Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako se ponaša kad muškarac voli a krije? 6 znakova koji ga odaju

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji gde niste bili potpuno sigurni da li vas muškarac do kojeg vam je stalo voli ili ne. Postoje određeni znakovi i signali koje primećujete, ali on nikako da napravi prvi potez i potpuno ignoriše ili izbegava bilo kakav razgovor na ovu temu. Ovo uglavnom dovede do toga da se na kraju pitamo kako se ponaša muškarac kad voli a krije i da li smo možda pogrešno protumačili ove znakove i kreirali ovu ljubav samo u svojoj glavi. Pitamo se zašto nikako ništa da uradi po tom pitanju, da li se možda plaši odbijanja, da li mu se ne dopadamo ili da jednostavno možda još uvek nije spreman za nešto više od prijateljstva. U svakom slučaju, to nas izluđuje. Ipak, itekako postoje znakovi koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas i da vas voli, ali da on to samo vešto krije. A znate li šta je najbolji deo? Toliko ih je lako uočiti kad znate šta zapravo tražite, te ćete se zapitati zašto on uopšte i pokušava da sakrije svoje emocije.

kako se ponasa muskarac kad voli a krije

Kako i zbog čega muškarac krije svoje emocije?

Muškarci su, poput žena, takođe kompleksna bića i primenjivaće mnoge taktike kada je u pitanju osvajanje žene za koju su zainteresovani. Ironično, neke od ovih „taktika“ mogu čak odavati potpuno suprotan utisak, od onoga što se zaista dešava iza kulisa. Neki muškarci primenjuju razne tehnike zavođenja, koje često imaju kontra-efekat, jer misle da će na taj način vremenom doći do ozbiljnije podloge, odnosno veze. Neki muškarci vode se parolom „praviću se da sam joj samo prijatelj“, kako bi ih žena vremenom upoznala i zavolela, i nadaju se da će prijateljstvo u nekom momentu magično prerasti u ljubav, iako ništa ne rade po tom pitanju. Drugi se vode potpuno suprotnom taktikom, kada se pretvaraju kao da ih je teško ili čak nemoguće osvojiti, čak i do te mere da glume da nisu uopšte zainteresovani, iako je zapravo veza sa vama ono za čime najviše žude. Zvuči suludo, znam, ali mnogo muškaraca ovo radi. Neki muškarci jednostavno se boje da ih ne odbijete i ostaće na distanci upravo iz ovog straha. Neki će biti ubeđeni da nisu vaš tip i da vam se ne dopadaju, iako vi možda otvoreno dajete signale da ste zainteresovani, koje on ne primećuje. Sve u svemu, neke muškarce teško je razumeti i pročitatii, skoro kao i neke Ajnštajnove teorije. Stoga, pripremili smo za vas 6 znakova pomoću kojih možete lako prepoznati kako se ponaša kad muškarac voli a krije.

Kako se ponaša muškarac kad voli a krije?

Pokušava da vas impresionira

Šta god da vam treba, on to može da učini za vas u bilo koje doba dana ili noći. Treba vam neko da vas zaštiti? On je tu. Potreban vam je neko da vam pomogne oko kvara u kući? On će odmah skoknuti do vas i popraviti vam slavinu. Na svu svoju tajnovitost, on želi da vam pokaže da je vešt i da je vrlo korisno imati ga u svojoj blizini. Takođe, on će sam podeliti sa vama svoje uspehe, borbe i dostignuća, ukazujući vam na to koliko je snalažljiv i pametan. Ne mojte ovo pomešati sa narcisoidnim tipom ličnosti, jer će narcisi uvek samo govoriti o sebi i tome koliko su najbolji u svemu – drugim rečima veličati se bez realnog pokrića. Ipak, čovek koji vredi pokazaće vam da se borio i da možda postoje bolji od njega, ali da je on pravi za vas, a tu je i da to dokaže.

Nikada vas ne odbija

Šta god da imate na umu, on je raspoložen za to. Isprazni svoj raspored i uvek nađe način da napravi vremena za vas. Kad muškarac voli a krije, neće izmišljati razne izgovore kako bi se izvukao, čak i ako ima dobar razlog da otkaže. Želeće da iskoristi svaku priliku da bude u vašoj blizini. Čak i ako je zaista toliko zauzet, ponudiće vam nešto drugo što biste mogli učiniti zajedno, neki drugi put. Jednostavno znate da možete računati na njega, kada god da ga pozovete. Male stvari poput ovih su obično najočigledniji znakovi koji pokazuju da zapravo gaji ozbiljne emocije prema vama.

