Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako privući novu ljubav koja će trajati zauvek?

U svima nama postoji želja da upoznamo osobu koja je na našoj emotivnoj i psihičkoj talasnoj dužini, sa kojom smo ravnopravni, koja je naša srodna duša i prava ljubav. Svesno ili ne, mi tražimo ovakvu osobu u svakom partneru i svim ljubavnim odnosima i vezama koje imamo. Svaki put kada se pojavi nova ljubav na horizontu, uživamo u nadi i mogućnosti da baš ta osoba bude „ona prava“. Ipak, često završimo razočarani nakon što se naša očekivanja i planovi izjalove i neretko dođemo do momenta kada se zapitamo da li ćemo ikada biti uspešni u u ovoj večnoj potrazi. Da li želite da saznate kako da privučete u svoj život novu ljubav, koja će trajati zauvek? Da li želite svoj srećan završetak? Ostanite uz nas.

kako privuci novu ljubav

Privlačenje nove ljubavi fokusiranjem na svrhu

Uprkos toj činjenici, hladna i gruba istina ostaje nepromenjena - nije svaka nova ljubav naša istinska, prava ljubav, koja će trajati zauvek. Upravo ta činjenica većinu nas često brine i boli. Neočekivani ishodi postaju naš prtljag, koji na negativan način utiče na naše živote i dalje ljubavne izbore i očekivanja. To bi takođe mogao biti prtljag koji donosimo sa sobom u sledeći odnos koji imamo, a to nije način da živimo svoj život. Svi smo bili u takvoj situaciji i znamo koliko je bolno izgubiti nekoga do koga vam je zaista stalo, ali život treba da ide dalje. Ako vam ovo zvuči poznato, ne brinite, jer još uvek imate šansu da obnovite i preokrene svoj život „namerom“ i u svoj život privučete novu ljubav koja će trajati zauvek. Ukoliko ste ikada čuli za „Zakon privlačnosti“, verovatno ste upoznati sa snagom i moći namere. U rečniku je "namera" sinonim za predviđanje ili „ranije razmišljanje koje prethodi nečemu“. To može označavati određen „cilj“ ili „plan“. Mnogi stručnjaci, psiholozi, terapeuti, duhovni ljudi i motivacioni govornici, koliko god se njihove filozofije razlikovale, će vam reći isto – da, ukoliko imate nameru da vam život bude loš, tako će vam biti i tako ćete se i osećati. Ali, ako nameravate da vam život bude nešto više nego što je bio juče, i lepši nego što je bio juče, pa, verovatno shvatate šta sledi.

Počnite od sebe

Mnoge knjige i učenja o življenju sa svrhom, reći će vam da se ne radi o tome da fizički učinite nešto da poboljšate svoj život. Namera, istinska namera, počinje iznutra i od vas samih. Ukoliko niste sigurni na šta mislimo, sledi nekoliko koraka koje možete preduzeti, na putu ka nameri da vam život bude bolji i da u svoj život privučete novu ljubav koja će trajati zauvek, tek nakon što ste kako treba ispunili sebe:

Rešite se prošlosti

Da biste uspeli istinski da nastavite dalje i privučete u svoj život novu ljubav, koja će trajati zauvek i koja ne nosi vaše terete, moraćete imati neku vrstu zaključka iz bilo koje prethodne veze ili iskustva koje i dalje nosite sa sobom. Iako je često lakše da loše stvari, uspomene i teške emocije guramo pod tepih i zakopavamo duboko u sebi, to je linija manjeg otpora. Koliko god vam to bilo bolno, morate se uhvatiti u koštac sa prošlošću, ispitati je, obraditi, rešiti bilo kakva nedovršena pitanja i tek onda ćete biti u stanju da je ostavite tamo gde joj je i mesto - u prošlosti, dok s namerom privlačite novu ljubav u svoj život.

Fokusirajte se na sadašnjost

Budući da je vaš krajnji i najvažniji cilj da promenite svoju perspektivu, jedino na šta trebate da se fokusirate je na danas. Na sadašnjost. Na trenutak u kojem ste. Ne brinite se oko prošlosti, jer se ona završila i ne postoji više nigde osim u vašoj glavi, i ne brinite za budućnost, jer će te nju kreirati u najboljem mogućem svetlu, kada se usredsredite na sadašnjost. Jedino nad čime imate realnu moć i čime možete da upravljate je onime šta ćete uraditi i kako ćete se osećati sada. Danas. Kako privući novu ljubav koja će trajati zauvek? Tako što ćete se fokusirati na vaše trenutno stanje, trenutne emocije i trenutni život. Ukoliko budete radili na sadašnjem trenutku, s namerom, na taj način ćete kreirati ono što želite da dobijete u budućnosti, u ovom slučaju, pravu, novu ljubav.

Verujte u promenu

I na kraju, poslednje, ali ne i najmanje važno, jeste da, ukoliko verujete da će se stvari promeniti na bolje – tako će i biti. Naćićete i privući novu ljubav koja će trajati zauvek, naćićete bolji posao, bićete bolja verzija sebe. Sve kockice će se posložiti i privućićete u svoj život sve što želite, sve dok održavate svoj fokus na tome. Iako bi bilo lepo verovati da će sve što treba doći samo od sebe, ne može ni univerzum sve sam – ipak mu treba i malo vaše pomoći, počevši od samih sebe. Radite na sebi, na svom fokusu, na svom napretku, a rezultati će sami doći, samo je pitanje vremena.

Verujte nam kada kažemo da ovom putovanju može da bude potrebno vremena – i to mnogo. Ali, ne gubite strpljenje, ne odustajte, ne brinite se za budućnost i počnite se fokusirati na sadašnjost kako biste konačno započeli da živite svoj život sa svrhom. Zapamtite da sve počinje sa vašom namerom. Na ovaj način uspećete u svoj život da privučete novu ljubav koja će trajati zauvek, kao i mnoge druge stvari koje su vam potrebne. Samo ne odustajte, radite na svom fokusu i verujte procesu.