade su nestale i pale u vodu, tog trenutka. Jednostavno, nisam mogla da pređem preko toga da me je muškarac odbio, pre nego što smo se upoznali! Možete li to zamislite?

Osećala sam se kao kompletan idiot, zato što sam pala na tipa, koga nikad nisam videla ni upoznala uživo. Ali, ja sam takva i bez obzira na situaciju, dajem sve ili ništa, ne postoji između. Do tog trenutka, nikada nisam bila više zbunjena u vezi svojih osećanja prema muškarcu, zato što nikada nisam sumnjala u svoje emocije.

Jer, kada mi se neko svidi, onda znam da mi se baš svideo. Nema greške.

Ako želite da postanete uspešni u online upoznavanju, ovo je jedini pravi savet

Ali, kako sam prevazišla taj bol?

Shvatila sam da ponekada potencijal, izgleda mnogo bolje od realnosti. Naša je krivica što padamo na potencijal koji vidimo sa nekim koga ne znamo, umesto da je tako sa pravom, realnom osobom. Naše želje i fantazije koje imamo, mogu da nam pomute um.

Shvatila sam da nije do mene i da ja, nisam kriva. Stvar je i u tome da nam ne mogu svi odgovarati. Nemojte sebe da izluđujivati mislima šta nije u redu sa vama i šta možete kod sebe da promenite kako bi privukli sledeću osobu, zato što osobu koja vam je suđena, nećete moći da odbijete niti ona vas.

Udaljila sam se od svega što me je podsećalo na njega. To znači da sam izbrisala njegov broj i izbrisala ga sa Facebooka i Instagrama, jer sam shvatila da što više pratim njegove profile, da će bol duže trajati u meni.

Počela sam da se osećam bolje, ali i da izgledam bolje. Počela sam da izlazim sa svojim prijateljicama i da investiram u sebe. Radila sam stvari koje volim i koje me čine srećnom.

I, svesna sam da se sve dešava sa razlogom. Sve je to život. Ponekad, univerzum nam pošalje osobu koja nam se približi kako bi mogli da naučimo neke životne lekcije koje nismo do sad, ali koju kasnije udalji zato što bolja osoba treba da uđe u naš život. Zato što ta osoba, nam nije bila suđena.