Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako pronaći "G-tačku" bez muke? Priredite joj nezaboravan orgazam u 4 koraka

Čuvena G-tačka kod žena odgovorna je za neke od najintenzivnijih orgazama koje žena može doživeti, pa čak i (ono što neke žene doživljavaju kao) "duhovne" orgazme. Ukoliko želite da je učinite zavisnom od vašeg dodira, ovladavanje njenom G-tačkom je pravi način za to, a lakše je nego što mislite.

kako pronaci g tacku

Kako pronaći "G tačku"?

Problem je u tome što je mnogim muškarcima teško da je lociraju i frustracija izazvana time koja se često javlja čak i kod najboljih i najveštijih ljubavnika. Evo nečega što većina muškaraca ne shvata kada je u pitanju G tačka - što više stimulišete njenu vulvu (sve vidljivo na spoljašnjoj strani vagine) to će više njena G-tačka na unutrašnjoj strani nabubriti, usled čega će biti lakše pronaći je i stimulisati. Stoga, slede četiri ključna koraka za lako dovođenje do orgazma pitem G-tačke:

1. Korak: Masirajte spoljašnjost

Masaža je jedno od najintimnijih i najmoćnijih oružja u vašem seksualnom arsenalu. Nikada ne podcenjujte opuštajući, orgazmički potencijal genitalne masaže, posebno ciljajući spoljne usne vagine. Koristite oba kažiprsta i palca kako biste nežno pritisnuli spoljašnje usne. Masirajte ih, lagano ih prstom pritegnite i povlačite. Ovo ženi pomaže da se opusti jer joj pokazujete da je u spretnim rukama muškarca koji zna kako da uživa u ženskom telu, a takođe ćete joj na ovaj način poboljšacti cirkulaciju krvi u čitavoj genitalnoj regiji, što će je dodatno uzbuditi i pokrenuti oticanje G-tačke.

2. Korak : Masirajte unutrašnjost

Većina muškaraca redovno radi barem jednu od 2 stvari kada žele da zadovolje ženu prstima - ili pokušavaju "prodreti" u nju ili kreću ravno ka G-tački. Umesto toga, stavite prst u vaginu, uvijte ga i okrenite kao da okrećete ključ da zaključate ili otključate vrata. Počnite u smeru kazaljke na satu, polako se okrećući prema zglobu, a zatim se vratite u smeru suprotnom od kazaljke na satu. Koristite vrhove prstiju kako biste pritisnuli i proširili njen vaginalni kanal - što je još jedna zanimljiva senzacija za koju većina muškaraca ne zna. Samo budite sigurni da počinjete polako, vremenom dobijajući na brzini, umesto naglim pokretima koji nikako nisu poželjni.

3. Korak: Pronađite G-tačku

Do sada, ukoliko ste pratili prva 2 koraka, G-tačka već bi trebalo da je „nabubrila“. U zavisnosti od jedinstvenog oblika tela vaše partnerke, G-tačka mogla bi da se nalazi bilo gde od 3 - 8 cm unutar vagine. Kada mislite da ste je pronašli, počnite da pravite prstima pokrete poput gestikulacije za "dođi ovamo", okrenutima ka prednjem zidu vagine. Ne očekujte trenutnu reakciju. Zapravo, u početku možda ništa ne bude ni osećala, ali samo nastavite da ponavljate ove pokrete kružnim tokom.

4. Korak: Pomoću obe ruke pojačajte orgazam

Velika većina muškaraca takođe ne zna da se G-tačka zapravo nalazi na suprotnom kraju klitorisa, a stimulacija jednog od ta dva, probudiće i drugi. Stimulišite obe tačke u isto vreme i pružite vašoj partnerki nezaboravno zadovoljstvo na višem nivou! Evo zabavnog načina da to uradite: Dok ona leži na leđima, stavite dlan leve ruke na njenu stidnu kost (gde raste stidna dlaka) i pustite da vam prsti iste ruke padnu niz njen klitoris. Zatim, desnom rukom stimulišite njenu G- tačku iznutra. U suštini, na ovaj način masiraćete oba dela istovremeno, gurajući ih jedan prema drugom. Nemojte se iznenaditi ukoliko vam nakon ovih veština žena kaže da je to bio najintenzivniji orgazam u njenom životu, jer ipak, većina muškaraca jako malo zna o tome kako pronaći i stimulisati žensku G-tačku, a još manje iz različitih uglova.