Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako da se iznova zaljubi u vas? 3 tajne koje će rasplamsati vašu ljubav, ponovo

Jedno od najčešćih pitanja koje se vrzma ženama po glavi jeste: "Kako da nateram muškarca da se zaljubi u mene?" Ljubav je izuzetno kompleksna i satkana od niza stvari kao što su psihička i fizička privlačnost, kompatibilnost, emocije i posvećenost.

Kako da se ponovo zaljubi u mene?

Kada čujete muškarca da kaže da “nije više zaljubljen," uglavnom su njegove emocije i posvećenost i dalje tu. Ono gde on zapravo oseća razliku jeste – privlačnost i entuzijazam. Svi se, verujem, veoma dobro i rado sećamo početaka naše veze — čuvenih leptirića u stomaku, neizdržive razdvojenosti, želje i poleta za iznenadnim, neočekivanim poklonima, spontanih i uzbudljivih izlazaka. Sve ovo doprinelo je njegovoj prvobitnoj emotivnoj privlačnosti koju je osetio prema vama, ali kada monotonost svakodnevice vremenom nastupi, vaš partner može imati utisak da se nešto među vama promenilo, ili kao da nešto jednostavno nije u redu. Kako rešiti ovaj veoma čest problem i omogućiti mu da se ponovo zaljubi u vas? Saveti koji slede tu su da pomognu kako biste ponovo zapalili iskricu u vašem odnosu i vratili u život taj divan osećaj zaljubljenosti, koji svi priželjkujemo.

kako da se ponovo zaljubi u vas

Ostavite jedno drugome prostora

Ono što je zaista bitno jeste da oboje pružite jedno drugom prostora, kako biste na kvalitetan način proveli neko vreme sami, ispunjavajući ga nečim u čemu vi lično uživate. Ovaj potez ne samo da će vam omogućiti da se osećate bolje preusmeravanjem i uzburkavanjem energije vaše veze, već ćete takođe biti u prilici da se više povežete sa prijateljima, posvetite nekom, možda zaboravljenom hobiju i povratite elan i polet koji ste nosili u sebi na samom početku vaše veze. Takođe, ovo će vam oboma pružiti šansu da se uželite jedno drugog, i podsetite se koliko vam je vaš partner zaista bitan. Nakon što ste oboje uživali u pozitivnom višku ličnog prostora i slobode, i imali prilike da “napunite baterije” , više ćete ceniti svog životnog saputnika i provući makar delić emocija zaboravljenog, takozvanog “perioda medenog meseca” sa početka veze i spontanosti kroz vašu vezu, i samim time je osvežiti.

Uradite nešto novo – zajedno

Ukoliko se osećate kao da se vatra izmedju vas “ugasila”, ne postoji ništa bolje od iskakanja iz rutine kako bi vam ponovo zalupalo srce. Svakodnevica života, kao i lenjost i monotonost koju nosi sa sobom, ponekad vas sprečavaju da iskočite neočekivano iz svoje rutine i pokušate nešto novo, te uzburkate svoju vezu nečim nepredvidivim. Ako se prepoznajete, ovo je upravo ono što će “protresti” vaš odnos na romantičnom nivou, i vratiti uzbuđenje u sastavni deo vaše ljubavi. Na primer, ukoliko uradite nešto potpuno novo, po prvi put – zajedno, velike su šanse da će vas ovaj poduhvat zbližiti, probuditi avanturistički duh i pomoći vam da se prisetite ideja, poverenja i naklonosti koje ste gajili zajedno. Šta više, samopouzdanje i hrabrost su uvek u modi. Zašto ne biste preuzeli korman i isplanirali, na primer, zajednički izlet, knjigu ili čak čas plesa, kuvanja? Za svakoga postoji nešto. Jedan od najboljih načina za postizanje cilja jeste da ste zajedno uzbudjeni oko nečega što iščekujete, i upravo zbog ovoga je upuštanje u nešto novo uvek odlična ideja. S obzriom da već sigurno dobro poznajete svog partnera, i znate da je bio očaran vama ranije, budite sigurni da imate magičan štapić u rukama.

Sve što je potrebno kako biste uhvatili suštinu bliskosti koju ste nekada delili, jeste da se podsetite lepih i uzbudljivih iskustava u kojima ste uživali i stvorite nove, sveže mogućnosti kako biste oboje bili entuzijastični kada je u pitanju vaše zajedničko vreme.

Nemojte bežati od ranjivosti

Kada je u pitanju iskazivanje, introspekcija i otvaranje po pitanju emocija kod muškaraca, većina žena ima utisak da vodi uzaludne razgovore, sa ni manje ni više, zidom. Ipak, kada odlučite da uključite u priču emocije — još bitnije, njegove emocije — ljubav će polako početi da kuca na vrata. Jedna od odličnih metoda za buđenje njegove ljubavi jeste da upravo vi pokažete svoju, i date mu do znanja koliko vam je zapravo bitan, komunicirajući sa njegovom emotivnom stranom, i na taj način mu pomažući da razume zbog čega ga upravo vi toliko volite i cenite. Rečenice kao što su, na primer: "Osećam se lepo kada..." , "Osećam se sigurno kada ...," ili čak i najjedostavnija, ali ujedno najiskrenija: "Veoma sam srećna kada ti...," prbližiće i dati na značaju njegovoj poziciji u vašem srcu kroz vaše oči. Muškarci su po prirodi logička bića, okrenuta činjenicama, vođena jednostavnijim, osnovnim potrebama. Ukoliko se otvorite, sklonite sa strane ponos i detaljno objasnite zbog čega vam je baš vaš muškarac potreban i zbog čega ga volite, pomoćićete mu da i sam uvidi emotivnu sponu koja vas vezuje, i time ga ohrabriti i dati mu želju da se ugleda i teži ka onome kako ga vi vidite.

Pomoći nekome da se ponovo zaljubi u vas zapravo je mnogo lakše nego što mislite. Zaljubljenost sama po sebi nije ništa zahtevno, i iscrpljujuće, već upravo suprotno. Suština je u tome da budete svoji, slobodni, zabavni i otvoreni u svakom smislu. Oslobađanjem svojih emocija i otvaranjem ka novim iskustvima, osmelićete i vašeg partnera da uradi isto. U vezi u kojoj postoji obostrano poštovanje i kompatibilnost, ponovno pronalaženje prvobitne emotivne konekcije i iskre koja je i rasplamsala vašu ljubav, uvek je moguće, uz malo želje i truda.