Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako izabrati između dva muškarca? 9 pitanja koja će vam dati odgovor

Veoma je teška odluka izabrati između dva muškaraca, pogotovo ukoliko imate emocije prema obojici. Ipak, gledajte to sa vedrije strane. Neke žene nemaju čak ni jednu opciju, stoga se smatrajte srećnicom što uopšte imate mogućnost da birate. Danas, imamo tu privilegiju da možemo istovremeno izlaziti sa nekoliko muškaraca. Ideja je da ne investirate previše u jednu osobu (pogotovo dok ne znate da li se i on viđa sa drugim ljudima), i time dobijete priliku da upoznate više muškaraca odjednom, kako biste mogli da pronađete upravo ono što tražite. Ali, šta raditi kada se desi da se zaljubite ili razvijete emocije prema dvojici? Ostajete sa teškom odlukom i, naravno, ne radujete se povređivanju bilo koga od njih dvoje.Tu smo da vas naučimo kako da ispravno izaberete između dvojice muškaraca, tako da odaberete onog koji je bolji dugoročan izbor i za kojeg je verovatnije da će se ispostaviti kao gospodin Pravi.

kako izabrati izmedju dva muskarca

Zaljubljena sam u dva momka, šta da radim?

Trenutno želite da iskočite iz svoje kože. Volite kada vam Petar ujutru pošalje poruku za dobro jutro, kako bi se uverio da ste dobro spavali i poželeo vam lep dan... Ali opet, sjajno je i razgovarati s Milanom do kasno u noć. Petar je pažljiv i romantičan, dok je Milan avanturistički, umetnički tip i pomalo čudan. Pored Petra se osećate sigurno, ali Milan vas podstiče da isprobate nove stvari. Lista poređenja i kontrasta se nastavlja u nedogled. „Kako sam, do đavola, završila sa dvojicom neverovatnih muškaraca?“, verovatno se pitate. Na vama je teška odluka i pritisak da izaberete između dvojice muškaraca i treba vam pomoć, pod hitno. Možda obojica znaju da se viđate i sa nekim drugim ili je to možda nešto što ste prećutali i sada zbog toga, na svu muku, još i osećate krivicu. Stvari su emotivno eskalirale sa svakim od njih i znate da što pre morate doneti odluku, kako ne biste nikoga povređivali, ali jednostavno niste sigurni koga želite da pustite. Udahnite duboko. Provešću vas kroz neka važna pitanja koja u ovakvoj situaciji treba da postavite sebi i dobro se zapitate, u nadi da će vam ona barem donekle olakšati ovu dilemu.

Kako izabrati između dva sjajna muškarca i doneti pravu odluku?

Kako biste doneli pravu odluku kako izabrati između dva muškarca, moraćete uložiti vremena i mentalne energije u ovu temu, te neka obojica znaju da ćete večeras biti sami. Isključite telefon i izvucite svoj dnevnik. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o ovoj situaciji i budite spremni da budete potpuno surovo iskreni prema sebi u vezi toga šta želite, šta vam je potrebno i šta vam svaki muškarac (od njih dvojice), može ili ne može pružiti.

Šta me privlači kod svakog od njih?

Pretpostavljam da ste već stigli do tačke kada se zaljubljujete u oba muškarca, tačke kada se privlačnost proteže dalje od samo fizičke. Da, Petar je možda građen poput Apolona, dok je Milan visok, mračan i lep, ali šta vas još pored toga privlači kod njih? Napravite listu. Ona bi mogla izgledati ovako:

Petar

Finansijski stabilan

Duhovit

Osećam se sigurno pored njega

Imamo dosta zajedničkog

Milan

Čini da želim da budem bolja osoba

Upoznaje me sa novim stvarima

Imamo neverovatnu hemiju

Osećam se lepom pored njega

Možda ćete neke kvalitete imati čak i na obe liste! Ni jedna nije bolja ili gora od druge - u ovom trenutku samo radite na razjašnjavanju toga šta vam se sviđa kod svakog muškarca pojedinačno, kako biste imali bolji uvid u isto.

Koji od njih je spreman za vezu?

Naravno da razmišljate kako da izaberete između dvojice muškaraca jer ste spremni da izgradite dublji odnos sa nekim od njih, možda i budete fizički intimni, ako već niste i radite na stvaranju trajne, dugoročne veze. Ali, trenutno, odstupite od onoga što vi želite i pokušajte da čitate signale koje vam ova dvojica muškaraca šalju. Da li bilo koji od njih pominje zajedničku budućnost? Da li vas je i jedan nazvao svojom devojkom? Da li još uvek imaju profil na sajtovima za upoznavanje? Da li provodite kvalitetno vreme zajedno ili vam se čini da je usredsređen samo na seks? Ukoliko ste već imali razgovor o ovim temama, verovatno imate bolju predstavu o tome šta on traži. Koliko se to poklapa sa onime što vi želite? Možda oboje tražite nešto dugoročno, ali on želi decu, a vi ne ili obrnuto? Da li mu predstoji promena posla i selidba u bliskoj budućnosti? Ovo su sve stvari koje treba uzeti u obzir dok ne utvrdite koji muškarac, od njih dvojice, je pravi izbor za vas.

Koliko se uklapaju u moje želje?

Ukoliko ste ikada sastavili listu želja i kvaliteta koje tražite u jednom muškarcu, vreme je da je pronađete i iznesete na videlo. Ukoliko je nemate, zapišite svoje prohteve na papir, nepristrasno. Pročitajte listu svojih želja dva puta, svaki put imajući na umu jednog od njih. Zatim, zapišite koje kvalitete sa vaše liste svaki od njih poseduje, a koje ne. Obratite posebno pažnju na one koje se nisu našli na vašoj listi. Da li su to stvari bez kojih ne možete i koje su odlučujuće i presudne ili samo nešto što biste voleli da je tako? Dobro razmislite.

