Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kad on traži nju, zašto ga ništa ne može zaustaviti?

Da li postoji muškarac sa kojim želiš da budeš u vezi, koji ti se sviđa ali nisi sigurna u njegove prave namere? Da li osećaš da se suzdržava i da te možda ne želi toliko, koliko ti govori da te želi?

Ukoliko nisi sigurna u vezi njegovih osećanja prema tebi, potrebno je da se malo udaljiš od njega, kako bi mogla da vidiš da li će vas to približiti.

Kada si sa nekim u vezi ko stvarno želi da bude sa tobom, ne bi smele da postoje nikakve sumnje sa tvoje strane, u vezi njegovih osećanja. Trebala bi da znaš njegove namere a i on bi trebao da se potrudi da ti pokaže koliko mu je stalo i da voli da provodi vreme sa tobom.

on trazi nju

Kad on traži nju, on je nezaustavljiv

Ako on traži nju, ali sebe ne vidi u budućnosti sa njom, on neće moći da sakrije svoja prava osećanja, jer bez obzira koliko se on trudio da ti dokaže da mu je stalo do tebe, primetićeš da se samo igra sa tobom, i da ne planira ništa ozbiljno.

Ako se muškarac ne trudi da odagna sumnje i poboljša vašu vezu, jednostavno - on nije muškarac za tebe.

Jer, muškarac koji želi da bude sa tobom i ima konkretne namere, učiniće sve da ostavi dobar utisak. Njegov prioritet biće tvoja sreća, tretiraće te na način na koji svaka žena zaslužuje da bude tretirana - sa ljubavlju i poštovanjem.

Kada on traži nju, da bude deo njegovog života, on nikada neće oklevati da pokaže svoja osećanja prema njoj.

Nažalost, nisu sve žene te sreće da pronađu i uvek budu sa pravim muškarcem. Mnoge od njih privlače pogrešne muškarce, na kraju budu razočarane i završe sa slomljenim srcem.

Ukoliko misliš da si sa pogrešnim muškarcem, vreme je da se zaustaviš i razbiješ začarani krug, ukoliko planiraš da budeš slobodna i srećna.

Ne bi trebala da gubiš vreme na muškarca koji nije siguran u njegova osećanja prema tebi i koji nije siguran da li si prava žena sa njega. Nemoj da se zadovoljavaš sa odgovorom "možda". Prihvati samo muškarca koji je siguran šta želi, i da si to - ti.

Potrebno je znati kako reći ne, svim muškarcima koji ne znaju šta znači poštovanje, kako da te poštuju i ko ne vidi tvoju lepotu, kako spoljašnju, tako i unutrašnju. Nemoj sebi da dozvoliš da ti iko govori da treba da se menjaš, da treba da postaneš bolja i da treba da rasteš, kako bi bila "ona prava" za njega.

Ukoliko muškarac nije spreman da te prihvati onakvu kakvu jesi, da te voli sa svim tvojim manama i vrlinama - on je muškarac koji te nikada neće učiniti srećnom ženom.

Ako želiš najbolje za sebe, onda bi trebala da budeš sa muškarcem koji te stvarno zaslužuje i koji je svestan tvoje vrednosti. Muškarca koji misli da si ti najlepša žena na svetu i jedina do koje mu je stalo. Treba da budeš sa nekim ko te prihvata u celini, sa muškarcem koji je ponosan što je sa tobom u vezi i koji ti konstatno pokazuje njegovu ljubav.

Treba da budeš sa muškarcem koji će uvek biti tu za tebe, kada je dobro ali i kada stvari krenu drugim putem, sa muškarcem koji je tvoj oslonac kada je teško, a ne sa nekim ko će ti otežavati život.

Ti si jedno divno ljudsko biće, neverovatna žena, pozitivna i jaka osoba i nemoj da dopuštaš da ti drugi govore drugačije.

Zato, sledeći put kada počneš da se viđaš sa nekim, zapamti ove reči iznad. Obrati pražnju takođe kako te tretira, obrati pažnju na sitnice kako bi mogla da vidiš da li on zaslužuje tvoju privrženost i ljubav.

Na kraju krajeva, koliko će dugo veza trajati, nikad se ne zna. Možda će biti samo nešto kratko, kako bi “prekratila” vreme, dok ne naiđe tvoja prava ljubav. Ako si nesigurna u vezi njegovih namera, povuci se kako bi mogla da vidiš da li odustaje od tebe ili ne.

Jer upamti, kada on traži nju, ništa ga ne može zaustaviti.