Ne pominje druge žene i daje do znanja da je slobodan

Ponekada vam se može učiniti kao da u njegovom životu ne postoji ni jedna žena (osim žena u njegovoj porodici). Razgovaraće o prošlim vezama ukoliko ga baš pitate, ali u suprotnom ovu temu nikada ne bi sam potegnuo. Čak i ako razgovara o određenoj ženi, pomenuće je kao prijateljicu, dajući vam jasno do znanja da u njegovom životu nema nikoga posebnog. Ne želi da mislite da nemate šanse kod njega. Ukoliko vam jasno stavi do znanja da je samac i da ne traži nikoga drugog olakšava mu situaciju, jer vi vidite da je dostupan za vas, a da to ne mora direktno i da vam kaže. Ukoliko ipak tu i tamo pominje druge djevojke u vašem prisustvu, to bi moglo da znači sledeće: Želi da vidi vašu reakciju, jer ukoliko je imate, znaće da vam nije svejedno ili želi da vas napravi ljubomornom. Ovo mu takođe pomaže da ispita situaciju kod vas, bez da direktno izjavi svoja osećanja. Ukoliko primeti da ste ljubomorni na pomen njega i neke druge žene, dobiće odgovor koji je tražio.

Približava vam se

To je nešto što je jače od njega. Činjenica da ga privlačite čini da želi da bude u vašoj blizini i da ima određeni nivo fizičke intimnosti sa vama. Dok razgovarate, on će se nagnuti da vas „bolje čuje“, a on će sniziti svoj tonalitet, tako da se i vi morate približiti njemu. Kad muškarac voli a krije, ovo je nešto što radi nesvesno, jer je njegovo telo pod vašom kontrolom kada je oko vas. Takođe će možda suptilno pokušavati da ostvari fizički kontakt, poput toga da vas dodirne ramenom kada razgovara sa vama, skloni vam kosu sa lica ili vam suptilno, kroz priču, dodirne ruku. Takođe, ovo je odlična prilika da vidi kako ćete reagovati na njegove dodire. Ukoliko se povučete, i on će. Ako ništa ne uradite ili čak uzvratite doditr, to bi ga moglo dovoljno ohrabriti da konačno napravi prvi korak.

Ima otvoren govor tela

Sva njegova pažnja je usmerena ka vama kada razgovarate i takođe konstantno održava kontakt očima - nešto što niko neće učiniti ukoliko nije zainteresovan. Muškarci su vizuelna bića, stoga vole da se osvrću oko sebe da vide ima li šta zanimljivo oko njih. Ukoliko ste jedina stvar u koju on gleda, znači da je to već pronašao. Takođe će uvek okretati svoje telo i noge prema vama kada ste zajedno i nikada se neće povući ako ga slučajno dodirnete. Drugi znakovi na koje treba obratiti pažnju je da li mnogo gestikulira rukama i naginje glavu. Kada se muškarac oseća prijatno oko vas i želi da otvoreno komunicira sa vama, on će dosta mahati rukama dok razgovara, a naginjanje glave dok vas gleda u oči otvoren je poziv da razgovarate sa njim, ili ukoliko već razgovarate, da želi da sazna više.

Zadirkuje vas i šali se sa vama

Muškarci vole da zadirkuju i da se našale. To je savršen način za stvaranje posebne i intimne konekcije i bliskosti, bez preterane ozbiljnosti. Na taj način, vas dvoje imate nešto što je samo izveđu vas, makar to bila mala interna šala koju niko drugi ne razume osim vas dvoje. Ukoliko vam nadene simpatičan nadimak i koristi ga kada ste zajedno, to će takođe stvoriti jaču vezu među vama. Ako se ikada našali na temu da vas dvoje budete par, savršen je način da proveri vašu reakciju i vidi da li ste zainteresovani za njega i tu opciju. Ukoliko reagujete loše, tek onda vam nikada neće dati do znanja kako se stvarno oseća. Sve u svemu, niko se nikada neće šaliti na račun veze sa nekime, osim ako ga to barem u neku ruku ne zanima.