Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako postati online alfa mužjak

Ukoliko ste istraživali i interesovali se za temu online upoznavanja, zavođenja žena ili sebi postavili pitanje “kako postati zavodnik” ili “kako smuvati devojku”, vrlo verovatno ste saznali kolika je važnost biti - alfa mužjak odnosno alfa muškarac.

alfa muzjak

Ko je alfa mužjak, tj. alfa muškarac?

Alfa mužjak je lider i vođa “čopora”, koji govori drugima koji ga prate šta treba da urade, kako kroz verbalnu komunikaciju, tako i kroz fizičku.

Kada uđe u prostoriju, njegova pojava, govor tela, stvari koje govori i na koji način, stvari koje nosi na sebi i kako, i sve ostalo, odiše čijenicom da je u pitanju, alfa mužjak.

On je siguran u sebe i svestan je svojih vrednosti.

On je zaštitnik i neko ko donosi odluke.

On nije tip muškarca sa kojim žena želi samo da bude prijatelj.

On je tip muškarca sa kojim žena želi da bude.

Možete čitati knjige na temu kako postati alfa mužjak, i gledati YouTube klipove. Možete izaći i u kafić, bar, diskoteku, “studirati” i analizirati ponašanja alfa muškaraca, kako bi mogli da “upijate” i kasnije, trenirate vaše ponašanje, tako da i vi zračite seksualnošću koja privlači pametne i lepe žene.

Za ovo je potrebno neko vreme, promena nekih navika i uverenja, ali i dosta strpljenja da biste postali alfa mužjak, pogotovu ako ste muškarac koji nema previše iskustva i nije vešt sa ženama.

Naravno, ukoliko želite da postanete alfa mužjak, potrebno je raditi na sebi i uraditi dosta toga, ali za to je, kao što smo napisali iznad, potrebno dosta vremena...

Kako “odmah” postati alfa mužjak?

Kada je online upoznavanje u pitanju, postati alfa mužjak, možete skoro odmah.

Upoznavanje preko interneta ima mnoge prednosti a jedna od tih je i mogućnost da odmah prikažete svoje osobine alfa mužjaka na vašem profilu za upoznavanje.

Takođe, kod dopisivanja možete uvek napraviti malu pauzu da i dok razmislite šta ćete odgovoriti i kako, kako bi izbegli odgovore koje ne odgovoraju profilu jednog alfa mužjaka.

Kako zvučati kao online alfa mužjak?

O ovome bi mogli dosta pisati, ali bićemo veoma kratki i jednostavni, i to u 2 reči : potrebno je da zvučite kao stabilan i uzbudljiv muškarac.

Pokažite da ste stabilan muškarac, u svakom smislu

Kada govorimo o stabilnosti, mislimo o tome da možete da pružite ženi i porodici stabilnost, kako bi vaša deca bila sigurna, bezbedna i kako bi oni mogli zdravo da odrastaju i budu jaki.

Ovo je nešto što privlači mnoge žene, a mnogi muškarci ne govore o tome na svom profilu - o poslu i o primanjima.

Zapravo, pouzdan i pristojan posao ili lični biznis je privlačniji većini žena nego “pločice” na stomaku i generalno, fizički izgled.

Dakle, ako imate takav posao, nemojte da se stidite da o tome napišete koju reč na vašem profilu. Bićete iznenađeni koliko žena će preuzeti inicijativu i kontaktirati vas upravo zbog toga.

Ostale stvari kao što su posedovanje automobila, motora, brodića, slike sa različitih putovanja i destinacija, pokazaće da imate prihode i da ste u mogućnosti da se brinete o njoj i vašoj budućoj porodici.

Sa druge strane, ukoliko vaše finansije nisu trenutno onakve kakve bi hteli da budu, možete se predstaviti kao sposoban muškarac, koji govori o svojoj kreativnosti i svojim mogućnostima, i koji ima plan i radi na njemu, za budući uspeh, koji dolazi.

Pokažite da ste uzbudljiv i zanimljiv muškarac

Sledeća stvar na koje žene vrlo često obraćaju pažnju je - faktor uzbudljivosti.

