Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako pronaći zaključak za kojim žudite i krenuti dalje?

Kako god da okrenete - raskidi su užasno teška stvar. Bez obzira na to jeste li bili u ozbiljnoj vezi koja je trajala godinama ili ste samo upoznali nekoga i stvarno se ponadali da će se stvari konačno ići u pravom smeru, raskid u velikoj meri zgužva i zgazi vaš ego. Naravno, nakon raskida, trebaće vam vremena da ga odbolujete i oporavite se. Pravi problem, međutim, nastaje kada provodite sve vreme tugujući, a oporavak nikako da se desi. To se obično dešava zbog jednog glavnog razloga: Treba vam završetak. Zaključak. Kraj vaše priče. Očajni ste zbog toga, i želite ga svim svojim bićem. Zaslužujete da znate šta je pošlo po zlu. Da li su vam promakli neki signali? Jeste li učinili nešto što je osobu koja vas je ostavila toliko uznemirilo da raskine? Da li je ona jednostavno luda? "Zašto se to dogodilo?" "Gde je moje objašnjenje?", pitate se iznova i iznova. U redu, evo teške istine: verovatno ga nećete pronaći. Ali, ne brinite, postoje 2 glavna razloga zbog kojih se raskidi često završavaju bez jasnog zaključka, i ni jedan od njih nije vaša krivica i može se desiti bilo kome.

kako pronaci zakljucak i krenuti dalje


Izbegava problem jer se boji da kaže istinu

Vaš bivši ili bivša su vas ostavili i neće da vam daju direktan odgovor zašto. Naravno, mogu reći po neku nejasnu kliše stvar poput: „Do mene je, nije do tebe, treba mi vremena da budem sam/a“ ili „Nisam dovoljno dobar za tebe.“ Bla bla bla. Ali vi vrlo dobro znate da su ovo samo izgovori. Možda su učinili nešto loše, prevarili vas, te žele da izbegnu suočavanje ili jednostavno ne žele da vas povrede. Bilo kako bilo, verovatno se nikada nećete pronaći pravi odgovor.

Razmislite: Šta biste uopšte time dobili?

Zauvek želi da prekine kontakt

On ili ona je samo – nestao/la. Njegovi/njeni pozivi i poruke počinju da budu jako retki, ponaša se distancirano i hladno, a onda odjednom, kada se vidite, deluje kao da vas jedva poznaje. Ovo je izuzetno nepristojan način ponašanja i očigledno veoma kukavički. Na jedan način možete reći da osoba koja ovo primenjuje takođe pokušava da „spasi svoja osećanja“, ali da li je to zaista tačno? Ova osoba nije ponudila nikakvo objašnjenje. Dobra vest je, u svakom slučaju, da to možete svesti na jednu osnovnu istinu: Oni se previše plaše da priznaju da bi mogli nauditi nekome, te nikada neće biti dovoljno jaki da vam daju direktan odgovor. U ovom slučaju, znate da verovatno nikada nećete dobiti objašnjenje koje vam je potrebno.

Kako krenuti dalje?

Bacite se u promet

Upoznavanje novog partnera je teško, i to svi znamo. Ali ljubav vam neće doći dok sedite sami u svom stanu i progonite bivšeg ili bivšu na društvenim mrežama, pokušavajuči da vidite novu devojku/momka na svim njegovim slikama. Umesto toga, morate izaći iz komfor zone i krenuti u potragu.

Prekinite kontakt sa bivšim/bivšom

Ne možete početi ispočetka i krenuti dalje dok ste još uvek vezani za svoju prošlost, i zato prekinite svaki kontakt s njim ili njom. Pazite da im ne šaljete poruke ili ih zovete, a ukoliko su oni ti koji vas pokušavaju odvratiti kad god ste spremni da povučete ovaj potez -pustite ih. Vreme je da se krene dalje.

Družite se i socijalizujte

Čak i ako ne želite odmah da se „bacite u promet“, izađite s prijateljima ili porodicom. Pravite planove čak i kada to ne želite, a iskreno pokušajte da uživate u društvu drugih, bez da se stalno gubite u razmišljanju o svom bivšem ili bivšoj.

Najzad, zapamtite da raskidanje zaista nije uvek u pitanju dobijanja odgovora. Ako ste opsednuti time, zavirite u svoju dušu. Zapitajte se da li zaista cenite i poštujete sebe ili puštate da osoba koja vas je ostavila ima svu kontrolu nad vama? Shvatite ovo i recite „Nema šanse!“ Zatim, povratite snagu. Prebrojite sve sjajne prijatelje i prednosti koje imate. Setite se svojih vrlina i snage u sebi. Ukoliko jurite za neuhvatljivim snom o zaključku koji znate da ga nikada nećeš naći, to je vreme izgubljeno na nekoga ko, pre svega, ne zaslužuje vašu ljubav.