Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kada se „prijatelj“ umori od prijateljstva

Friendzone“ – imenica, anglicizam, označava osobe koje su „zaglavljene“ u prijateljskim odnosima sa osobama prema kojima gaje romantična osećanja

Ja sam se umorio od toga.

Uvek sam bio tu za tebe, ali sam ti isto tako uvek davao do znanja da želim nešto više od toga. Ne znam da li si me ignorisala ili jednostavno nisi umela da dešifruješ te, po meni više nego jasne signale, ali činjenica je da posle svih ovih godina ja više nemam snage.

Frajeri će sada biti pametni i reći: „Pa, muškarčino, zašto joj nisi otvoreno priznao šta osećaš?“

Reći ću vam zašto.

prijatelj pijateljstvo friendzone

Zato što je njeno prisustvo u mom životu bilo neophodno.

Bio sam spreman da žrtvujem romantičnu stranu svojih osećanja zarad njenog društva makar i prijateljskog. Bilo je bitno da je tu. Bilo je bitno da s njom mogu da razgovaram o svemu. Osim o svojim osećanjima prema njoj.

Ne verujem u muško-ženska prijateljstva jer je seksualni naboj nešto urođeno čoveku i jednostavno smatram da ja barem nisam sposoban da budem prijatelj s nekim koga smatram seksualno privlačnim. Čak i da na početku ne postoji takav naboj, ukoliko s tom osobom provodite X vremena, činjenica je da ćete je posmatrati drugim očima. Zbližićete se, pogotovo ako imate slične interese i smejete se istim glupostima. Uskoro ćete razmišljati kako ona/on vas vidi.

Zamišljati kako izgledaju bez odeće.

Pored vas, u krevetu.

Svaka čast ako me uverite u suprotno, ali moje iskustvo govori drugačije.

Devojke misle da svi ti momci koji im čine bezbroj usluga i uslugica to rade iz prijateljstva. Istina je da su velike šanse da ti momci osećaju nešto više prema njima, ali one ne žele ili biraju da to ne primećuju. U slučaju br. 2 zloupotrebljavaju njihove emocije, što je zaista kvarno, zato nemojte to raditi.

Ako znate da neko gaji romantična osećanja prema vama, nemojte se igrati s njima već ograničite kontakt i nemojte slati nejasne signale.