Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako imati sjajan (ne samo "dobar") seks: 6 veoma važnih saveta

Svi bismo uvek mogli da naučimo nešto novo - posebno u spavaćoj sobi. Bez obzira da li ste relativni novajlija u seksu ili samo želite da otkrijete kako da imate vatren, neverovatan i nezaboravan seks u budućnosti, na pravom ste mestu. Seks može biti jedno od najlepših iskustava u životu, ali na žalost ne dolazi sa uputstvom za upotrebu... do sada.

Kako imati sjajan i ne samo dobar seks?

Stoga, šta je to što seks čini izvanrednim, a ne prosečnim? Istina je da, kada je reč o seksu, postoji prostor za neograničenu kreativnost i lično izražavanje. Pravila koja slede daće vam snažne temelje kako biste mogli da uživate u procesu učenja o seksu - kao totalni početnik ili kad god poželite da začinite i oplemenite svoj seksualni život. Sledi 6 saveta za muškarce i žene koji žele da imaju sjajan i nezaboravan seks svaki put.

kako imati sjajan dobar seks

Zaboravite na sve šta ste viđali u filmovima

Ukoliko bazirate svoje seksualne veštine na onome što gledate u filmovima, ukratko - imaćete katastrofalan seksualni život. U skoro svakoj strastvenoj sceni u holivudskim filmovima, ljubavnici se strastveno ljube, trgaju i skidaju odeću jedno sa drugog, padnu u krevet i za nekoliko sekundi seks je već dostigao svoj vrhunac. U stvarnom životu nema potrebe da jurcate kako biste došli do seksa. Ne žurite. Uživajte u svakoj fazi zavođenja, predigri i sporoj, senzualnoj gradaciji do orgazmičkog vrhunca. Svaki put kada ste intimni sa nekim, imate priliku da izgradite iščekivanje, zadirkujete ljubavnika ili ljubavnicu, te stvorite u njima čežnju za vama, pre nego što dođete do samog čina. Stoga, zaboravite na sve ono što vidite na ekranu i odlučite da seks učinite dugim, postepenim i zavodljivim putovanjem, a ne sprintom do cilja.

Ne zaboravite da je seks više od penetracije

Kada otkrijete čari seksa, možda ćete se vezati za sam čin seksa kao ultimativni vrhunac seksualnog čina. Ovaj mit će vam upropastiti seksualni život, ukoliko to dopustite. Budimo jasni: seksualni odnos, odnosno sam čin penetracije, može biti neverovatan. Vrlo je intiman i može biti veoma prijatan i za muškarce i za žene. Ipak, evo istine: istraživanja pokazuju da oko 50% žena samo ponekad ima orgazme tokom samog snošaja, oko 20% retko, a oko 5% čak nikada ne doživi orgazam. Dakle, ako želite da imate seks koji je orgazmičan za oba partnera, morate proširiti svoju definiciju seksa. "Seks" se može definisati na više načina, ali mi volimo da razmišljamo o tome kao o bilo kojoj aktivnosti koja stvara intenzivno uzbuđenje. Kada naučite kako da imate seks koji uključuje i puno dodira, korišćenje prstiju, predigru i oralni seks, vaš seksualni život postaće iznenađujuće zadovoljavajuć i nadmašiće sve ono na šta ste do sada navikli.

Ovladajte tehnikama predigre

Promenite svoje viđenje i razumevanje predigre od „brzog zagrevanja“ na glavni događaj. Umesto da na predigru gledate kao na nešto što dolazi pre seksa, poput pripreme za njega, gledajte na nju kao na ono što dolazi pre samog vrhunca. Kada promenite svoja očekivanja, ubrzo ćete shvatiti da predigra može biti čak najprijatnijii deo seksa, a nekad pruža i veći užitak od samog seksualnog čina.

Osećajte se prijatno goli

Ljudima je često veoma neprijatno zbog svog tela i nesigurni su u svoj izgled toliko da čak izbegavaju da ih ljubavnik vidi gole. Da li ste se ikada uhvatili da gasite sva svetla kada se atmosfera zakuva? Često neki deo tela kod svakoga izaziva posebnu sramotu: široki kukovi, opuštene grudi, velike bradavice, višak stomaka. Nešto je preveliko, premalo, ili nije srazmerno. Ne zaboravite da niko nije savršen, i da smo mnogo više samokritični prema sebi, nego što su drugi prema nama. Prigrlite i zavolite svoje telo. Ukoliko želite da naučite kako da imate sjajan seks, morate se osećati pre svega prijatno u njemu i imati dovoljno samopouzdanja da vas partner vidi ogoljene. Verujte nam, vašem ljubavniku nije toliko bitno da vaše telo bude savršeno, koliko da se lepo provedete. Naučite da volite svoje telo sa svim njegovim prednostima i manama, tako da možete bez ustezanja deliti svoje telo sa svojim ljubavnikom i osetiti potpuno zadovoljstvo koje zaslužujete. Ljubljenje, dodirivanje čitavog tela, masaža, korišćenje prstiju, oralni seks, pa čak i analna stimulacija, mogu biti deo vašeg sporog, luksuznog uzbuđenja.

Naučite kako da masturbirate

Ukoliko želite da imate fenomenalan seksualni život, morate znati kako da imate „seks“ sami sa sobom. Masturbacija nije samo za početnike - ona može biti životna veština i navika zadovoljavanja sebe kada god to poželite ili osetite potrebu za time. Kroz masturbaciju ćete naučiti više o svojim najosetljivijim tačkama na telu, erogenim zonama, kakav dodir vam se najviše sviđa i prija, te i koje tehnike vas dovode do orgazma. Tada, svo ovo znanje možete preneti i u spavaću sobu, dok otkrivate kako imati seks koji je ispunjavajući i uzbudljiv. Orgazmi su izuzetno zdravi, a masturbacija vam pomaže da iskoristite njihovu lekovitu moć kada ne možete da spavate, imate glavobolju, osećate da vam je kreativnost blokirana ili se osećate potišteno. Ponosno tvrdite da znate kako da uživate, pre svega, u sebi.

Lagano i polako do penetracije

Prvi momenti penetracije mogu biti neverovatno intimni i uzbudljivi. Stoga, ne žurite sa njom! Naučite kako imati seks sa strpljenjem, fokusom i preciznošću i postaćete izvanredan partner u krevetu. Suzdržite se u trenucima neposredno pre penetracije i uverite se da je vaš ljubavnik spreman. Možete čak i da zatražite dozvolu, što može biti i seksipilnije nego što zvuči. Zamislite da lebdite tik pored tela svoje ljubavnice, gledate je pravo u oči i pitate: "Jesi li spremna za mene?" i vidite neopisivu želju na njenom licu dok bez daha jedva izgovara: "Da!" Prodirite polako, malo po malo, dajući telu svoje ljubavnice vremena da se navikne. Dalje, obraćajte pažnju na svaku nijansu intenzivnog osećaja. Polako razvijajte brzinu i ritam, i uskladite ih sa preferencijama svoje partnerke, za maksimalni, obostrani užitak!