Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako izvesti striptiz za svog partnera? Vodič, korak po korak

Izvođenje striptiza, bilo za zabavu ili predigru sa partnerom, umetnost je za sebe. Mnoge žene prevrnu očima na sam spomen striptiza, koji se nažalost često povezuje sa neverstvom i nemoralnom zabavom. Međutim, muškarci su vizuelna bića, koja izuzetno reaguju na vizuelne stimulanse, a posmatranje partnerke koja se lagano i senzualno skida uz seksi muziku i zavodljive pokrete jedan je od najčešćih i često neostvarenih muških snova, koji unosi uzbuđenje i napetost iščekivanjem onoga što sledi posle. Striptiz lagano gradi napetost, a budući da su dodiri tokom striptiza zabranjeni, uzbuđenje lagano raste, dok ne eksplodira. Međutim, striptiz nije samo skidanje odeće sa sebe. Ukoliko želite da oduševite, iznenadite i zavedete svog partnera tako što ćete mu priuštiti nezaboravno veče koje će pamtiti i obećati vrelu noć u postelji, vreme je da saznate kako izvesti striptiz za svog partnera. Uz naš vodič za striptiz iz snova, provešćemo vas kroz čitav proces, korak po korak, kako biste zavele svog partnera, poput glumice Demi Mur u čuvenom istoimenom filmu.

striptiz

Šta je striptiz?

Striptiz je senzualan, seksualan čin u kojem osoba zavodljivo i polako uklanja odeću sa sebe, deo po deo, dok ujedno zavodljivo pleše uz seksi muziku. Za razliku od plesa u krilu, striptiz je isključivo vizuelno iskustvo, bez dodira. Iako je striptiz u svojoj srži vrsta plesa i umetnosti, ne morate biti profesionalna plesačica da biste koristili ovu tehniku zavođenja i predigre sa svojim partnerom, kod kuće. Želite da iznenadite svog partnera i isprobate ovu tehniku, ali niste sigurni kako izvesti striptiz? Bez brige! Naš striptiz vodič će vam u 8 jednostavnih koraka pružiti sve potrebne savete i informacije za vrelu noć za pamćenje.

Kako izvesti striptiz u 8 koraka

Izvođenje striptiza za vašeg muškarca je predivan način da začinite stvari u spavaćoj sobi. Međutim, ako se ne pripremite pravilno, to može biti nezgodno, čudno i neprijatno iskustvo. Osim ukoliko niste profesionalna plesačica burleske, umeće zavođenja poznatije kao striptiz, nezgodno je savladati. Da biste bile zaista senzualne i seksi za svog partnera, bez neprijatnih iznenađenja i nespretnih pokreta i naučile kako izvesti striptiz, savladajte ove seksi veštine uz naš jednostavan, a efikasan vodič za stripitz iz snova u 8 koraka.

Odaberite svoj kostim

Što vam duže bude potrebno da uklonite svu svoju odeću sa sebe, to ćete više graditi iščekivanje, napetost i uzbuđenje, što je posebno važno za predigru. Pustite mašti na volju! Možete da koristite razne neuobičajene rekvizite poput rukavica, kaiševa, podvezica, mrežastih čarapa ili lepeza. Eksperimentišite sa različitim izgledima odeće i šminke - vaš kostim za striptiz može odražavati vaš lični stil ili seksi lik koji želite da prikažete. Da li postoji nešto što vaš partner posebno voli? Obucite to! Bitno je da se u onome što obučete osećate seksi i samouvereno, kako biste izveli striptiz na pravi način. Što je odeća više seksi, to ćete se lakše uživeti u ulogu zavodnice. I da, ne zaboravite visoke štikle!

Odaberite muziku

Napravite listu pesama uz koje želite da izvedete seksi striptiz za svog partnera. Odaberite senzualne pesme koje dobro poznajete, koje će odgovarati seksi atmosferi i uz koje ćete moći da izvodite svoj ples. Vaša pesma ili plejlista će napraviti atmosferu čitavog događaja. Obavezno pripazite da muzika traje onoliko koliko i stripitz. Naprasna neprijatna tišina u sred striptiza će definitivno pokvariti čaroliju! Od viška glava ne boli.