Šta vam smeta kod svakog muškarca?

Pre nego što prevrnete očima i kažete: „Ništa ne fali ni jednom, zato mi je i teško da odlučim!“ želim da zakopate malo dublje. Ukoliko se viđate sa ovim muškarcima već nekoliko nedelja ili meseci, mogu se kladiti da vas barem nekoliko stvari brine ili jednostavno nervira. Možda Milan žvaće otvorenih usta ili ima problema da razgovara o svojim osećanjima. Možda je Petar imao vazektomiju, a vi zaista želite decu, ili je opsesivno-kompulzivan kada je u pitanju čistoća. Velike ili male, verovatno postoje stvari zbog kojih biste mogli oklevati, pre nego što nastavite dalje. Naravno da se možete nositi sa Milanovim žvakanjem, ali svejedno treba da priznate sebi da vam to smeta, koliko god banalno bilo.

Kakva je seksualna hemija između vas?

Ovo ide uz pretpostavku da ste bili intimni, barem na nekom nivou, sa oba muškarca. Ukoliko ipak niste, zasnivajte svoj odgovor na strasti koju osećate. Sigurna sam da ste se barem već poljubili i možete zamisliti koliko bi bio dobar (ili ne) vaš seks. Da biste došli do dublje povezanosti, morate imati glatku plovidbu kada je u pitanju seksualna hemija između vas. Kakva je hemija između vas dvoje? Da li češće razmišljate o intimnosti s jednim ili drugim muškarcem? Ukoliko ste već bili intimni, da li ste bili zadovoljni i ispunjeni? Da li se podjednako poklapate kada su u pitanju strast i hemija?

Šta misle vaši prijatelji?

Iako će ovo svakako na kraju biti vaša odluka, ne može vam škoditi savet vaših prijatelja, pogotovo ako su upoznali jednog ili oba muškarca. Oni su vas videli u interakciji, te će možda moći objektivnije da uvide i procene stvari koje vi ne možete iz svoje pristrasne perspektive. Vi lako možete prevideti činjenicu da Petar uvek kasni i da ste se žalili na to mnogim svojim prijateljima, ili da Milan nema cilj kada je u pitanju njegova karijera, a to je možda nešto što vaši prijatleji znaju da vam je važno. Definitivno uzmite savet svojih prijatelja sa rezervom, ali budite otvoreni da zaista čujete šta imaju da kažu. Oni, na kraju krajeva, žele samo najbolje za vas.

Kako se osećate pored svakog od njih?

Muškarac kojeg birate za svog partnera trebao bi da vas čini srećnom i da čini da težite ka tome da budete najbolja devojka - i jednog dana supruga - koja možete biti. Nikada ne bi smeo da učini da se osećate bezvredno, neprivlačno ili nedostojno. Čak se može desiti i da se osećate kao dve potpuno različite osobe, u zavisnosti od toga s kojim ste muškarcem. Koja vam se verzija vas više sviđa? Koja je autentičnija? Recimo da je Petar vegeterijanac i da se tako i hranite dok ste sa njim. Vi to niste, ali uveravate sebe da vam to ne smeta. Ali, šta se dešava na dugoročnom planu, ukoliko izaberete njega? Hoćete li pripremati vegeterijanske obroke kod kuće? Da li vam ova persona koja postajete uz njega deluje usiljeno ili je to nešto što biste prihvatili, bez obzira na to da li je on u pitanju?

Kakve emocije imaju prema vama?

Čak i ako je jedan od njih, ili su obojica spremni za vezu, to ne znači da zaista znate šta osećaju prema vama. U idealnom slučaju, želite da izaberete muškarca koji odgovara onome šta vi osećate prema njemu. I trebalo bi da od njih dvojice izaberete onog kojem nije problem da pokaže svoja osećanja prema vama. Nemojte automatski pretpostaviti da je Petar zaljubljen u vas, samo zato što se vi osećate tako. Imate li dokaz ili barem validan razlog da tako razmišljate? Možda bi trebalo da porazgovarate sa svakim od njih, kako bi to i otkrili. Nakon što potvrdite osećanja kod obojice, vaš problem kako da izaberete između dva muškarca može se rešiti.

Šta vam govori intuicija?

Ukoliko ste stigli dovde i još uvek ne znate kako izabrati između dvojice muškaraca, želim da zamislite da vam držim pištolj uperen u potiljak (žao mi je što ovo radim, to je samo imaginarni pištolj!). Sada, brzo: Koga ćete izabrati? Nemojte razmišljati. Samo naglas izgovorite ime koje vam prvo naiđe. Da li vas je odgovor iznenadio? Ne baš? Pa, duboko u sebi, znali ste već koga ćete izabrati! Ali shvatam. Ponekad je teško da verujemo svojoj intuiciji, kada su u pitanju važne i velike odluke. Ona, ipak, često zna da šapuće bez ikakvih dokaza na kojima zasniva svoje mišljenje. I zato je ignorišemo. Ipak, niz put se uglavnom uverimo da je taj glas u našoj glavi bio u pravu sve vreme i da je njegovo ignorisanje bilo na naš sopstveni rizik. Zato, malo verujte i svojoj intuciji kada budete donosili ovu odluku. Ona možda trenutno zna više, nego vaš mozak.