Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako sam postala uspešnija sa muškarcima preko sajtova za upoznavanje

Mnogo žena se žali kako nema “sreće” sa upoznavanjem muškaraca kada je upoznavanje preko interneta u pitanju. Razumem ih zašto je to tako. Zato sam odlučila da vam pošaljem ovaj tekst i prenesem savete damama, koji su meni pomogli kako da budem uspešnija na sajtovima za upoznavanje muškaraca.

upoznavanje muskaraca

Kada se dopisujemo, ne pričamo o poslu

Ono što sam otkrila, od kako sam počela da koristim online upoznavanje je da je muški ego, mnogo delikatniji nego naš. Muškarci se hvale svojim poslom, privatnim biznisom i zaradom kako bi impresionirali nas dame. Međutim, ukoliko mi žene to radimo, velike su šanse da će ovo odbiti neke muškarce. Dok sam još bila nova i nisam imala previše iskustva sa stranicama za upoznavanje muškaraca i kada sam pričala o svom poslu i koliko sam uspešna, osećala sam da se mnogi muškarci takmiče sa mnom i ne samo to, primetila sam da se neki muškarci osećaju pomalo nesigurno i ponekad se desilo i da mi se više ne javljaju.

U početku dopisivanja preko sajtova, ne pričam mnogo o svom poslu i koliko sam uspešna žena, jer sam shvatila da to neki muškarci mogu da shvate kao “pretnju” i zbog toga, to ostavljam za prvi ili drugi sastanak, naravno uživo.

Nikada ga ne zovem prva na sastanak

Ni pod kojim okolnostima, ne zovem niti predlažem muškarcu prva da se upoznamo uživo. Iako živimo u vremenu gde je sasvim normalno da žena prva predloži viđanje, ja to ostavljam njima, iz razloga zato što momci koji me prvi pozovu na sastanak, više me vrednuju i imaju običaj da se duže zadrže. Ne znam da li je to slučajnost ili ne, ali moja politika je da poziv za sastanak, prepuštam njemu.

Viđam se sa nekoliko muškaraca istovremeno

Viđanje sa više muškaraca istovremeno je krucijalna stvar, ako planirate da upoznate “gospodina pravog”. Osećam da, kada se viđam sa više njih, projektujem energiju koja privlači muškarce, bez obzira gde sam - da li na sajtu ili uživo. Pretpostavljam da znate za onaj osećaj da kada ste u vezi, muškarci vas sve više saleću, sa svih strana. I ne samo to, viđanje sa nekoliko muškaraca u isto vreme me čini da se osećam poželjnom i znatno podiže moje samopouzdanje.

Viđanje sa više žena istovremeno

Uvek im odgovorim na poruke u roku od 24 sata

Najkasnije u roku od 24 sata, odgovaram na poruke. Ukoliko čekam duže, primetila sam da se neki muškarci, mogu osećati uvređenim. Moj odgovor je uvek u roku od par sati. Na ovaj način ga “treniram” da bude strpljiv ali i da bude zahvalan za svoju nagradu, koja je moj - odgovor.

Pre prvog viđanja, čujemo se preko telefona

Online upoznavanje može da bude malo neprijatno, pogotovu ako je njegov profil limitiran sa opisom kao i kada on ima samo jednu-dve fotografije na svom profilu. Ukoliko je dopisivanje bilo kratko, pametan potez je da se čujete preko telefona, ili čak obavite i kratak video poziv. Na ovaj način, “razbijate led” i olakšavate situaciju kod prvog viđanja jer se ipak, koliko-toliko, poznajete.

Otvorena sam od samog početka

Ovo nije lako, pogotovu što živimo u vremenu, gde mnogi glume ono što nisu. Naučila sam da, ako sam otvorena od samog početka, ne gubim vreme sa muškarcima koji me bi prihvatili, onakvom kakvom jesam. Od samog starta sam otvorena i ne pričam mnogo o površnim temama. Na ovaj način mi je lakše da saznam da li su spremni da prihvate moje unutrašnje demone, ili ne.

Aktivna sam na jednom sajtu

Nisu svi sajtovi za upoznavanje za svakoga i zato je najbolje pronaći sajt koji vama odgovara. Dok sam bila nova, koristila sam nekoliko sajtova i aplikacija za upoznavanje. Koristila sam Tinder, Badoo i neke domaće sajtove za upoznavanje, ali sam od kako ste se vi pojavili, ugasila sve profile i sada isključivo koristim Lepotica i Zver, jer muškarci koji su registrovani su mnogo ozbiljniji, konkretniji ali i ostvareniji od muškaraca koji su registrovani na drugim sajtovima.

Prepuštam ga da vodi “igru”

Mogla bih mu dati milion i jednu ideju za razgovor, mesto i sve ostalo, ali to prepuštam njemu, zato što ima toliko muškaraca koje mogu da upoznam preko sajtova za upoznavanje, da ne mogu da investiram previše energije, vremena ali i novca u sastanke. Zbog toga, njemu prepuštam sve : planiranje, predlog mesta za viđanje, da plati račun ako želi kao i da me kontaktira posle sastanka, naravno pod uslovom da oboje želimo da se vidimo opet. Jednostavno, prepustim se kada je početak u pitanju jer mi na taj način muškarac stavja do znanja da li je ozbiljan ili samo želi da se “igra”.

Moj profil je sažet i interesantan

Moj profil je takav, da ne dajem mnogo razloga da me muškarci ne kontaktiraju. Opis je koncizan, zanimljiv i dovoljno interesantan, da me mnogi muškarci kontaktiraju. Muškarci su vizuelni tipovi i većinu njih privlače samo fotografije. Međutim, iz iskustva znam da muškarci koji su stvarno zainteresovani za poznanstvo, uvek prokomentarišu moj profil (opis).

Dok mi ne dokažu suprotno, “sumnjičava” sam

Najlakše je odbiti muškarca ako ti osećaj kaže da on možda nije pravi - zato što radi/priča nešto što te iritira, zato što nemate sličan pogled na svet i stvari oko vas ili slično. Umesto da odmah pratite svoj instikt i odbijete ga - dajte mu drugu šansu. Imajte na umu da on možda radi zato što nije previše siguran ili je i dalje sumnjičav prema upoznavanju preko interneta, samo zato što želi da te impresionira. Možda je u stvarnom životu mnogo opušteniji i interesantniji nego preko interneta. Ako mu ne date šansu - nikada nećete znati.