Napravite atmosferu

Ukoliko se pitate kako izvesti striptiz za svog partnera kod kuće, jedna od najvažnijih stvari koje treba da imate na umu jeste da prilagodite prostor i napravite seksi atmosferu koja će odgovarati ovoj senzualnoj predigri. Zapalite mirišljave sveće ili štapiće, jer je dobro poznato da je miris snažan afrodizijak. Obratite pažnju i na osvetljenje. Jaka svetlost niti laska telu, niti je seksi. Nije slučajnost što je svetlost prigušena u striptiz klubovima. Takvo osvetljenje pruža senzualniju, romantičnu i zavodljiviju atmosferu. Svetlost sveća takođe doprinosi seksi ugođaju. Koristite lampe, a preko njih čak možete prebaciti crvenu tkaninu za romantično osvetljenje. Pripremite prostoriju. Sklonite sve predmete i uređaje koji bi vas mogli ometati u plesu. Proverite da su telefoni isključeni, a vrata zaključana.

Pripremite „scenu“

Tradicionalan, uobičajen i način na koji je zaista najbolje izvesti striptiz, jeste da svog partnera postavite da sedi na stolici, naspram koje ćete vi izvoditi striptiz. Ukoliko želite dodatno da začinite situaciju dok izvodite striptiz za svog partnera, možete mu vezati povez preko očiju dok ne započnete sa svojim plesom ili ga privezati za stolicu. U svakom slučaju, napomenite da, dokle god je odeće na vama, može samo da gleda i uživa. Razgovor i dodiri su strogo zabranjeni tokom striptiza, što posebno doprinosi napetosti, uzbuđenju i iščekivanju.

Pravite kontakt očima

Striptiz izvodite samo za njegove oči, ali to ne znači da se morate ponašati drugačije nego iskusne plesačice burleske koje nastupaju pred publikom. Gledajte ga kako pogledom prati vaše pokrete i uživajte u tome što imate kontrolu. Dok nastupate za vašeg partnera, vaše oči mogu biti moćan alat koji možete da koristite za povezivanje, intimnost i nevaljalo zadirkivanje. Dug, odlučan i neprekidan kontakt očima pokazuje samopouzdanje i može učiniti da se vi i vaš partner osećate bliže, a pored toga je seksi, odvažno i pojačava napetost. Oči govore više od reči. Fiksirajte partnera pogledom tokom striptiza i ne puštajte, poput prave samouverene zavodnice.

Seksi dodaci

Ukoliko smatrate da niste dovoljno vešti u plesnim striptiz pokretima i niste sigurni kako izvesti striptiz na dovoljno seksi i zanimljiv način, uvek možete koristiti dodatke poput ulja za masažu, šlaga ili čokoladnog sirupa, koje ćete naneti na svoje telo. Partnera možete ponuditi i da to poliže sa vas svojim jezikom ili to uradite sami. To će ga još više uzbuditi, a s obzirom da su dodiri zabranjeni, jedva će čekati pravu stvar, koja ga očekuje na kraju striptiza.

Vežbajte

Ukoliko se pitate kako izvesti striptiz, to je verovatno jer nemate mnogo iskustva u tome. Da bi vaš striptiz bio seksi, zavodljiv i sve ono što od njega očekujete, morate poraditi na svom nastupu i svojim senzualnim pokretima. Ne očekujte da ćete u prvom pokušaju izvesti besprekorni striptiz. Ukoliko želite da impresionirate svog partnera ovim seksi plesom, moraćete da vežbate dok se ne osećate dovoljno prijatno, sigurno u sebe i ne naučite po koji „profi“ potez. Gledati sebe kako se skidate ispred ogledala može biti zabavno i pomoći vam da izvedete striptiz iz snova, koji će oduševiti vašeg partnera.

Plešite

Naš striptiz vodič ne bi bio potpun kada vam ne bismo dali i par konkretnih saveta o tome kako izvesti striptiz za svog partnera. Nakon što ste odabrali seksi odeću, namestili muziku, atmosferu i udobno smestili svog muškarca, vreme je da krenete sa seksi plesom! Lagano hodajte i krećite se pre nego što počnete sa skidanjem, dajući mu vremena da uživa u pogledu. Polako počnite rukama da milujete i dodirujete svoje telo, sve do svojih usta i kose, dok prolazite prstima kroz nju. Približite se bliže partneru i plešite oko njega ili ga opkoračite. Dok se senzualno krećete, otkopčajte mu košulju ili skinite majicu. Zatim se malo udaljite i plešite okrenuti leđima. Dok ste mu okrenuti leđima, polako počnite sa najiščekivanijim delom striptiza – skidanjem. Svojim tempom, senzuanim pokretima, prateći muziku i povremeno zadirkivajući pogledom skidajte jednu po jednu stvar sa sebe. Kada je kraj striptiza? Kada na vama više ne ostane ništa. Tada, polako krenite ka vratima spavaće sobe ili krevetu, i dalje fiksiranog pogleda, smeškajući se i dajući partneru do znanja da želite da vas prati do tamo gde ste zamišljali da završite ovo veče i svoj striptiz nastup, samo za njegove oči.