Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako je to biti ljubavnica oženjenom muškarcu? 5 brutalnih istina

Pre nego što mu daš svoje srce, postoji nekoliko stvari koje bi trebala da znaš.

Dakle, zaljubljena si ili voliš muškarca koji je oženjen. Neko bi rekao za tebe da si ljubavnica oženjenog čoveka, ali za tebe, ta veza je mnogo više od toga.

Voleti muškarca koji je oženjen se kosi sa svim uverenjima, kako kulturološkim, tako i etničkim i religioznim. Ipak, uprkos tom saznanju da je takav scenario ne samo ne etički, nemoralan i da je zagarantov bol svakome ko je umešan (direktno ili indirektno), mnoge pametne, atraktivne i neudate žene, svoje srce odlučuju da daju oženjenom muškarcu.

Pretpostavljam da već znaš da se ta priča neće završiti dobro. Možda (za sada) samo fantaziraš o tome da budeš sa muškarcem koji je nedostupan i tražiš znak upozorenja koje ti univerzum šalje da prestaneš sa tim, razmisliš malo bolje o svemu, udahneš duboko i okreneš se na drugu stranu.

Ili, možda si se već “upetljala” i viđala sa oženjenim muškarcem, koji se sada povlači.

ISPOVEST ČLANA: Viđanje sa drugom ženom uz odobravanje supruge

ljubavnica ozenjenom muskarcu

Kako je to biti ljubavnica?

Teško je imati kontrolu nad svojim emocijama kad se osećaš veoma povezanom sa drugom osobom, ali, barem možeš formulisati i vladati situacijom.

Ukoliko je tvoj način razmišljanja takav da si u potrazi za srodnom dušom, bićeš zarobljena u emotivnoj aferi sa tim oženjenim muškarcem. Jedini način da vidiš stvari jasnije je da preformulišeš vašu vezu.

Ako si trenutno ljubavnica oženjenom muškarcu, iskustvo govori da, barem jednu od ovih 5 brutalnih istina, o kojima možeš pročitati više ispod, važi i za tvoju, tj. vašu vezu. Ako želiš nešto da promeniš, potrebno je da budeš otvorena da vidiš stvari iz nove i drugačije perspektive, zato što je to tvoja šansa da tvoja životna “knjiga ljubavi”, bude sa srećnim krajem, umesto da trošiš vreme i svoju budućnost u nepovrat, zaljubljena u oženjenog muškarca.

Zato, pre nego što se previše vežeš i uživiš u ulogu ljubavnice, pročitaj ovih 5 brutalnih istina, koje treba da znaš ukoliko si zaljubljena ili voliš, oženjenog muškarca.

“Nema ništa specijalno u tome da prekineš brak, koji je već loš”

Možda oduševljeno misliš da si ti više “posebna” nego njegova sadašnja žena - da si lepša, pametija i više seksi - i sve ono drugo što ti on kaže. Ali, ukolikoko je on već jednom nogom kročio napolje, a to je uglavnom slučaj kada većina muškaraca ostavlja svoje žene, upamti da si mu ti samo - najbliži izlaz.

Taj muškarac će se, možda ponovo oženiti, ali teško da će to biti sa onom prvom ženom, koja mu je “pomogla” da izađe iz braka.

Ti postaješ “muškarac” u vezi

Ukoliko si u početnoj fazi ljubavne afere sa oženjenim muškarcem, ovaj deo će ti možda biti malo teško da poveruješ. Jer, nakon svega, on je taj koji tebe juri, zar ne? Ti čak i nisi bila toliko zainteresovana da mu budeš devojka broj dva.

Ali, takva dinamika, neće trajati dugo. Jer, ti si ta koja je slobodna, a on NIJE. On je taj, koga je teško uhvatiti.

Zbog toga, šanse su velike da ćeš izgubiti na samopouzdanju, da nećeš biti sigurna u vezi svojih osećanja i da ćeš početi da se osećaš kao muškarac, koji “juri” za ženom.

Tvoji život stoji u mestu zbog tvoje fantazije

Čak i ako vaša zaljubljenost ne ide ka tome da preraste u fizičku aferu, ona i dalje može biti štetna. Da li si sigurna da želiš da budeš ljubavnica koja ide na putovanja sa oženjenim muškarcem ili koja je slaba na oženjenog kolegu sa posla?

Upamti da zaslužuješ da budeš centar nečijeg svemira, a ne žena koja će se skrivati i biti na drugom mestu.

Za loš brak je potrebno dvoje

On je odigrao svoju ulogu u svom “lošem” braku, a ti, vrlo verovatno nikada nećeš saznati pravu istinu. Ako je njegova žena “manipulator”, “posesivna” ili “luda”, to može i biti zato što on ima određeni način ponašanja (šablon) prema ženama.

Ili, on možda ima neki drugi problem koji je lako sakriti od njegove ljubavnice, ali koji bi uništio i vašu vezu, ukoliko bi jednog dana, došlo do nje.

Zadovoljan je sa životom kakav je

Neki muškarci, biraju za žene domaćice, koje su “dobre”, za i po kući. Ona je ta koja se brine o njemu, hrana je uvek skuvana i servirana, odeća sveže oprana i opeglana, a kuća je uvek čista i spremljena. On se oseća kao muškarac koji ima pravo da može da “luta”, uglavnom sa dosta zanimljivijim ženama od one koja ga čeka kući, a koje i nisu baš tako dobre domaćice.

Dok je njegov stav i način života nestalan, pokušaj da razumeš i shvatiš ko je on. I, da ga nećeš promeniti, jer on voli takav život i način na kaji ga živi.

On ne želi da se razvede i oženi drugu ženu, sve dok njegova domaćica, “odrađuje” posao po kući kako treba - čuva decu i ne pojavlju se nigde; on će biti i više nego zadovoljan i spreman da se dobro provede sa tobom - ali i ništa više od toga…