Upamtite, dela (u ovom slučaju - fotografije) govore, a ne samo reči.

Jedan alfa muškarac je, osim što je sposoban da se brine o svojoj izabranici, istovremeno uzbudljiv i nepredvidljiv.

On je neko ko prati svoj instikt i ne preza se da uradi stvari za koje smatra da su najbolje po njega.

Da ste zanimljiv i uzbudljiv muškarac sa kojim žena želi da bude i provodi vreme, najbolje je prikazati kroz vaše slike - sa putovanja, sportskih dešavanja na kojima učestvujete ili posećujete, sa žurki, vaše slike dok ste posvećeni nekom hobiju, itd…

Ukoliko imate slike gde sedite na kauču i igrate Pro Evolution Soccer, savet je da takve slike ne postavljate na vašem profilu za upoznavanje, iz razloga što vam one neće pomoći, već će vam u stvari, doneti kontra efekat.

Opišite neko kratko, interesantno i uzbudljivo dešavanje na vašem profilu, koje pokazuje činjenicu da umete da se uhvatite u koštac sa životom, da ste hrabri i da ne odustajete.

Ono što želite je da žena koja čita i gleda vaš profil sa opisom i slikama, zamisli tu situaciju, i poželi da se nađe sa vama, u nekoj sledećoj avanturi.

Pokažite na kreativan način da ste alfa muškarac sa kojim žene žele da budu

Ukoliko možete da demonstrirate deo svog života, na vašem profilu za upoznavanje, gde se istovremeno primeti vaša stabilnost i uzbudljivost na jedan kreativan način, pokazaćete ženama da ste alfa muškarac, odnosno Zverka, koji se odvaja od većine muškaraca na sajtovima za upoznavanje.

Većina muškaraca na sajtovima za upoznavanje ima, manje-više, slične profile odnosno opise, tako da žene dobiju neposredan osećaj da je taj muškarac dosadan, jer zvuči baš kao i skoro svi ostali.

Ovo je zato što muškarci uglavnom, opisuju sebe isključivo kroz prideve, kao na primer : "Ja sam opušten, iskren, zanimljiv, volim da putujem i da provodim vreme sa prijateljima. Želim da upoznam dobru, iskrenu devojku. Ako ti se sviđa ovo što vidiš, javi se da se upoznavamo…

Znate šta će skoro svaka devojka koja vidi ovakav profil pomisliti?

"Još jedan DOSADAN muškarac".

Iz razloga jer je takvih profila videla mnogo a to automatski znači da će vas svrstati u grupu ne alfa mužjaka i da joj niste interesantni, što apsolutno ima smisla.

Ukratko, izbegavajte prideve.

Pa čak i ako jeste zanimljivi, iako putujete često, inteligentni ste, imate dosta prijatelja.

Dok radite na svom profilu, šaljete ili odgovarate na poruke na sajtu, ili dok se dopisujete preko telefona - izbegavajte prideve.

Umesto prideva, pričajte PRIČE, (situacije, dešavanja) koji dokazuju da ste takav čovek gde će žena sama zaključiti da ste zanimljiva osoba.

Zašto?

Zato što se ovim, žena uključuje u proces, u razmišljanje, odnosno razgovor. Njoj će biti mnogo zanimljivije, a vi imate mnogo veće šanse, da joj ispričate druge priče, na vašem prvom sastanku.

Kada shvatite poentu i kada počnete da razmišljate na ovaj način (kao što to rade alfa muškarci), shvatićete zašto drugi muškarci retko dobiju odgovore na poruke koje su poslali ženama i zašto ste vi “odjednom” postali uspešni u online upoznavanju, gde dobijate odgovore mnogo češće ili vas neretko, i same žene prve kontaktiraju.

Ovo je samo jedna od strategija kako da se prikažete kao individua i istaknete se kao online alfa mužjak, tj. muškarac.

Naravno, kao i uvek, mnogo toga zavisi i od vrste devojke koju tražite i želite da upoznate, i zato je potrebno tome prilagoditi svoj profil.