Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako da znate da li je on/ona vaša srodna duša i šta to znači?

Ko je ili šta je srodna duša? Često se čuje da to ne mora nužno biti partner, to može biti i najbolji prijatelj ili prijateljica, ali kada je reč o ljubavi, srodna duša je osoba sa kojom se osećate kompletno, smireno, u harmoniji sa sobom i svetom oko sebe. Sa tom osobom se takođe osećate zaštićeno i znate da uvek imate na koga da se oslonite. Mnogi pogrešno misle da sa srodnom dušom morate deliti svoja zanimanja, hobije itd. Ne, štaviše, češće se dešava da srodne duše imaju totalno različita zanimanja, profesije, hobije pa čak i osobine. Ovo doprinosi bogatstvu njihovog odnosa, i iako se nekada čini da nemaju puno zajedničkog, oni uvek imaju o čemu da razgovaraju. Kako ćete znati da li je „to – to“? "Da li je on/ona, moja srodna duša"?

Kako da znate da li je osoba sa kojom se viđate, vaša srodna duša

Ne postoji test koji možete da uradite pa da sa sigurnošću tvrdite da ste sa pravom osobom. Da je tako, svi bi bili u srećnim brakovima i vezama, ali postoje znakovi koji će vam pomoći da prepoznate da li ste kompatibilni i da li je potencijal za sreću tu.

da li je on moja srodna dusa

1. Neodoljiiva privlačnost

Seksualna energija je nešto čemu trebamo posvetiti mnogo više pažnje danas, ali ne u plitkom smislu golotinje, već u duhovnom i energetskom. Seks ima moć da izleči telo i dušu, naravno ako se upražnjava sa pravom osobom i ako dolazi iz ljubavi. Srodne duše imaju izuzetno snažnu seksualnu energiju i privlače se poput magneta. Ne postoji srećan odnos bez kvalitetnog seksualnog života, to je činjenica. Postoje naizgled harmonični odnosi ali oni su više slični odnosu roditelja i deteta, ili prijatelja nego ljubavnika, tj. muškarca i žene u romantičnom odnosu. Srodne duše uživaju jedno u drugom i baterije pune kvalitetnim seksualnim životom.

2. Osećate povezanost

Nekada je najbolje verovati svom instinktu. Da li ste nekada upoznali osobu i osećali da se znate čitav život? To je to. Taj signal vam daje do znanja da je osoba vaša potencijalna srodna duša. Povezanost se jednostavno oseća i ne može se opisati rečima. Povezanost se manifestuje i kroz osećaj smirenosti i harmonije kada ste u blizini partnera, pogotovo kada osetite njihov miris kože koji je umirujuć.

3. Imate snage da se suočite sa teškim situacijama

Kada ste u vezi sa srodnom dušom, uvek znate da imate na koga da se oslonite. U pola noći da vam je potrebna pomoć on ili ona biće tu za vas u bilo kojoj situaciji. Kada imate poverenja u nekoga imate osećaj da nijedna prepreka ne može da vas zaustavi i zato se ne bojite da se suočite i sa najtežim životnim situacijama. Ljudi koji su srodne duše daju savete, razgovaraju i svaki problem shvataju kao zajednički.

4. Veza vam daje snagu da se razvijate kao individue

Ovo ste pročitali hiljadu puta ali je zaista toliko bitno da se treba ponavljati iznova i iznova: individualni rast je krucijalan za opstanak srećne veze. Kada su partneri zadovoljni sobom, imaju više pozitivne energije koju dele u vezi. Srodna duša će vas motivisati da izađete iz zone komfora, koliko god to vama bilo neprijatno. Oni neće lagati kako biste se osećali bolje već će vam reći istinu u lice. Možda će vam biti malo grubo, ali verujte da oni to čine kako biste vi prerasli svoju ljušturu i postali najbolja verzija sebe.

5. Srodne duše su prošle „sve i svašta“ i ostale zajedno

Nijedna istinski srećna veza nema ravnu putanju. Usponi i padovi su sastavni deo, kako života, tako i romantične veze, a srodne duše znaju da će proći i dobro i loše i zato se ne predaju kada im ne ide već se trude duplo više da izglade nesuglasice i reše problem.

6. Vaše poznanstvo je vrlo neobično i „slučajno“

Da li ste se upoznali niotkuda, neočekivano i sasvim neobično? Ako je vaš odgovor potvrdan, a uz imate još neke „simptome“ sa liste, vrlo je verovatno da to nije bila slučajnost već da vam je suđeno. Zvuči vrlo bajkovito, ali je zaista istina da slučajnosti ne postoje. Svaka osoba koju upoznamo u životu je tu da nas nauči nečemu i predstavlja ili poklon ili kaznu za neka naša dela.

7. Osećate da je vaša veza važnija nego što se čini

Kada provodite vreme zajedno osećate da ste mnogo više od dve individue koje provode vreme zajedno. Osećate da ste jedno, i da je vaš odnos mnogo više od veze. Kao da vas je sudbina spojila sa svrhom i da je na vama da tu svrhu ostvarite. Zaista postoji razlog zašto ste zajedno, a na vama je da otkrijete koji je smisao vaše zajednice.

8.Sinhronizovani ste

Još jedna „bajkovita“ činjenica jeste da srodne duše zaista razmišljaju na sličan način, i zato se često čuje da završavaju jedno drugom rečenice, ili da čitaju misli jedno drugom. Zašto je to tako? Verovatno zato što se razumeju i bez reči, jer dele slične poglede na svet i jednostavno su kliknuli po mnogim pitanjima. Ovo takođe ne mora da se dogodi odmah. Kada provodite dosta vremena sa nekim i kada se upoznate, upoznate i naviknete se na njegov ili njen način razmišljanja i zbog toga možete da procenite kako će reagovati u raznim situacijama ili šta će reći. Bilo kako bilo, ovo ide ruku pod ruku sa osećajem da se znate ceo život.

Nekima se u životu posreći pa pronađu srodnu dušu ranije, dok se neki namuče i proputuju pola sveta dok ne pronađu onog ili onu pravu. Najbitnije je znati da takve „sudbinske“ veze dolaze iznenada i kada ih najmanje očekujete, a retko ih pronalaze oni koji svom snagom traže idealnu ljubav. Opustite se i uživajte u životu bez partnera. Kada i upoznate nekoga ko vam se zaista dopada, nemojte forsirati odnos već dozvolite da se vaša veza razvija prirodnim tokom. Ako je suđeno, suđeno je i uspećete da ostanete zajedno bez obzira na sve, ali ako nije, isto tako možete bezuspešno pokušavati da popravite slomljeno, ali džabe. Samo ćete izgubiti vreme i živce, ali i sebe na putu da postanete idealan parter partneru koji nije za vas.